Kako se riješiti tmurne jesenske depresije?

Godišnji odmor za većinu je gotov, a s njim i bezbrižni dani okupani morem, sunce, dobrom hranom, obitelji i prijateljima. Iako još nismo službeno zakoračili u jesen, s prvim danima rujna mnoge obuzme jesenska depresija koja kod većine izaziva tjeskobu i unutarnji nemir.

Sunca je sve manje, oblaka i kiše sve je više pa je samim time i povratak u užurbanu svakodnevicu postaje teži. No, jesen ne mora biti nužno tmurna, a u to ćete se i sami uvjeriti poslušate li naše preporuke za borbu protiv jesenske depresije.

woman-2827317_960_720

Družite se s prijateljima – budite motivacija!

Umjesto izležavanja na plaži druženje s ekipom nastavite kroz razne sportske aktivnosti iz ponude SelectBox paketa. Pod tim „sportskim aktivnostima“ ne mislimo na ispijanje kave po kafićima. Naravno i to je dozvoljeno s vremena na vrijeme no želite li doista odmoriti glavu od tmurnih misli koje vas obuzimaju započnite s fizičkom aktivnosti. Upišite zajedno teretanu, tečaj salse ili aikido. Vikende pak možete provesti uz bowling s obitelji, tražeći izlaz iz uzbudljive sobe za bijeg ili pak utrkujući se s prijateljima po stazi karting Arene Zagreb. Budite motivacija i sebi i drugima!

4

Jesen je vrijeme za nove aktivnosti

Ako ste ljubitelj ekstremnih sportova onda vam jesenski dan sigurno teško padaju. Sve učestalije vremenske neprilike u ovo doba godine onemogućavaju vam da se napunite novom dozom adrenalina koja vam je prijeko potrebna. Na svu sreću SelectBox paketi u ponudi ima i razne aktivnosti koje će vam pomoći da utažite svoju potrebu za adrenalinom čak i u jesenskim mjesecima.

aerodiummm

Letite poput ptice u zračnom tunelu Aerodium Logatec i stvorite nezaboravne uspomene koje ćete prepričavati baš svima. Ako vas pak inspirira lutanje skrivenim kutcima podzemlja odvažite se na avanturu uz IškAAdventure. Istražite tajne koje se kriju ispod Vaših nogu i divite se ljepotama podzemnog svijeta. Ponudu iz paketa „Adrenalinski doživljaj“ pronađite OVDJE.

 Istražite nove krajeve

Jesen je idealna za istraživanje neistraženih lokacija. Nagradite se kratkim putovanjem u društvu drage osobe i uživajte u čarima ruralnih kuća, hotela i apartmana u provinciji ili u okolici većih mjesta. Istra, Dalmacija, Slavonija, Lika, Gorenjska, Štajerska ili pak središnja Slovenija? Zahvaljujući SelectBoxu u odmoru možete uživati na više od 100 lokacija diljem Hrvatske i Slovenije. Nije li to savršeno? Vrijeme je da ponovno počnete s pakiranjem i barem na kratko odvratite misli od svega onoga što vas sve čeka do idućeg pravog godišnjeg odmora. Ponudu SelectBox paketa iz kategorije turizam pronađite OVDJE.

VelaVrata7Crop

 Nagradite se malim užitcima!

Ne budite skromni. Nagradite se za dobro obavljen posao. Vodite li se time povratak u surovu realnost i neće biti toliko stresan. Rezervirajte si termin za opuštajući wellness uz masažu nakon koje ćete se osjećati kao da lebdite oblacima. Tajlandska, masaža čokoladom ili pak zlatom? Odluka je samo na vama! Ponudu wellness paketa pronađite OVDJE.

IMG_2750

Za sve gurmane idealna poslastica je večera u restoranu po vlastitom odabiru. Možete birati između više od 150 lokacija na kojima ćete uživati u novim receptima vrhunskih chefova zbog kojih ćete, sigurni smo, zavoljeti jesen – ako ne u prirodi, onda barem na tanjuru. Ponudu gourmet paketa pronađite OVDJE.

darilni_paketi_la_rose_slika_1-1024x621

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr

footer gušter