Originalne ideje za vjenčani poklon

Bliži se nam sezona vjenčanja – velikih i malih slavlja ljubavi vaših prijatelja, kolega, članova obitelji. Svi se nedvojbeno vesele cijelonoćnom plesu, hrani i piću, no suočavaju se i s problemom – što pokloniti mladencima. Prilikom odabira poklona za mladence svi se pitamo isto –  kako odabrati adekvatan poklon?

Ne tako davno cilj poklona je bio opremiti i upotpuniti domaćinstvo obitelji u nastajanju, no to više nije slučaj. Danas je najčešći poklon novac, čija je svrha pokrivanje troškova ‘stolice’ u restoranu.

Koliko god praktično bilo dobiti novce, koji će pomoći u podmirivanju nemalih troškova koji nastaju prilikom organiziranja vjenčanja, činjenica je da koverti popunjenoj s nekoliko novčanica fali topline, ali i truda sa strane osobe koja je poklanja.

Poklon u koji je utkana pažnja, razmišljanje i dodatan trud zasigurno će značiti mladencima, ali nije garancija da će im odgovarati. Zasigurno nikome ne treba nekoliko setova posuđa, tri sokovnika ili kristalne čaše za konjak, koji uopće ne piju.

Sada već lagano ostajete bez ideja, a ni kućni budžet Vam ne dopušta da se previše razmašete u idejama. Zato ih Vam mi nudimo nekoliko.

U ponudi SelectBoxa možete pronaći poklon koji odjednom nudi više od 1800 doživljaja. Možete birati poklone iz nekoliko područja, a ono što je najvažnije možete birati cjenovne kategorije za svaki džep.

1.Putovanja

Putovanja predstavljaju originalan poklon koji ne može propasti ili skupljati prašinu u kutu neke police, no i tu se javlja problem. Kako znati kada je par slobodan i koja bi destinacija bila baš po njihovom ukusu. Rješenje za to je kupovina SelectBox poklon paketa iz područja turizma, koji će mladencima omogućiti da biraju noćenje ili vikend odmor na više od 120 romantičnih lokacija, a rok za njegovo korištenje su čak dvije godine od kupnje paketa. Na taj ste način sigurni da ste mladence poslali na željeno putovanje, koje mogu iskoristiti upravo onda kada im to odgovara.

Što Vam se sve nudi pogledajte na linku.

classic_double_room_sea_view

2.Wellness i spa

Razdoblje planiranja i realiziranja vjenčanja često je dugotrajno i naporno, a baš kako nalaže Murphyjev zakon ‘Ako išta može poći po zlu – poći će’. Upravo to je razlog za pokloniti vikend uživanja u spa centru kako bi se novopečeni bračni par mogao regenerirati i uživati u luksuznim tretmanima i masažama u vrhunskim wellness centrima i kozmetičkim salonima po svom izboru. Ovim poklonom ćete poklonom, osim prekrasnog iskustva, pružiti i veselje odabira najbolje ponude prema željama i potrebama primatelja poklona.

Ponudu i pakete pogledajte ovdje.

Selectbox_poklon_paketi_apartma_tubej_wellness_bohinj_jacuzzi

3. Gourmet užitak

Nema onog tko ne voli vrhunske gurmanske užitke koji maze sva osjetila, no neće si ih svi uvijek priuštiti. Ipak, nije lako točno pogoditi nečiji gurmanski ukus, stoga razmislite o tome da mladencima poklonite Ekstravagantnu večeru, s kojom će par moći izabrati jednu od 110 lokacija na kojoj će moći uživati u 4 i više slijeda hrane i kapljicu kvalitetnog vina u romantičnom ugođaju izabranih restorana. S time nikad neće pogriješiti, ipak ljubav ide kroz želudac.

4

4. Adrenalinski doživljaj

Uzvanici ste mladom paru ovisnom o adrenalinu? Iako se izbor poklona za nekonvencionalne parove može činiti težak, rješenje je jednostavnije nego što mislite. SelectBox nudi ekstremne sportske doživljaje koji će biti savršen poklon svakom paru avanturističkog duha. Let avionom, paragliding, vožnja Ferrarija na trkaćim stazama i rafting samo su neki od vrhunskih doživljaja koji neće nikoga ostavit ravnodušnim. Samo oprezno, pročuje li se koliko originalne poklone dijelite, postat ćete omiljeni uzvanik na vjenčanjima.

Na linku provjerite ponude za kategoriju Adrenalin i sport.

DCIM102GOPRO

Poklonite mladencima nešto originalno, nešto što će pamtiti cijeli život, ali i olakšajte si kupovanje poklona te učinite da darivanje ponovo predstavlja radost i obostrano zadovoljstvo. Zavirite u bogatu ponudu SelectBox paketa, pretražite svih 1800 doživljaja te pronađite poseban poklon za Vaše mladence! Vjerujte nam, što god da odaberete za njih, s ovakvim poklonom jednostavno ne možete pogriješiti!

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr

footer gušter