Fil Tilen: SelectBox bih preporučio svima

Svi smo se barem jednom u životu zapitali kakav je osjećaj letjeti i na koji način bismo uopće mogli isprobati kako je biti slobodan kao ptica kada se vine u nebesa. Upravo je to nedavno saznao naš ambasador Fil Tilen, koji je za svoj prvi doživljaj iz bogate SelectBox ponude poklon paketa odlučio isprobati nezaboravnu pustolovinu u vertikalnom zračnom tunelu u Aerodiumu Logatec u Sloveniji.

FilTilen_foto

Foto: Fil Tilen official Facebook

Aerodium Logatec mjesto je gdje ćete naučiti letjeti te iskusiti kakav je to doživljaj – naravno, sve uz pomoć profesionalnog osoblja koje će cijelo vrijeme biti uz vas. Nakon što je isprobao doživljaj, kratko smo popričali s Tilenom koji nije krio oduševljenje poklonom, ali i samim konceptom SelectBox doživljaja.

 

SelectBox: Od svih doživljaja iz naše ponude, odlučio si se za ovaj. Kako je došlo do te odluke?

Fil Tilen: Dvoumio sam se između nekoliko doživljaja – vožnja Lamborghinijem po Italiji, vožnje balonom iznad slovenskih Alpa i letenja u vertikalnom zračnom tunelu. Kako sam oduvijek htio letjeti, na kraju je odluka pala na taj doživljaj.

SelectBox: I, kakav je doživljaj letjeti i poletjeti?

Fil Tilen: Totalno neprirodan osjećaj pošto ljudsko tijelo nije stvoreno da bi letjelo i treba jako paziti na pokrete i okrete u tunelu. No s druge strane, adrenalin koji se javlja nemoguće je opisati. Sve u svemu – jedan fenomenalan doživljaj!

SelectBox: Sada kada si naučio letjeti, što je sljedeće na listi tvojih adrenalinskih želja?

Fil Tilen: Iduće je skok s padobranom. Letenje u zračnom tunelu zapravo je bila vježba i priprema za skok, a sada kada sam to prošao mogu se upustiti u avanturu s padobranom!

SelectBox: Vidjeli smo na videu koji si podijelio na svojem Facebook profilu da je s tobom cijelo vrijeme bilo osoblje Aerodiuma?

Fil Tilen: Da, osoblje je tamo te pomaže u tunelu, kao i tijelom pripreme za ulazak. Izuzetno su profesionalni, ljubazni i susretljivi, te je zbog njihove pomoći sve lakše i na kraju – doživljaj je još bolji!

SelectBox: Ovo je prvi puta da si se susreo s konceptom SelectBox poklon paketa. Kako ti se sviđa cijela ta priča?

Fil Tilen: Koncept je zaista odličan, oduševio me odmah na prvu, a najbolje od svega je što sam možeš birati ono što ti se najviše sviđa iz ponude!

SelectBox: Drago nam je da ti se sviđa, a kad je već tako, da li bi SelectBox preporučio ljudima?

Fil Tilen: Već sam ga preporučio prijateljima i obitelji, poklon paketi su za ljude koji žele isprobati originalna iskustva koja će dugo pamtiti.

Osim paketa Adrenalinski doživljaj, za potpuno uživanje i relaksaciju u susjednoj Sloveniji naš je ambasador isprobao i pakete Čarobni odmor te Stol za dvoje. Pogađate – svaki od tih paketa bio je izuzetno i nezaboravno iskustvo koje morate isprobati i Vi! Zavirite u našu ponudu koja broji preko 1500 doživljaja i uživajte kao prava zvijezda!

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed (5)