Najljepši doživljaji za vaše klince

Da se odmaknemo od kišovitih dana, a vrijeme ipak iskoristimo na zabavan način zvuči kao odlična prilika upustiti se u trenutke i s cijelom obitelji doživjeti nezaboravne doživljaje. A kako znamo da vikendima nemate puno ideja za cool zabavu s klincima, imamo nekoliko genijalnih mjesta koje vam toplo preporučamo.

Jeste li ikada bili zatvoreni u balon i igrali nogomet? Znate li da postoji najviša umjetna stijena za penjanje? Visoka je 17 metara, a vi i vaši klinci možete probati svoje penjačke sposobnosti upravo na toj stijeni. Za one malo hrabrije, tu je i karting za djecu, a minimalna dob za vožnju u go-kartu je 5 godina. Tate, povedite svoje klince da se zabave i iskuse malo adrenalinske vožnje. Ne brinite, ekipa na stazi prilagođena je tada djeci, a visoka sigurnosna oprema ne dopušta vam da se osjećate nesigurno. A ako je i dalje dijete u vama, povedite klince te se svi zajedno bacite u bazen pun mekane pjene. Oduševit ćete se smijehom i zabavom koja dolazi u više SelectBox poklon paketa za cijelu obitelj.

Nogomet u balonima

Bubble Football Croatia hrvatska je inačica nogometa koji je zaludio svijet. Bubble football idealna je aktivnost za sve one kojima su dosadili klasični sportovi, pa traže nešto novo i uzbudljivo. Imate li ideju kakav bi osjećaj bio kada oko gornjeg dijela tijela imate veliki napuhani balon te se sudarate s ostalim igračima? Nema brige, tako ste najbolje zaštićeni od mogućih ozljeda.

Kao i svaki sport, bubble football ima svoja pravila. Utakmice se u pravilu igraju s 10 igrača, 5 protiv 5. Broj sudionika može biti i drukčiji, ovisno o dimenzijama terena, a zamjene su leteće. Vrijeme utakmice je ograničeno i igra se 3 puta po 15 minutaPočetni udarac izvodi se u stilu vaterpola, u kojem igrači na liniji iščekuju znak suca. Igra je u potpunosti namijenjena i djeci koja su dodatno osigurana potrebnom opremom. Okupite svoje klince te im pružite zabavu koju će prepričavati svojim prijateljima u školi. SelectBox poklon paketi nude pregršt zabave za svakoga.

Dječji adrenalin

Karting Arena Zagreb prvi je karting na zatvorenom koji je u potpunosti napravljen prema standardima Europske unije. Karting Arena Zagreb ima kvalitetne i vrhunski opremljene staze te 22 vrhunska vozila u voznom parku u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači. Ako se pitate je li namjenjeno djeci, odgovor je – DA! Minimalna dob za vožnju je 5 godina, a ekipa u Karting Areni organizira karting školu za djecu!

Također, kako su sigurnost i oprez na prvom mjestu, dječje vožnje se održavaju u posebnim terminima, a tada su na stazi samo djeca. Roditelji, svakako morate doći u pratnji vaših klinaca te se registrirati kao vozači. Ako pak ne želite da je vaše dijete samo u vozilu, tada imate opciju duplog go-karta i tada ste vi u ulozi vozača. Nakon toga slijedi priprema za vožnju i oblačenje zaštitne opreme, koja je obavezna i o čijoj će vas upotrebi ekipa u karting areni uputiti. Upoznat će vas i sa svim pravilima staze te vam dati savjete za vožnju. Ne morate brinuti, pružite vašim klincima nezaboravna iskustva sa SelectBox poklon paketima te im proširite vidike. Potrebno je opustiti se nakon školskog tjedna, a na vama je da im pružite zabavan vikend.

Doživite visine

Centar za penjanje u Ljubljani otvorio je svoja vrata u prosincu 2013. godine Namijenjen je isključivo sportskom penjanju, a nudi velik izbor programa za odrasle, ali i za djecu. Programi za djecu su podijeljeni na dob pa tako postoje programi za djecu do 8 godina i oni za stariju djecu i mlade. Rade i s većim grupama djece, a organiziraju izlete i sportske kampove. Kao centar, najveći je i najmoderniji sportski objekt za penjanje u Sloveniji. Nudi 1280 m² površine za penjanje s visokim stijenama do 17 metara i balvanskim nižim stijenama.

Težina svake staze isto se razlikuje te je u potpunosti namijenjena dječjim sposobnostima. To je mjesto za sve one koji su željni okušati se u nečem novom, ali i za one koji su naviknuti na penjanje. Centar za penjanje Ljubljana otvara svoja vrata sedam dana u tjednu, uključujući praznike, a ondje se nalazi i odličan caffe bar Grif, koji pruža pogled na najvišu stijenu Slovenije. Izgrađen je prema najnovijim europskim smjernicama za penjanje. Stoga je ovo idealna prilika organizirati vikend izlet te obiteljski posjetiti Ljubljanu, a klincima pružiti nezaboravna iskustva. Pogledajte što sve možete doživjeti sa SelectBox poklon paketima te stvorite uspomene koje ćete prepričavati i vi i vaši klinci.

Zabavite se i skačite

Pitate se gdje bi vaši mališani mogli osloboditi svu svoju energiju i doživjeti najbolju zabavu? Tražite li prikladno mjesto za proslavu rođendana vaših klinaca? Bilo da je to rođendan ili samo vikend kada nemate ideje kako ga učiniti zabavnim, priuštite svojoj djeci nezaboravan i aktivan sportski dan na više od 300 kvadratnih metara trampolina koji se nalaze u parku GIB Trampolin u Ljubljani. Trampolini će definitivno biti jedna od odličnih ideja za proslavu rođendana vaših mališana. U tom će slučaju zabavu i sigurnost za sve sudionike preuzeti animatori koji će klincima stvoriti nezaboravnu sportsku zabavu i najbolji rođendan do sada.

Naravno, možete se pridružiti malim fanovima bez ikakvog oklijevanja jer su trampolini pogodni za sve uzraste. Ako pak ne želite skakati, svoje vrijeme u trampolin parku možete začiniti plivanjem u bazenu punom mekane pjene. Jednokratno iskustvo ili svakodnevna sportska aktivnost – SelectBox poklon paketi pružaju vam sve mogućnosti, a vaša će djeca biti zahvalna na tom iskustvu!

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz više različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox, slobodno pogledajte www.selectbox.hr.