Što pokloniti mladencima?

Ljeto je sezona vjenčanja. Većina parova odlučuje se za ljetno vjenčanje, a dok mladenci pažljivo planiraju svoj događaj života uzvanici razbijaju glavu s pitanjem što im pokloniti.

Moderna vjenčanja su postala veća, bogatija, ljepša i romantičnija.Većina uzvanika pita se koji iznos izdvojiti za dar. U nekim zemljama običaj je da se paru predaje kuverta, međutim  u nekim mjestima još uvijek su poželjniji darovi. Drugi problem pri odabiru dara je što će zasigurno još netko darovati jednak poklon. Tko želi tri identične vaze, pet hladnjaka i tri televizije? Vjerojatno nitko.

Prvi prijedlog je da umjesto proizvoda odaberete uslugu. Proizvoda i materijalnih dobara je na pretek, tako da će mladenci vjerojatno prije ili kasnije kupiti ono što im je uistinu potrebno. Usluga nudi opuštanje i iskustvo koje si ne možemo priuštiti svaki dan. Mnogo bolje bi bilo da mladencima priuštimo odlazak na masažu nego da im poklonimo još jedan ukras iste vrijednosti. Međutim, često to zaboravimo. Zato darujte nezaboravan doživljaj i opuštajuće iskustvo kako bi mladenci ostali svježi i sretni.

Koje usluge pokloniti?

Na tržištu ima mnogo različitih pružatelja različitih usluga. Prvo je naravno poželjno znati što par voli. Ako ste pozvani na svadbu vjerojatno znate barem toliko te ćete biti u mogućnosti odgovoriti na to pitanje.

Gurmanima i onima koji vole eksperimentirati s kulinarskim delicijama najbolje je pokloniti dobru večeru.večera

Mnogi će biti presretni ako im poklonite masažu, frizerske i kozmetičke usluge. Brak je za žene vrlo važan događaj, ali je i vrlo stresan. Vjerojatno će za dame pravi izbor biti mogućnost opuštanja u salonima ljepote ili spa centra.picok- wellness

Svatko se opušta i zabavlja na svoj način, tako da ne možemo sve staviti u isti koš. Neki neizmjerno uživaju u adrenalinskim doživljajima kao što su brza vožnja, padobranstvo, ispitivanje vlastitih granica u adrenalinskim parkovima i slično. Ako idete na svadbu u divljini, u adrenalinski park, možete uzeti u obzir ovu vrstu iznenađenja.adrenalinski doživljaj

Možda ipak želite ostaviti malo više opcija otvorenih i ne ograničiti par na jednu vrstu usluge koju ste odabrali. Jedno od najboljih i  najelegantnijih rješenja leži u poklon paketima. Poklon paketi ostavljaju darovanima vrlo širok izbor. Istovremeno imate nekoliko opcija, jer se ne morate ograničiti na samo jedan cjenovni razred. čarobni vikend

Poklon paketi SelectBox su dizajnirani tako da svatko može birati između više od 1200 različitih opcija. Posebno za mladence ovdje je čarobni vikend. U ovom paketu nalaze se najbolji i najprestižniji hoteli, te wellness i SPA centri. U raznolikoj ponudi zasigurno ćete pronaći pravu opciju.

Autor: Živa Kovačević