Lambergh wellness – oaza mira u zagrljaju zelene prirode

Posao, stres i svakodnevne obaveze ponekad te toliko izmore da jednostavno pucaš po šavovima. Sve što ti treba u takvim trenucima  je odmor, opuštanje i vrijeme samo za tebe. I, što tada radiš? U takvim slučajevima wellness je idealan odabir, a jedna od destinacija koju morate posjetiti je i hotel Lambergh smješten u mirnom mjestu Begunje na Gorenjskem. Mi smo odlučili iz prve ruke isprobati čari koje pruža Lambergh i malo je reći da smo ostali oduševljeni.

Lambergh Chateau & Hotel skriva se u zagrljaju zelene prirode, u mirnom mjestu Begunje na Gorenjskem. Put koji nas je vodio uz mjesnu cestu kroz šumu i bogatu prirodu, bio je idealan uvod u relaksaciju koja nas je čekala u wellnessu. selectbox_poklon_paket_lambergh_chateau__hotel_begunje_na_gorenjskem_1

Dva svijeta na  jednom mjestu

Zanimljiva je također i arhitektura Lambergh Chateau & Hotela jer spaja dvije različite zgrade – Chateau ili renesansnu palaču, koja je u potpunosti obnovljena, te moderan i novoizgrađeni hotel. Ispred dvorca nalazi se romantični vrt u kojem možete uživati u pjevu ptica i šuštanju stabala. Hotel je miran i intiman i zato je pravi izbor za bijeg od gradske verve. Na recepciji preuzimam ogrtače i ručnike za saunu. Već prvi pogled na bazen čini me sretnom jer je cijeli wellness dio u potpunosti okružen staklom kroz koje možete promatrati šumu, park, ljetnikovac i zelene livade.

IMG_9649

Ulazim u topli Jacuzzi i prepuštam se tjelesnom i vizualnom opuštanju. Posjetila sam mnogo wellness oaza, ali niti jedna nije imala tako lijep pogled. Zelenilo je svuda oko vas, vjetar puše i lagano njiše stabla, a vama se čini kao da ste u drugom svijetu. Ako vam je do sunca u njegovim zrakama možete uživati na sunčanoj terasi na s koje pogled također seže na netaknutu prirodu. Vodeni mjehurići opustili su napete mišiće, a ja sam bila spremna za dalje. Spustila sam se u svijet sauna koji se nalazi kat niže. Ulazim u prostor pun mirisa. Mmmmm… ovo je prava oaza za odmor! Čekaju me tri vrste saune: turska, finska i moja omiljena – infracrvena. Tu je i bazen za rashlađivanje.

Zelenilo je svuda oko nas, vjetar puše i lagano niše stabla, a nas preplavljuje osjećaj da smo u nekom drugom svijetu. Ako vam je do sunca u njegovim zrakama možete uživati na sunčanoj terasi na s koje pogled također seže na netaknutu prirodu.

IMG_9656

Nezaboravni trenuci opuštanja 

Da užitak relaksacije bude potpun svakog posjetitelja čeka i šalica čaja te svježe voće. Ulazim u infracrvenu saunu u kojoj mogu normalno disati jer nije prevruće. Toplina me polako obuzima, zagrijava i smiruje. Sviđa mi se to što je sauna dovoljno prostrana da u njoj mogu i leći i tako se u potpunosti prepustiti relaksaciji. Sauna je lijek za mene. Ako sam umorna, pod stresom ili na rubu prehlade, sauna me vraća “sebi”. Teško je ipak pronaći saunu koja vam odgovara i nije previše gužva. Ovaj put takvo smo mjesto definitivno pronašli. Lambergh Chateau & Hotel mjesto je na koje ćemo se rado vratiti u potrazi za odmorom i dobrim pregrijavanjem u sauna. Trenutke opuštanja u Lamberghu toplo preporučujem svima onima koji traže prikladan dar za svoje najmilije. Ponudu možete pronaći u SelectBox paketima u kojima se krije i spomenuti wellness te korištenje saune već od 185 kuna. Cijelu ponudu pogledajte OVDJE.

IMG_9630 Pratite guster.com.hr te SelectBox Hrvatska Facebook i Instagram te saznajte baš sve o vrhunskim doživljajima iz prve ruke. *Tekst preuzet sa stranice Uzivac.siautor Živa Kovačević. SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr FB_poletje_HRturizem_920x379px[6778]