Zašto su doživljaji vrjedniji od novca? 5 riječi otkrit će vam tajnu

Proteklih pola godine, otkako mi je prijateljica najavila da se udaje, razmišljala sam o tome što ću joj pokloniti za vjenčanje. Klasična varijanta s novcem u kuverti oduvijek mi je išla na živce. Kune, euri, dolari, dinari – ma sve je to u konačnici bezvrijedno. Novcem će si isplatiti dio troškova za vjenčanje, i što onda? Što će joj se urezati u  pamćenje? Novac u kuverti sigurno neće.

Mikseri, pegle, lonci, poklopci i ostali kućanski pribor također mi nisu opcija. Sigurno ne želim da me se sjeti svaki put dok pegla suprugovu košulju ili pak dok umorna nakon cijelog dana kuha ručak u express loncu. Možda bi joj express lonac dobro došao, možda bi imala više vremena za sebe, no hoće li ju komad nehrđajućeg čelika ispuniti ako će ručak kuhati pola sata kraće? Neće!

Vjenčanje

Materijalno više nije bitno 

Želim da poklon bude nezaboravan i uzbudljiv. Želim da mi nakon svadbe kaže „Bravo kraljice,  Ovo je najbolje ikada!“. Želju za originalnim poklonom u meni je dodatno rasplamsalo nedavno istraživanje jednog servisa za planiranje putovanja prema kojem mladi ljudi sve više žude za novim iskustvima umjesto za materijalnim dobrima. Više ih ne zanimaju novi automobili i skupi stanovi, važniji su im putovanja, avanture i doživljaji.

Poprilično sam si visoko podigla ljestvicu, vjenčanje je bilo sve bliže, a ja u sve većoj panici. Užasavala me činjenica da ću naposljetku na vjenčanje otići s kuvertom u ruci kao i 99% uzvanika i pružiti joj doživljaj u trajanju od ravno 3 sekunde. Toliko joj u prosjeku treba da odvoji novac iz čestitke i prijeđe na drugu omotnicu.

Glava mi je pucala po šavovima od razmišljanja, a predah sam, kako to biva kod nas milenijalaca, potražila na internetu. Skrolajući po idiličnim fotografijama na Instagramu naišla sam na jednu koja se isticala u moru gotovo identičnih fotografija. Na njoj je bio markantan frajer koji opušteno stoji pored aviona. “Postao sam pilot na jedan dan i preživio!”, stajalo je u objavi.

Let avionom

Ozbiljno? Isprva mi se činilo da sam naletjela na objavu nekog slavnog glumca koji je upravo na setu novog blockbustera, ali ne… Nakon nekoliko trenutaka ushićenja shvatila sam da na fotografiji nije Johnny Depp nego Marko, običan dečko iz susjedstva koji se svojim prijateljima pohvalio SelectBox paketom doživljaja koji je, kako kaže, najbolji poklon koji je u životu dobio.

Ono si što doživiš!

“Odlična ekipa i nezaboravno iskustvo nabijeno adrenalnom uljepšalo mi je ovaj mjesec. Ako želite isprobati kakav je osjećaj upravljati avionom i doživjeti okolinu iz potpuno nove perspektive svakako preporučujem. Hvala Selectbox na avanturi koje ću se sjećati do kraja života!”, napisao je Marko. Odmah sam znala da je to upravo ono što tražim.

Letjet će i moja Iva uskoro. I to ne samo na krilima ljubavi, već i u avionu, možda i helikopteru, a ako poželi i po automobilskoj pisti u Ferrariju. Uz SelectBox mogućnosti su nebrojene, a što će odabrati odlučit će sama. Ako pak ne bude raspoložena za adrenalinske avanture paket može bez naknade zamijeniti za primjerice wellness paket i uživati u čarima u masažama, beauty tretmanima i svim blagodatima neke spa oaze. Mogućnosti su zaista šarolike pa SelectBox u ponudi ima i turističke pakete kao što su Čarobni odmor i Vikend iz snova koje novopečeni mladenci mogu iskoristiti za mini medeni mjesec. Uz čašu šampanjca na balkonu luksuznog hotela brzo će zaboraviti na sav pre-wedding stres.

Žena uz helikopter (FOTO: Shutterstock)

Nakon vjenčanja na hranu neće zasigurno ni pomišljati jer će još barem tjedan dana jesti ostatke pohanog zagrebačkog odreska i francuske salate, ali zato kad se dojmovi malo slegnu najljepših trenutaka s vjenčanja mogli bi se prisjetiti i uz Ekstravagantnu večeru koja uključuje vrhunske gastro specijalitete i kapljicu vina na više od 100 lokacija.

Postoji li bolji poklon od onoga koji ti nudi izbor od 1800 doživljaja? Odmah sam znala da ne postoji, a potvrda je ubrzo i stigla od strane mladenaca. „Hvala ti, ovo se pamti“, stajalo je u poruci koja je jutro nakon vjenčanja osvanula na zaslonu mog mobitela. U samo 5 riječi rekli su sve. Doživljaji i iskustva se pamte, a novac i fizički pokloni brzo zaboravljaju.

Odmor u dvoje

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr

footer gušter