Adrenalinska avantura za pamćenje

Svi znamo kako su nam mjeseci karantene također priuštili i mjesece neaktivnosti. I da, bilo je ugodno provesti vrijeme s obitelji i spavati duže, no nakon nekog vremena počeli smo se osjećati nemirno. Nešto kao da nam je nedostajalo. Čak su i oni najljeniji među nama počeli osjećati zov prirode te želju protegnuti noge i uživati pod vedrim nebom i u sve toplijim danima. Upravo smo iz tog razloga odlučili ponuditi nešto malo drugačije tj. priliku da ispitate svoje granice te testirate svoju hrabrost. 

Nesumnjivo se pitate imate li hrabrosti nadmašiti sebe i svladati svoje strahove? Mi smo sigurni kako imate te vam iz tog razloga SelectBox donosi pregled dinamičnih i uzbudljivih adrenalinskih iskustava, prepunih pozitivnih sjećanja i dojmova koje ćete rado ponijeti i podijeliti sa svojom obitelji, prijateljima i poznanicima. Ne zaboravite, ljeto se nalazi tik iza ugla, a to znači i ljetna zabava te ljetni sadržaji. Pripremili smo vam stoga najbolju paletu SelectBox poklon paketa prepunu interesantnih aktivnosti koje možete isprobati. U nastavku donosimo naše adrenalinske partnere s kojima je zabava zajamčena.

Avantura na rijeci

Niste se nikada odvažili na rafting? Ne brinite, rafting predstavlja jedno zaista iznimno iskustvo, a ekipa u Croatia Rafting iz Omiša je tu kako bi vam pomogla u svim koracima. Možda tražite adrenalinsku pustolovinu, povezivanje s voljenim osobama ili kolegama ili samo način da doživite novo iskustvo? Ako je odgovor „da“, znajte kako ste na dobrom mjestu jer rijeka Cetina nudi neke od najboljih dionica za početnike željne rafting izleta. Prepustite se zapijenjenim vodama Cetine i rashladite u vruće ljetne dane. Moguće su razne kombinacije, kao primjerice poklon paket Sport i zabava koji uključuje rafting na rijeci Cetini, prsluk, kacigu, vesla, prijevoz od i do Omiša te fotografiju za uspomenu. Ponuda vrijedi za 1 osobu. S druge strane, u poklon paketu Adrenalinski doživljaji također uključuje rafting na rijeci Cetini, prsluke, kacigu, vesla te prijevoz od i do Omiša, a ponuda vrijedi za 3 osobe. Pripremite se stoga na kanjoning ili treking u slikovitom omiškom kraju poznatom po svom krškom krajoliku te brojnim spiljama i kanjonima, kako biste doživjeli jedinstveno iskustvo koje nikada nećete zaboraviti.

Potpuna adrenalinska zabava

Na samom sjeveru Hrvatske nalazi se Accredo Centar, mjesto na kojem možete isprobati svoju vještinu nizom različitih zabavnih aktivnosti poput streličarstva, penjanja na umjetnu stijenu, gađanja zračnom puškom s optičkim nišanom, pistol duela, viseće kuglane, bacanja sjekira i još mnogo, mnogo drugih sadržaja. Lokacija je ovo koja nudi više od desetak različitih i raznovrsnih sportsko-adrenalinskih sadržaja te drugih usluga u turizmu i rekreaciji. Tako primjerice, poklon paket Sport i zabava namijenjen za jednu osobu u trajanju od 120 minuta, uključuje prolaženje adrenalinskog parka, spuštanje ziplineom, korištenje stijene za penjanje, streličarstvo, airsoft duel, gađanje snajperskom puškom, utrku Berg-Go kartom, bacanje sjekira te fotografiranje događaja, dok poklon paket XXL Extreme u trajanju od 180 minuta nudi istovjetnu ponudu, no namijenjen je za društvo tj. 3 osobe. Stoga budite sigurni kako će se za svakog pronaći ponešto i odvažite se na testiranje svojih granica i vještina.

