Nema više izgovora, vrijeme je za vježbanje!

S dolaskom ožujka osim što je došlo do dugo očekivanog popuštanja mjera, dolazi nam i toplije vrijeme – zato je pravo vrijeme da izađete iz kućnog ogrtača i pokrenete se! Upravo sada nastupa savršeno vrijeme za skinuti sve kile koje su nam višak i koje smo natukli tijekom zimskih mjeseci i prisilnog boravka doma. Teretane se otvaraju, sportski tereni ponovno vrve sportašima i moramo vam reći kako je izgovorima došao kraj, posebice ako znamo kako je prednosti aktivnog načina života – od sprječavanja zdravstvenih tegoba do manje težine, poboljšanog raspoloženja i boljeg sna – teško ignorirati. Zato – pripremite tijelo za ljeto sad i odmah!

Kako bismo vam olakšali ovo prijelazno razdoblje u proljeće, dok čekamo da dani postanu ugodni za vježbanje na otvorenom, naš vrijedan tim sastavio je popis nekih od najboljih teretana i odabranih aktivnosti koje dolaze u sklopu vrhunskih Select Box poklon paketa. Donosimo vam pregled odabranih odličnih aktivnosti koje možete isprobati za ostvarivanje idealne tjelesne forme, sami ili u društvu, uz poklon pakete baš po vašem izboru.

Dovedite svoje tijelo do savršenstva!

Napokon su otvoreni prostori za vježbanje i sigurno ste razmišljali o članstvu u nekoj teretani ili klubu gdje biste mogli vježbati čak i kada je vani hladno, a ruke i noge vam se lede od same pomisli napuštanja toplog doma. Zaista se nije potrebno smrzavati već samo odabrati savršeno mjesto – jedno od takvih je Body building klub Zagreb. Ukoliko ste zaista odlučili promijeniti tijelo i dovesti se u zavidnu kondiciju, ovaj klub u središtu Zagreba, idealna je opcija za početak vaše transformacije.

Naime, već tri desetljeća klub nudi individualni pristup i najveće stručnjake te pruža originalan sustav treninga s osobnim trenerom i savjetima nutricionista u svakoj životnoj dobi. Nakon uvida u vaše početno stanje, osobni trener će vam izraditi individualni program treninga i prehrane te vas pratiti tijekom cijelog procesa. Možete isprobati razne rekreacijske ili rehabilitacijske programe, a stalna prisutnost stručnog tima i konstantni nadzor vježbanja, jamče sigurnost i rezultate. Ne razmišljajte previše, iskoristite ovu super priliku i uvjerite se kako je put ka savršenom tijelu ostvarenje puta ka sreći!

Dobar trening za još bolje raspoloženje

Svi znamo kako se poslije vježbanja osjećamo bolje i spremniji smo za suočavanje s izazovima i stresovima koje život stavlja pred nas.

Za dobro raspoloženje, posjetite Amazona Fitness Club, jedan od najmodernije opremljenih fitness centara u Zagrebu. Ovaj moderni centar savršeno je mjesto za vas jer sadrži dvije sportske dvorane za provođenje grupnih fitness programa, vrhunski opremljenu teretanu namještenu najnovijim Hoist spravama, dvije svlačionice i velike kupaonice, prostor za prijem te terasu za vanjsko vježbanje i provođenje grupnih fitness programa.

U ovom vrhunski uređenom prostoru možete iskusiti Fatburn & Toning trening srednjeg intenziteta ili vježbati yogu, pilates, aerobic, zumbu i isprobati MyBody, ExtremeBody ili FeMMA treninge. Dođite i dovedite svoje tijelo u formu života.

Tko će preuzeti brigu o vašem zdravlju, ako to nećete biti vi?

Osim što ćete dobro izgledati i bolje se osjećati, vježbanje će također koristiti vašem zdravlju. Jeste li znali da redovito vježbanje jača kosti, zaustavlja ili usporava dijabetes te pomaže u održavanju krvnog tlaka i zdrave tjelesne težine?

Nemojte previše oklijevati, uzmite sportsku opremu i posjetite Fitness Blue Gym gdje za svakog imaju ponešto. Njihovi vrijedni treneri preporučiti će vam aktivnosti prema vašim ciljevima i sklonostima, a rezultate vašeg zalaganja uskoro ćete vidjeti u ogledalu, ali i po reakcijama okoline!

Pored vrhunski opremljene teretane i cardiofitness galerije, možete samostalno koristiti i dvoranu za aerobic, stretching i razne borilačke sportove, opremljenu brojnim rekvizitima, girjama, boxovima, loptama za pilates, strunjačama, vijačama, stepovima, vrećama za boks i mnogim drugim sadržajima. Pokrenite se i preuzmite brigu o svome tijelu te postanite dio novog fitness trenda već danas!

Sauna – prije ili poslije treninga?

Odgovor je, naravno, nakon treninga.

Poslije napornog treninga, potrebno je opustiti mišiće i dopustiti tijelu da se oporavi i povrati potrošenu energiju pri čemu je jedan od najboljih način definitivno sauna! Saune su odličan način uz koji možete ne samo izbaciti nakupljene toksine u tijelu, već vam se zbog visokih temperatura poboljšava cirkulacija i jača imunitet uslijed povećane proizvodnje bijelih krvnih zrnaca. Također, smanjuje se bol u mišićima, čiste se sinusi, a uslijed znojenja dodatno ćete potrošiti kalorije i sagoriti masne naslage.

Upravo iz tog razloga Wellnes centar Coner, osim neograničenog korištenje teretane, u svojoj ponudi gostima omogućuje čak 4 odlaska u saunu za najbolje opuštanje poslije treninga. Naime, sauna je ujedno i anti-aging tretman koji povećava sposobnost primanja kisika, što je vrlo bitno zbog adaptacije organizma na trening. Posjetite zato Wellness centar Coner i barem na neko vrijeme, zaboravite svakodnevne brige.

 

Uz kupnju naših vrhunskih Select Box poklon paketa koji jamče odličan provod tijekom SVIH godišnjih doba, uvjereni smo kako će vam doživljaj biti potpun, tijelo zahvalno, a rezultati zajamčeni. Sigurni smo kako smo vam našim prijedlozima barem malo olakšali donošenje odluke i potaknuli vas na akciju i pozitivne promjene. Neka vam zato „od sutra“ postane „DANAS“, a vježbati uz naše genijalne poklon pakete, nećete samo početi, nego i nastaviti s njim!


SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz 15 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr