SelectBox paketi na Weekend Media Festivalu!

Započeo je naaaaaajluđi vikend, onaj koji se nestrpljivo iščekuje cijelu godinu. Naravno, riječ je o Weekend Media Festivalu koji se već tradicionalno održava u Rovinju. Ove godine i SelectBox je odlučio posjetiti najveće događanje koje okuplja vodeće stručnjake u komunikacijskoj industriji. Najbolji poklon paketi čekaju najsretnije u subotu 22. rujna  od 18 sati na terasi kluba Pepermint!

Poklon paketi dolaze u četiri kategorije, a cjelokupnu ponudu pronađite OVDJE >>.

EBEF8E9F7F2844A6AD5D923C21D2EC16

Najbolji pokloni za najbolje

Vikend iz snova na čarobnoj morskoj lokaciji po izboru, vožnja Ferrarijem ili helikopterom, opuštanje uz najsuvremenije wellness tretmane ili pak večera po izboru najboljih chefova u vrhunskim restoranima diljem Hrvatske i Slovenije samo su neki od užitaka u kojima mogu uživati pobjednici natječaja INdoor kreativac koju već tradicionalno na Weekend Media Festivalu organiziraju B1 plakati.

Više o natječaju možeš pronaći OVDJE >>.

collage

 Željni adrenalina? Osvoji nezaboravan doživljaj!

Osim pobjedničkog tima, koji se bira na temelju glasova publike, čari naših poklon paketa na svojoj koži osjetit će i jedan od posjetitelja. Ako si na WMF-u obavezno svrati u akreditacijski centar i daj glas jednom od 10 finalista ovogodišnjeg izbora jer osim što tvoj glas može biti presudan za pobjedu i ti sam imaš priliku za osvajanje vrijednog poklona.

Najsretniji glasač osvojit će SelectBox paket „Adrenalinski doživljaj koji mu pruža izbor od 100 i više doživljaja koji će mu uzburkati krv u žilama. Bungee jumping, vožnja ziplineom, škola letenja… Koji je tvoj favorit?

Ponudu svih adrenalinskih doživljaja pronađi OVDJE >>

C3C125033EEF4AD9818831FF69713700

P.S. proveselite se s nama i ulovite odlične popuste. Više o akciji pročitaj OVDJE >>. 

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu, slobodno pogledajte www.selectbox.hr.

XXL_splosni_960x395px_HR (1)