Vinite se nebu pod oblake

Let komercijalnim zrakoplovima je postao uobičajena stvar, posebice u eri jeftinih tj. low-cost kompanija. No sigurno ste ponekad poželjeli još jednom preletjeti baš taj određeni dio koji vam se učinio zanimljivim iz zraka ili uzeti pilotsku palicu u svoje ruku i osjetiti kako je to upravljati zrakoplovom. Sada to možete uz Ecos Pilot School u Zagrebu, školu letenja s dugogodišnjim stažom. Ova pilotska škola, koja djeluje gotovo 30 godina te u kojoj su učenici naletjeli preko 25 tisuća sati, diči se činjenicom kako mnogi koji su početnu obuku prošli tamo, danas lete kao prometni piloti u velikim avio-kompanijama. S aspekta sigurnosti, također se mogu pohvaliti zavidnim rezultatima budući da im niti jedan zrakoplov nije sletio nikamo osim na aerodrom. Poklon paket Adrenalinski doživljaji uključuje godišnju članarinu s kojom možete letjeti svojim zrakoplovom po povoljnijim cijenama, dok u maloj školi letenja dobivate 128 sati teorije. Iskusite 15 minuta probnog leta avionom Cesna C-150 ili pohađajte malu školu za pilote s 5 sati teorije. Za sve one željne letačkih avantura ovo je iznimna prigoda za postupno stjecanje pilotskog znanja i uživanje u pogledu iz ptičje perspektive uz beskrajnu slobodu.

Spremite se za ekspediciju

Još jedna lokacija smještena na prekrasnoj Cetini, ovog puta u režiji Iris Adventures, nudi kombinaciju šetnje, planinarenja, klizanja nizbrdo, plivanja u kristalno čistim prirodnim vodenim bazenima, šetnje tunelima i plivanja pod najvišim vodopadom na rijeci Cetini. Ako tome pridodamo i skokove s litice i planinarenje koje se provodi na tri planine koje okružuju grad Split – Kozjak, Perun i najviša, Mosor, jasna je čar koju ova avantura pruža svima koji su željni otvorenog prostranstva. Nakon što ste savladali Cetinu, popnite se na vidikovac s prekrasnim pogledom na Split s visine koja izaziva strahopoštovanje i savladajte uspon kako biste sebi dokazali da vi to možete. Ako ste više zainteresirani za morska prostranstva, u poklon paketu za dvoje, Adrenalinski doživljaji, dobivate ne samo cliff jumping, već i deep water solo u trajanju od 150 min. Sve što vam za ovo putovanje treba su kupaći kostim, sportske cipele te pozitivan avanturistički duh i spremni ste za ekspediciju života. Zakoračite stoga u vašu iduću avanturu koja će vam doista promijeniti životnu perspektivu.

Šumska pustolovina

A zašto ne biste isprobali pustolovno izletište Rizvan City, mjesto koje raspolaže sadržajima namijenjenima čak i za one najzahtjevnije ljubitelje aktivnog odmora i sporta. Izletište se prostire na šumovitom terenu koji obiluje preprekama i izazovima. Staro obiteljsko seosko gospodarstvo preuređeno je i pretvoreno u savršenu destinaciju za sve one željne svoje tjedne doze adrenalin abseilinga, trekinga, jeep safarija i ostalih aktivnosti i sve to na području netaknutog Velebita. U ponudi se nalaze brojni sadržaji kao što je poklon paket Sport i zabava koji uključuje adrenalinski park, zipline, stijenu za penjanje, divovsku ljuljačku, stolni nogomet, streličarstvo i streljaštvo ili poklon paket Sport i rekreacija u koji uključuje paintball sa 100 kuglica i stolni nogomet. Osim toga, možete kampirati u šatoru ili noćiti u sklopu pustolovno-izletničkog centra Rizvan City u novoobnovljenoj ličkoj kući izgrađenoj tradicijskim materijalima, kamenom i drvom. Prepustite se, stoga, mnoštvu jedinstvenih te atraktivnih pustolovnih aktivnosti u netaknutom predjelu Like i doživite pravu pustolovinu.

Prodišite punim plućima i usudite se zabaviti na drugačiji način. Pritom je nebitno uživate li više u grupnim aktivnostima ili želite podijeliti ove posebne trenutke samo sa svojim partnerom, sastavili smo za vas ovaj idealan izbor zanimljivih aktivnosti i sadržaja kako biste uz osmijeh pozdravili ljeto. Izaberite jedan od prigodnih SelectBox poklon paketa i odvažite se prepustiti bezgraničnoj avanturi.


SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz 15 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr