Najbolji adrenalinski doživljaji u zraku

Jeste li ikada sanjali o skoku padobranom, skoku u modro i plavo nebo, s vjetrom u kosi i pogledom na krajolik s visine? Jeste li maštali o letu sportskim avionom, pilotiranju, aktivnostima koje nemate priliku doživjeti svaki dan? Možda želite osjetiti pravi slobodni pad, biti slobodni poput ptice i jahati na valovima vjetra? A možda ste ipak više za kratku i nezaboravnu vožnju zip line-om koja će Vam pružiti nezaboravan pogled na prirodne ljepote. Imate priliku uživati u skoku s visina, u pogledu na predivni krajolik i prirodu koja nas okružuje. Za Vas smo pripremili najbolji izbor adrenalinskih aktivnosti.

Tandemski letovi

Jeste li se ikada pitali koja je čar padobranstva? Kao djeca svi smo voljeli gledati padobrane koji su slobodno letjeli visinama, brojati ih i promatrati šarenilo boja i pokreta. Paragliding je izuzetan doživljaj koji u čovjeku budi posebne osjećaje. Vjerujte, zasigurno nikada  niste vidjeli prirodu ispod Vas na ovakav način. Uz iskusnog instruktora uživati ćete u letu kroz oblake i savršenom doživljaju. Ukoliko pak, skačete iz aviona, zaboravite na sve. Započnite odbrojavanje, 3, 2, 1 i skočite, skok u nepoznato, u zagrljaj zraku, vjetru i oblacima.

 PADOBRAN 560X340

Biti ćete slobodni kao nikada do sada. Srećom, o svemu će se pobrinuti iskusni instruktor, jer Vi ćete biti previše zauzeti zapažanjem novih prirodnih ljepota i doživljaja. Livade i polja pretvoriti će se u male kockice pravilnih oblika, vjetar će Vas zagrliti svojom jačinom, a Vi ćete samo sjediti u sjedalu koji pruža svu potrebnu sigurnost i uživati u čarobnom iskustvu.  Za nezaboravno iskustvo posjetite Paragliding KSL Krila Kvarnera.

Škola leta

Gledate u nebo, brojite zrakoplove i razmišljate kako li je biti pilot. Pitate se kako bi bilo upravljati ovim zanimljivim prijevoznim sredstvom, kakav bi to osjećaj bio kada biste postali pilot barem na trenutak? Piloti u školi pilotiranja priuštiti će Vam nezaboravan doživljaj, koji ćete zauvijek nositi u svojim srcima.

 ECOS PILOT 560X340

Vaši snovi sada postaju stvarnost. Više ne morate maštati, uz iskusne pilote koji su proveli tisuće sati u zraku, Vaša obuka je zagarantirano kvalitetna i sigurna. Uživajte u istraživanju novih mjesta, proširite svoje vidike i doživite osjećaj slobodne i uspjeha. Škola pilotiranja promijeniti će Vaš život i proširiti Vaše vidike na najljepši mogući način. Postanite pilot na jedan dan uz Ecos Pilot School.

Zip line

Već dugo maštate o vožnji zip line-om, ali se još niste dovoljno ohrabrili? Donosimo Vam nekoliko zanimljivosti koje će Vas potaknuti da iskusite ovo nezaboravno iskustvo. Ovo je vrsta adrenalinske zabave koja Vam pruža zadivljujući pogled na prirodu i čari Pazina, ali i dozu uzbuđenja koju dugo niste osjetili. Ljubitelji adrenalina uživati će u nezaboravnoj vožnji, a pogled na čarobnu Pazinsku jamu i grad Pazin zasigurno ih neće ostaviti ravnodušnim.

zzz

Pazinska jama podijeljena je u dva dijela. Prva linija dužine je 220m, omogućuje postizanje brzine od oko 60- 65 km/h, a za 10-ak sekundi zaustavljate s druge strane. Sa istog mjesta kreće druga linija, koja je nešto duža (280m), ali i sporija, kako bi imali dovoljno vremena za uživati u čudesnom pogledu. Uživajte u jedinstvenom iskustvu koje Vam pruža ZIP Line Pazinska Jama.

U ponudi SelectBoxa pronađite atraktivne aktivnosti za sebe i svoje najdraže. Darujte neobičan, inovativan i nezaboravan poklon!

Autor: Živa Kovačević