40 najboljih koje jednostavno morate doživjeti!

U životu nas okružuju mnoge materijalističke stvari, ali ono što nas najviše oplemenjuje jesu naša iskustva, znanja i doživljaji. Sve je to povezano s isprepletanim mozaikom emocija, sreće i zadovoljstva – koji zauvijek čuvamo u sjećanjima. Kako smo svi isti, ali opet različiti,  donosimo vam različite načine stvaranja doživljaja iz svakodnevnih događaja.

Odabrali smo 40 najboljih doživljaja za vaše najmilije iz bogatog izbora SelectBox poklon paketa. Počastite sebe i svoje najmilije saunama te opuštanja u sobama sa zvjezdanim nebom. Ili pak odaberite za sebe i vaše najdraže vikend u wellnessu gdje će vas razmaziti čokoladnim masažama. A ima li oko vas velikih gurmana? Odvest ćemo vas u svijet hranom bogatih tanjura i nećemo vas  ostaviti ravnodušnima. Naravno, pobrinuli smo se i za doživljaje pune adrenalina! Bungee jumping, vožnje Ferrarijem i osjećaj bestežinskog stanja u Aerodiumu – nema boljeg poklona nego pružiti takvo iskustvo, što mislite?

10 najboljih doživljaja ljepote

Naše tijelo je zapravo jedino mjesto s kojim svakodnevno živimo. No, često to uzimamo zdravo za gotovo i ne posvećujemo tijelu dovoljno opuštajućih trenutaka. Kako bismo vam olakšali, predstavljamo vam 10 najboljih doživljaja ljepote iz bogatog izbora SelectBox poklon paketa, gdje se vaše tijelo može odmoriti od svakodnevnih napora.

Wellness Picok (različite saune, masaže toplim voskom, njega lica Murad)

Rimske terme (velik izbor bazena i masaža)

Centar ljepote Manuela Šapro (programi pomlađivanja, tretmani algama i radiovalovima)

Thai masaža Nat -Iva (tajlandska medicina, fitoterapija, tehnike yoge)

Wellness Kaštel (finska i parna sauna, terapija bojama, relax soba sa zvjezdanim nebom, aroma spa masaža glave, Kleopatrina kupka)

Alpski wellness resort Špik (masaža i wellness)

Wellness i Spa La Creme (mikrodermoabrazaija, body wrapping, hot stone masaža)

Olympia Life Wellness  (hidromasažne kade, masaže aromatičnim uljima)

Wellness Villa Magdalena (holistički i istočnjački tretmani, čokoladna masaža)

Kozmetički salon Estera (preparati visoke kvalitete, tretmani AHA-kiselinama)

10 najboljih gurmanskih doživljaja

Hrana predstavlja i je jedno od glavnih užitaka. Grickalice i brza hrana često nam je gotovo svakodnevno na menijima. Stoga, priuštite svojim najmilijima prave gurmanske užitke u dobrom društvu o čemu već duže razmišljaju. Ne morate ustajati sa svojih naslonjača, odaberite jedno od Top 10 iz širokog izbora SelectBox poklon paketa.

Restoran JB 

Restoran Noel

Gusarska konoba

San Servolo Beer & Steakhouse

Steak House El Bull

Restoran Vila Podvin

Restoran Baranjska kuća

Restoran Mundoaka

Restoran Maestro

Bistro Babriga

10 najboljih avanturističkih doživljaja

Volite li osjećaj kad vam srce kuca brže, a krv ludo teče venama? Adrenalinski parkovi, zip line, brze vožnje i slične aktivnosti sve su popularniji jer nam donose ludu mješavinu adrenalina, straha, zabave i smijeha. Za sve one kojima treba malo bijega od svakodnevnice, pripremili smo raznovrstan top 10 popis s najboljim doživljajima iz bogatog izbora SelectBox poklon paketa.

Bungee jumping

Vožnja Ferrarija

Adrenalinski rafting

Ecos Pilot School

Legend Cars

Aerodium Logatec

Karting Arena Zagreb

Zipline Pazi Medo

Let avionom X Sport

Paintball klub Sljeme

10 najboljih sportskih doživljaja

Sportske aktivnosti preporučuju se uvijek i to za naše zdravlje, ali i za opće dobro. Ako kretanje možemo povezati s druženjem i zabavom, zapravo imamo sve što je potrebno za jedan veliki doživljaj! Da biste najbolje iskoristili svoje ideje, sastavili smo izbor od 10 najboljih sportskih doživljaja iz našeg velikog izbora SelectBox poklon paketa. Poklonite svojim najdražima sport i zabavu u jednom.

Podzemlje Pece

Secret Zagreb – maštoviti obilasci

Salsa de Fuego

Karting Arena Zagreb

Fitness Blue Gym

Balansa Slackline

Bowling klub Zagreb

Zorb Centar

Konjički klub Jarun

Virtualna kuća straha

 

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz više različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox, slobodno pogledajte www.selectbox.hr.