Dan kada svaku ženu treba držati kao kap vode na dlanu

Oko 100 zemalja diljem svijeta obilježava  Dan žena, društvu poznatiji pod  nazivom 8. Mart, dan kada muškarci izražavaju osjećaje voljenim ženama i posebnom pažnjom iskazuju koliko ih poštuju. Osim što je priznat od strane društva, taj dan obilježava nešto više, obilježava dan posvećen isključivo ženama kao izvoru ljubavi, brige i poštovanja.

images (6)

Želimo Vam dati neke smjernice kako usrećiti žensko srce, potaknuti sva njezina osjetila te ju podsjetiti koliko je voljena i željena. Istina je da je većina žena zadovoljna malim znakom pažnje, cvijetom, čokoladom. No s obzirom da se svakim danom povećava postotak visoko obrazovanih žena u Hrvatskoj te premašuju broj obrazovanih muškaraca za čak 15% i čini više 30% populacije Hrvatske.

dan_ena_Na Dan žena, muškarac treba pokazati ženi što je sve spreman učiniti za nju i dokazati joj njezinu veličanstvenost. Na muškima je da taj dan u potpunosti posvete svojoj boljoj polovici i da se sve vrti oko nje. Ukoliko ste nježnijeg spola te želite na taj dan razveseliti sebe, najbolju prijateljicu, mamu ili sestru, budite svjesne, to je vaš dan na koji vam je dopušteno da si priuštite što god Vam srce zaželi. Dan žena, 8.  Mart, je veliko veselje cvjećara jer je to dan kada strahovito poraste potražnja za karanfilima, ružama i ostalim cvijećem. Moglo bi se reći da je cvijeće najpopularniji dar muškaraca kojim žele iskazati ozbiljnost svojih osjećaja. S obzirom da se na 8. Mart diljem svijeta podijeli oko sto milijuna ruža, Vi podarite nešto više, neki dragocjeni trenutak, čudesan doživljaj koji će osoba pamtiti tijekom cijelog života.

U svijetu su iznimno popularne poklon kartice različitih vrijednosti i usluga što ne začuđuje s obzirom da takav dar pruža slobodu odabira osobi koja ju dobiva te smanjuje vrijeme i stres obilaženja trgovina osobi koja poklanja. U većim prodajnim prostorima Narodnih novina i Školske knjige, možete naći široku ponudu poklon kartica SelectCard, među kojima možete naći poznate sportske, ugostiteljske, kozmetičke i edukativne brendove.

IMG_2030

Tako možete pokloniti od satova plesa, izrade vlastitog parfema, tematsko razgledavanje grada Zagreba, proffesionalni make up, sportski adrenalinski doživljaj ili pak portret. Program poklon kartica obuhvaća više od 70 ponuda s kojima ne možete pogriješiti. Poklonite posve neobičan, veličanstveni dar.

Ove godine sve vam ide na ruke s obzirom da je Dan žena u nedjelju, tako da možete organizirati posve drugačije iznenađenje za vašu dragu. Razveselite dragu osobu romantičnim nedjeljnim ručkom gdje ćete ju obasipati svojom pažnjom, dodirima i pogledima te joj svojim društvom pružite osjećaj posebnosti i veličanstvenosti. Nedjeljno popodne možete iskoristiti i za ugodno, romantično opuštanje u nekom od wellness centara, uživajući u zajedničkim masažama, saunama lagano ispijajući čašu šampanjca. Brojnost i raznolikost ponuda možete sami provjeriti na www.selectbox.hr gdje ćete zasigurno naći ideju za odličan dar.

bannerFB-843x403px_HRIdeje spomenute u ovom člankumožete pronaći u poklon paketima SelectBox-a, koji sadrže više od 900 pomno odabranih doživljaja i usluga, Avanturi okusa, Stolu za dvoje i Ekstravagantnoj večeri te opuštanja u ozama zdravlja i ljepote u poklon paketima Njega u spa centru, Masaža i wellness, Oaza zdravlja i ljepote, Harmonija ljepote.

Za sve ostale doživljaje i ponude posjetite našu stranicu.