Hit ideje za sportski doživljaj ljeta

Uvijek je dobra ideja iskoristiti lijepo vrijeme tijekom godine najviše što možemo, jer kišni oblaci mogu se nalaziti tik iza ugla. Iz tog razloga, upravo ljeto koje nam donosi bezbroj sunčanih dana mogućnosti za zabavu na otvorenom, idealno je doba za bezbrojne aktivnosti na otvorenom.

Biciklizam

Biciklizam

Jer postoji li bolji način da iskoristimo sunčane dane nego s hit idejama za sportski doživljaj? Naravno da ne i baš zato ovog ljeta, potičemo ljude da ožive avanturistički duh i uživaju u aktivnostima koje ne samo da će nasmijati i razveseliti, već će poboljšati zdravlje i omogućiti da kvalitetno provedemo vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima.

Zabava na dva kotača

Prva na listi naših nenadmašnih aktivnosti, vožnja je biciklom. Ne samo da ćemo se bicikliranjem provesti kroz prekrasne krajolike, već će nas smijeh i osjećaj slobode pratiti svakim okretajem pedala. Bicikliranje je sjajan način za jačanje srca i mišića, a uz to osigurava i da dobijemo dnevnu dozu vitamina D, s obzirom da uživamo na suncu. Samo je potrebno odabrati slikovite, vijugave staze i povesti svoje najdraže s kojima možemo podijeliti uspomene. Jer upravo je dijeljenje predivnog zajedničkog iskustva, ono što nam omogućava iskusiti taj istinski osjećaj sreće.

Drugi najpopularniji sport na svijetu

Tek malo manje popularan od nogometa na svjetskoj razini, badminton je odličan izbor za sve koji traže nešto dinamično i eksplozivno. Ova igra koja kombinira brzinu, agilnost i taktičko razmišljanje, istovremeno će nas nasmijati od srca kad se uhvatimo u komičnim situacijama dok traje bespoštedna jurnjava za pernatom lopticom. I najbolje od svega, nije potrebno biti profesionalac da bismo uživali u badmintonu. Badminton je sjajan način da se poboljša ravnoteža i koordinacija, a svaka partija s obitelji i prijateljima postat će nezaboravan trenutak i prilika za sportski doživljaj ljeta,

Ljetni hit

Svatko tko je ikada pogledao ijedan film, zna kako postoji ona jedna ljetna igra koja osvaja srca – bacanje frizbija. Frizbi je prava igra za opuštanje te smijeh s obitelji i prijateljima. Dovoljno je pronaći komad zelene trave i za tili čas osjetiti kako svakodnevne brige nestaju u trenutku kada se frizbi zavrti u zraku. A ukoliko se natjecateljski duh probudi, uvijek se može organizirati frizbi turnir koji će zasigurno izazvati salve smijeha i veselja. I najbolje od svega, ova jednostavna i zabavna igra, izvrsna je za opuštanje s prijateljima i obitelji baš svugdje, bilo to  na plaži, u parku ili čak u vlastitom dvorištu. Dobar provod je zajamčen!

Uspon do novih visina

Svi oni koji su spremni za nešto odvažnije i pustolovnije, znaju kako je upravo sada idealno vrijeme za okušati se u planinarenju! Oni koji osvoje vrh neke predivne planine, biti će nagrađeni ne samo spektakularnim pogledom, već i osjećajem kako su postigli nešto nevjerojatno. Jer skrivene ljepote prirode dok pješačimo kroz guste šume i svladavamo strmoglave litice, pružaju posebno, gotovo nadrealno iskustvo. Planinarenje će također poboljšati izdržljivost i fizičku kondiciju, ali i donijeti duševni mir dok uživamo u tišini i povezujemo se s prirodom ili u dobrom društvu smijemo na šale.

planinarenje

Planinarenje

Sport koji nemoguće čini mogućim

Odbojka, a posebice odbojka na pijesku, tradicionalno je jedan od vjesnika ljetnog vremena. Bez obzira na dob i razinu fizičke spreme, ova igra uvijek je zabavna i izazovna aktivnost koja će nas nasmijati i održati u pokretu.

Odbojka na pijesku

Odbojka na pijesku

Bez obzira igramo li ju na pijesku ili travi, odbojka će poboljšati našu snagu, izdržljivost i fleksibilnost. A ima li što je bolje od toga nego se razonoditi malo igrajući odbojku na pijesku s prijateljima. Dodatni plus je što ovakvoj zabavi nema kraja i potpuno je besplatna pa sve što je potrebno ponijeti sa sobom je lopta i puno vedrog duha za sportski doživljaj ljeta. U tom slučaju, dobar provod je zajamčen.

Ljetno osvježenje

Svima nama koji tražimo načine da se rashladimo tijekom vrućih ljetnih dana, vaterpolo je odličan izbor koji nudi pregršt zabave. Ova timska igra pruža nam priliku da se osvježimo u bazenu ili moru te istovremeno uživamo u borbi za pobjedu. Improvizacija je pritom ključ jer jednostavan gol može biti između dvije bove, a isključenje zbog faula se provodi na plaži uz hladno pivo. Vaterpolo je idealna aktivnost koja nam omogućava da povedemo prijatelje ili obitelj u ovu zabavnu igru ​​koja će omogućiti da se još bolje povežemo i međusobno upoznamo te zajedno stvaramo nezaboravne trenutke.

Dar od srca za tvoje najmilije

Kombinacija tjelesne aktivnosti i smijeha, recept je za najsretnije trenutke. Jer redovita tjelesna aktivnost osim što poboljšava cirkulaciju i snižava krvni tlak, ujedno smanjuje rizik od srčanih bolesti. Osim toga, sportske aktivnosti ispunit će ljetne dane veseljem i druženjem, stvarajući nezaboravne trenutke odnosno sjećanja s obitelji i prijateljima.

Stoga, ako tražiš idealan poklon koji će ti omogućiti da pokloniš još više sporta i pitaš se gdje pronaći sve na jednom mjestu, ne traži dalje, već isprobaj našu neponovljivu SuperCard Sport poklon karticu. Ova genijalna poklon kartica omogućuje kupovinu u više od 500 prodajnih mjesta kao što su Decathlon, Intersport, Head, Station shop, Kibuba, Superdry, Regatta, Xyz i drugi te nudi baš za svakog ponešto!

Zato ne oklijevaj i pobrini se neka ovo ljeto bude vrijeme za smijeh, igru i ljubav prema životu. Pokloni svojim najdražima savršen dar koji već danas možeš pronaći u ovoj fantastičnoj poklon kartici uz koju svi problemi oko traženja idealnog poklona, jednostavno nestaju. Isplaniraj, iznenadi i pokloni ljetnu zabavu uz fantastičnu SuperCard Sport poklon karticu koja uvijek nudi više!