Žudite za uzbuđenjem? Najuzbudljivije avanture su vam na dohvat ruke!

Uživate u provođenju vremena na otvorenom? Imate nekog u obitelji tko je ovisnik o adrenalinu i stalno teži k novim doživljajima i iskustvima koja mogu ponuditi izazov? Onda je ovo pravi članak za vas! Pretvorite dosadan jesenski vikend u jedan od najuzbudljivijih dana u svojem životu uz genijalne nove SXP1 doživljaje ili poklonite posebnoj osobi u vašem životu jedan od magičnih SelectBox poklon paketa.

Začinite svoj život dozom uzbuđenja i iskusite onaj nalet adrenalina i endorfina dok činite nešto izazovno, nešto drugačije. Razbijte dosadu, uništite letargiju i učinite svoj život fantastičnim!

U nastavku teksta, pročitajte naše pomno odabrane prijedloge za najbolje aktivnosti koje će vas ne samo iznenaditi, već i potaknuti da s oduševljenjem živite život punim plućima.

 

Adrenalinski doživljaji koje morate isprobati

Pustolovno izletište Rizvan City savršeno je mjesto koje odlično kombinira aktivnu zabavu na otvorenom, uz pravu dozu adrenalina. Doživite nezaboravne pustolovine poput špiljarenja u ličkom podzemlju, iskušajte nove aktivnosti poput genijalnog abseilinga i trekinga ili se odvažite na pustolovinu uz doživljaj adrenalinskog jeep safarija na brojnim šumskim putevima. Sve ovo je još mnogo ostalih zabavnih aktivnosti na otvorenom, moguće je doživjeti na području netaknutog Velebita i Like. Iskušajte svoju spretnost u ovom izletištu koji će vam ponuditi više od puke zabave.

Svi oni koje interesira zabavno i dinamično okruženje na lijepoj lokaciji, predivna priroda, aktivnosti za svačiji ukus te uljudni i pristupačni djelatnici, mogu mirne duše znati kako je Water sport Gorski tok ispravan odabir. Dok učite nove sportske vještine i osjećate snagu prirode pod svojim veslom, opustite se i relaksirajte kroz cjelodnevno zabavno druženje uz bezbroj aktivnosti. Iskusite pravi rafting doživljaj uz maleni čamac koji se pokreće ljudskom snagom te uživajte u predivnom, divljem krajoliku Kupe. Idealno za sve ljubitelji prirode, svježeg zraka i zelenih šumskih prostranstava.

Testirajte se na visinskom poligonu, isprobajte zipline dok letite poput ptice, zabavite se na divovskoj ljuljački ili se poput Indijanaca okušajte u gađanju meta s lukom i strijelom. Ako je divlja vožnja ono što priželjkujete, u ponudi je moguć najam Quada ili adrenalinska Buggy pustolovina. Osjetite kako vam endorfini kolaju tijelom dok uspješno taktizirate te pokušavate nadmudriti protivnika igrajući paintball/splatmaster turnir i uživajući u ovom vrhunskom iskustvu, prepunom nenadmašnih trenutaka. Posjetite fenomenalan adrenalinski Park Medulin za prvoklasan provod na otvorenom!

 

Isprobajte samo najbolje adrenalinske atrakcije

Ukoliko priželjkujete vrhunsko adrenalinsko iskustvo na četiri kotača u neposrednoj blizini metropole, tada je extreme vožnja Quadom upravo ono što tražite. Ovo je vožnja koja jamči udarnu dozu adrenalina i potpuno novu dimenziju off road vožnje. Pripremite se na uzbudljivu avanturu koja istovremeno spaja brzinu, zavoje, blato i prirodu te pruža nezaboravno quad iskustvo. Prođite predivno Samoborsko gorje uzduž i poprijeko, skrenite misli od užurbane svakodnevice i krenite u nezaboravnu pustolovinu u prirodi. Idealno za sve one željne novih oktanskih izazova.

Iako je zipline mnogima omiljena avanturistička atrakcija, ipak treba biti iskren te priznati kako nemaju svi hrabrosti vinuti se nebu pod oblake. Zipline Edison jedinstvena je krčka atrakcija namijenjena ljubiteljima pustolovina. Vožnja života u ukupnom trajanju od otprilike dva sata na mnogobrojnim sajlama s pogledom na Jadran i prekrasan krševit krajolik jedan je jedinstven doživljaj koji možete proživjeti i ponijeti sa sobom. Doživite jedinstveno iskustvo uz uzbudljivi spust ziplineom Edison ili najam SUP daske kako biste iskusili posljednje trzaje morskih radosti. Dođite, isprobajte!

Pretvorite dosadan jesenski dan u pustolovinu za pamćenje i uputite se u Adventure Park Likos. Iskušajte uzbudljivi paintball za vrhunsko druženje s ekipom, isprobajte uvijek zabavan zipline, skupite hrabrost popeti se na stijenu od 12 metara, ili odvažite se na iskušavanje nečeg sasvim drugačijeg – Snookballa, novog sporta koji kombinira biljar i nogomet koji se odvija na velikom ‘stolu’ za biljar po kojem igrači mogu hodati. Doživite jedinstveno iskustvo, proširite svoje vidike u doslovnom i prenesenom smislu te riječi i dopustite si na trenutak osjetiti ushit lude adrenalinske zabave!

 

Sigurni smo kako smo vas inspirirali da odaberete super aktivnosti za pregršt odlične zabave. Pritom je nebitno poklanjate li neki od odličnih SelectBox poklon paketa dragoj vam osobi ili ste se odlučili sami sebe počastiti nekim od pomno odabranih SXP1 iskustava, izbor sportskih i zabavnih aktivnosti doista je širok. Zato odvojite nekoliko trenutaka, osjetite kako se u vama budi „hormon sreće“ i donesite najbolju odluku za vrhunski provod već danas!