Što pokloniti Strijelcu, vječnom optimistu i avanturistu

Vječni optimizam, želja za slobodom i avanturistički duh na kojem bi mu mnogi zavidjeli. Ovo su osobine osoba rođenih od 23. studenog do 21. prosinca, koje su često poznate po svojoj želji za istraživanjem, što ih može dovesti do raznih životnih iskustava, kako dobrih, tako i loših.

Moglo bi se reći da strijelci uvijek pucaju ravno (u metu). Što znači da su vrlo iskreni, ponekad čak do te mjere da budu nenamjerno grubi. Ali njihova je iskrenost obično dobronamjerna.

Krasi ih još jedna dobra osobina po kojoj su često poznati: nazovimo je intelektualna znatiželja. Vole istraživati ​​različite ideje i kulture, što ih često navodi na putovanja i stalno učenje i učenje novih stvari. Imaju filozofski pogled na život i traže smisao u svemu što rade.

U vezama, Strijelci su vrlo društveni i prijateljski nastrojeni, ali ponekad zbog njihove potrebe za slobodom i neovisnošću izbjegavaju bliske ili ograničavajuće odnose. Imaju jak osjećaj za pravdu i često su vrlo izravni kada je riječ o izražavanju mišljenja.

Najkraći put do lošeg raspoloženja

Budući da su Strijelci po prirodi avanturisti i uvijek željni novih iskustava, ne podnose rutinu. To ih može brzo izbaciti iz kolosijeka. Često su vrlo iskreni, isto očekuju i od drugih, pa ih dvoličnost posebno uzrujava.

Strijelci su također poznati po svojoj ljubavi prema debati i izražavanju mišljenja, pa ako osjete da se njihovo mišljenje potiskuje ili ignorira, mogu se brzo naljutiti. Nikada nemojte ignorirati mišljenje strijelca, koje on snažno brani. Često su u pravu.

Kao intelektualci i filozofi po prirodi, Strijelci trebaju stalnu intelektualnu stimulaciju, pa im površni ili ne intelektualni razgovori izazivaju poprilično nezadovoljstvo. Njihov osjećaj za društvenu pravdu može biti izvanredan, pa su često osjetljivi na pitanja povezana s nepravdom ili nejednakošću. Ponekad jednostavno ne podnose suprotna mišljenja.

S njihove dobre strane, život je bolji

Ako želite (ponovno) pridobiti naklonost Strijelca koji je poznat po svojoj optimističnoj i avanturističkoj naravi, ključno je stvoriti okruženje avanture i druženja, u kojem prevladavaju osobna sloboda i originalan humor.

Strijelci će uvijek biti uzbuđeni zbog istraživanja novih mjesta i kultura, pa ih putovanje ili planiranje nove avanture brzo dovede u dobro raspoloženje. Zbog svoje intelektualne znatiželje, osjećaju se uspješnima kada nauče nešto novo ili istražuju različite ideje i nove koncepte.

Zbog svoje društvene prirode neizmjerno uživaju u dobrom društvu i druženju s prijateljima. Jako cijene događaje koji im omogućuju kvalitetno provođenje vremena s drugima. S druge strane, njihova potreba za slobodom i neovisnošću ključna je za njihovu dobrobit; stoga cijene prilike u kojima mogu djelovati autonomno.

Idealni pokloni za strijelce

Sada kada još bolje poznajete male karakterne tajne svog Strijelca, iz ovoga možete izvući mnoge ideje za darove – kako za rođendan, tako i za npr. za božićne i novogodišnje praznike.

Budući da imamo zaista veliki izbor poklon paketa, za vas smo pripremili poseban set poklona koji odgovara željama i interesima mnogih strijelaca. Pokušajte pronaći onaj za koji mislite da će najbolje odražavati sklonosti vašeg strijelca. Sigurni smo da ćete, ako ih dovoljno dobro poznajete, lako pronaći pravi poklon.