Ulovi nezaboravne doživljaje po odličnoj cijeni!

Uplovili smo u godišnje doba za stvaranje najboljih uspomena, a ti još uvijek ne znaš po čemu ćeš ga pamtiti? Ne brini, jer smo sigurni da će se to ubrzo promijeniti. Dok se temperature zraka dižu, cijene SelectBox paketa s nevjerojatnim doživljajima padaju.

Daruj voljenu osobu romantičnim vikendom iz snova ili pokloni zabavne adrenalinske doživljaje sestri, bratu, prijatelju… Ma mogućnosti je pregršt, baš kao i doživljaja koje po odličnim cijenama sve do 15. kolovoza možeš pronaći na www.selectbox.hr.

Vikend iz snova, -20%

Poklon paket Vikend iz snova sadrži više od 90 lokacija za savršen odmor u dvoje. Paket uključuje smještaj u romantičnom i luksuznom hotelu, apartmanu ili vili. Atraktivne destinacije, kulturna središta, neistraženi krajolici, mjesta su na kojima će jedna ili dvije noći biti popraćene raznim iznenađenjima te tako vikend odmor učiniti nezaboravnim. Poklon paket Vikend iz snova sada je snižen za 20%.

POGLEDAJ AKCIJU >>

vikend v

 Adrenalinski doživljaj, -15%

 Za sve avanturiste u ponudi je i paket adrenalinski doživljaj. Vožnja Ferrarijem, bungee jumping, paragliding, let avionom, ronjenje samo su neki od doživljaja paketa koji se može iskoristiti na više od 100 lokacija. Atraktivne i adrenalinske sportske aktivnosti , koje su sada snižene 15%, oborit će s nogu sve one neustrašivog duha i hrabrog srca.

CIJELU PONUDU PRONAĐI OVDJE >>

Adrenalinski v.

Sport i zabava, – 10%

 Dozu ljetne zabave pronađite i u paketu Sport i zabava. Jedrenje, špiljarenje ili planinarenje, windsurfing, rafting, kanuing, vožnja Quadovima u prirodi ili na poligonu, skijanje, vožnja kartinga, trening pole-dancea, taekwondoa, boksa ili klasični mjesečni treninzi u fitness centrima samo su dio ponude. Paket sport i zabava snižen je 10% i sada iznosi 269 kn.

VIŠE PRONAĐITE OVDJE >>

sport i zabava 2v[6962]

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr

FB_poletje_HRsport_920x379px