Hladne avanture za vruće dane

Ljeto je uzelo maha! Temperature se penju, a mi si postavljamo samo jedno pitanje: kako se rashladiti po ovim vrućinama? Jer i u hladu je postalo prevruće…

Ne možemo jesti, zbog vrućine teško boravimo vani, a srezali smo i sportske aktivnosti. No, ima tih nekih sportova koji su idealni za ovo vrijeme te nam mogu biti savršeni za rashlađivanje. Pretražili smo bogatu SelectBox ponudu te smo pronašli nekolicinu sportskih i avanturističkih doživljaja u kojima ćete uživati ovog ljeta!

ZOO4-Crop

Rafting

Ako se želite zabaviti, rashladiti, a usput se i malo rekreirati, tada je rafting idealni sportski doživljaj za Vas. Najbolji rafting u Hrvatskoj pronaći ćete u Omišu, gradu koji posljednjih nekoliko godina slovi kao idealna destinacija za avanturiste. Croatia Rafting će Vam omogućiti potpuni doživljaj sporta, avanture i vrhunske zabave na rijeci Cetini. Odvažite se na nezaboravnu pustolovinu i uživajte, a bonus su i prekrasne ljepote prirode koje Vas neće ostaviti ravnodušnima.

darilni_paketi_croatia_rafting_omis_1

Ronjenje

Na popisu ‘must-do’ sportova ovog ljeta našlo se je i ronjenje. Ipak, ljeto i ronjenje vole se najviše! Združite avanturu i prekrasnu prirodu. Prihvatite izazov i upustite se u aktivnosti koje će Vas opustiti i zabaviti u isto vrijeme. Pronaći ćete za svakoga ponešto jer svi sportovi predstavljaju zanimljiv i jedinstven adrenalinski doživljaj. Istražite čari i ljepote podmorja uz stručni kadar osoblja iz Ronjenja “Zaron” i uživajte u odličnoj ljetnoj aktivnosti!

darilni_paketi_ronilacki_centar_zaron_split_slika_4

Windsurfing

Kada se spoje vjetar i valovi, tada dobivamo savršenu sportsku aktivnost koja će Vas sigurno rashladiti. Popularan u svijetu, no windsurfing postaje sve popularnija aktivnost i u Hrvatskoj. Ovaj doživljaj možete isprobati na dva mjesta u Hrvatskoj – u Surf & Fly međunarodnom centru Surfmania u Ninu ili u Windsurfing Zoo Stationu u predivnom Bolu na Braču. Jednom kada probate, nećete se moći zasititi ove vrhunske ljetne avanture!

darilni_paketi_surf__fly_center_surfmania_nin_1

Jedrenje

Ima li išta ljepše od morskih prostranstva i uživanja u istima? Vjerojatno nema, barem kada je ljeto u pitanju, pa je upravo zbog toga jedrenje jedan od naših prijedloga savršene ljetne avanture! Jedrenje Terra Travel Agency  nudi prekrasan doživljaj jedrenja po zadarskom arhipelagu. U pratnji skipera doživite jedan od najboljih načina za istraživanje ljepota Jadranskog mora.

darilni_paketi_jadranje_terra_travel_agency_zadar_slika_1

Prepustite se zovu svojeg nemirnog duha, odvažite se i krenute u neku od avantura koje su idealne u ovim vrućim ljetnim danima! Osim što ćete se zabaviti, usput ćete se i rashladiti – a to je ono što nam trenutno svima treba!

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed