Adrenalinski doživljaji Poreča na četiri kotača

Na spomen grada Poreča, prvo što će nam pasti na pamet je prekrasno more i još prekrasnija lokacija za savršen godišnji odmor. Poreč su Plava i Zelena laguna, ulice, šušur, plaže, predivan zalazak sunca. Poreč su šetnje i fini restorani. Kada sve skupa stavite na papir, dobiti ćete idealno mjesto gdje ćete odmah poželjeti provesti barem nekoliko ljetnih dana i noći.

IMG_0980

No osim idiličnog odmora, Poreč nudi i brojne druge  zanimljive aktivnosti gdje će ‘ovisnici o adrenalinu’ doći na svoje. Jedan od takvih doživljaja je i posjet Motodromu Poreč, mjestu gdje smo se iz prve ruke uvjerili da je u pitanju prava adrenalinska bomba.

ATV quad off-road izlet: 60 minuta brutalne adrenalinske vožnje

Petnaestak minuta od grada Poreča, u mjestu Tar, nalazi se motodom – mjesto u koje ćete se zaljubiti odmah na prvi pogled. Već pri samom dolasku na motodrom osjetiti ćete miris adrenalina kojeg nosi prašina dignuta kotačima opakih zvijeri na četiri kotača, quadova. Upravo je taj doživljaj bio naš prvi izbor pri posjetu motodroma.

Quad off-road izlet idealan je za team-buildinge, ali i za pojedinačne doživljaje. Naime, kada sjednete na na quad i kada izlet započne, za Vas ne postoji ništa drugo osim 60 minuta prašnjavih off road puteva. Bilo da je u pitanju makadam, cesta ili šumski puteljci, adrenalin koji će Vas pratiti tijekom cijelog izleta jednostavno je nemoguće opisati. Izlet Vas vodi kroz šumske puteljke, nisko istarsko raslinje preko predivnih maslinika do velikog finalnog dijela gdje ćete se voziti tik uz more.

IMG_0944

Tokom cijelog putovanja, voditi će Vas i paziti ljubazna i profesionalna ekipa koja je s Vama od početka pa sve do kraja izleta. Oni će Vas upoznati s quadovima, dati Vam korisne savjete te će odgovoriti na sva Vaša pitanja (a vjerujte, mi smo im postavili puno pitanja!).

IMG_0942

Quad kao quad nije baš bezopasna ‘igračka’ – radi se o stroju s kojim treba postupati pravilno, no već nakon prvih pet minuta vožnje stopit ćete se s njime te ćete razumijeti kako funkcionira i uživati u vožnji njime. Oni koji su već iskusili vožnju quadom znaju da se radi o generalno super vozilu koje je spremno na svakakve egzibicije i vožnju po najgorim mogućim putevima. Upravo je u tome čar vožnje i iz te činjenice proizlazi sav adrenalin i vrhunska zabava. Sama trasa off road izleta u Poreču sigurna je, napravljena po najboljim standardima te možete bez straha uživati u ovom adrenalinskom izletu.

IMG_0941

Vožnja quadom vrhunski je doživljaj za adrenaline junkie tip osoba, ali i za one koji će to tek postati. Odlučite li se nekome pokloniti avanturu koju će pamtiti dugo vremena, uvjereni smo da s ovim poklonom sigurno nećete pogriješiti. Ponudu doživljaja quad vožnje u Poreču provjerite OVDJE.

Karting – zabava za velike i male

Kakav bi to posjet motodromu bio kada ne bismo istestirali i karting stazu – a ona u Poreču zaista nas je ostavila bez teksta! Za početak, zašto karting? Jer je to ultimativna zabava za velike i male i jednostavno ne postoji osoba koja već nakon dva kruga na pisti neće uživati u vožnji malim jurilicama.

IMG_0915

Ovo je jedna od najboljih karting staza u Hrvatskoj, izgrađena po visokim sigurnosnim standardima gdje ćete uživati u brzoj, a sigurnoj vožnji pistom. Motodrom ima na raspolaganju jurilice različitih jačina, što je super jer oni malo spretniji u kartingu mogu isprobati i jače kartove.

Ako ste odabrali karting kao jednu od aktivnosti za Vaš team building, budite sigurni da smijeha, zabave i natjecanja neće nedostajati. Naš prvi pokušaj kartinga za većinu je bio pomalo nespretan, no već drugi puta izgledali smo puno bolje – mini verzije velikog Nikija Laude! A i ne samo da smo izgledali, već smo i osjećali to prilikom vožnje!

20155586_1282829468511063_5223682262661007276_n

Karting Motodrom Poreč  nudi više različitih paketa gdje možete pronaći najbolje za sebe i svoje najmilije. U svaki su paket uključene minimalno dvije vožnje po deset minuta, a ukoliko se odlučite za Adrenalinski doživljaj ove staze, voziti ćete se i duže! Najvjerojatnije ćete nakon vožnje osjećati bolove u mišićima ruku (i to dva dana!), no svaki puta kada osjetite bol, osjetiti ćete i neopisiv adrenalin i sreću od ovog doživljaja.

20139760_1282829465177730_4868970582253524962_n

Za one koji će svoj godišnji provesti u Istri, a istovremeno vole aktivan odmor, Poreč je idealna lokacija za vrhunski provod. Kraj mora i sunca, adrenalina i dobrog provoda nikada nije previše, a upravo sve to možete pronaći i dobiti na motodromu. Bilo da odaberete karting ili quad off-road izlet, jednako ćete uživati. Biti ćete prašnjavi od vožnje, u kosi ćete osjećati miris benzina, no na kraju dana sve su to olakotne okolnosti koje se zaboravljaju. Ono što ostaje su uspomene vrhunskih doživljaja koje ćete danima prepričavati i uvijek ih se rado prisjećati, a možete ih pronaći među SelectBox poklon paketima!

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed