Skladno tijelo – formula za zdrav izgled

Imate osjećaj da je vašem tijelu potreban odmor? Nedostatak sna, stres i  loša prehrana uzimaju danak vašem zdravlju i vitalnosti što negativno djeluje na vaše tijelo? Ili vam je jednostavno potreban odmor i vrijeme za sebe? Wellness & Beauty Skladno Tijelo nudi specifične tretmane za njegu tijela i ljepotu: oslobađanje od stresa, detoksikacija organizma i povratak u perfektnu formu!

Clipboard01

 

Centar Wellness & Beauty Skladno Tijelo smješten je nekoliko minuta vožnje od središta Pule te se može pohvaliti vrhunskom opremom i ljubaznim, stručnim osobljem. U rafiniranom, intimnom i ugodnom ambijentu nudi  usluge visoke kvalitete, osobne tretmane i besplatne savjete. Svaki gost ima vlastite potrebe, vlastito lice, vlastitu kožu stoga je svaki program strogo personaliziran, u potpunosti prilagođen potrebama korisnika.

U sklopu centra isprobajte blagodati brojnih tretmana za lice i tijelo, opustite se u sauni ili opustite duh i tijelo masažom ili hidromasažom u jacuzziju. Posebnost Skladnog tijela je popularna Ice room te tretmani ledom izvrsni za poboljšanje cirkulacije i tonusa kože.

Iskustvo osoblja i napredna tehnologija aparata koji se nalaze u Wellness & Beauty Skladno tijelo garantiraju izvrsne rezultate. Metode koje su odlučene nakon potanke analize potreba korisnika i njihovih  karakteristika. Takav postupak sviđa se mnogo ženama, ali i muškarcima koji drže do svog vanjskog izgleda i žele zadržati mladost i tonalitet vlastitog tijela.

 

Clipboard02

Wellness & Beauty Skladno Tijelo dio je SelectBox ponude u sljedećim paketima:

  • Njega u spa centru (anticelulitna masaža, masaža leđa i piling lica)
  • Masaža i wellness (Biolifting lica, antistres wellness paket: aromamasaža cijelog tijela + korištenje wellnessa)
  • Oaza zdravlja i ljepote (antistres express wellness paket za dvoje: masaža leđa, korištenje wellnessa , dvije manikure)
  • Harmonija ljepote (10 zračnih masaža cijelog tijela, Detox & Relax wellness paket + tretman lica)

Paketi vrijede za 1 osobu uz obaveznu rezervaciju najmanje 7 dana unaprijed.

SelectBox – jedinstven vodič raznolikih doživljaja. Izaberite aktivnost koju već dugo želite isprobati, odmor iz snova ili savršen poklon za vaše najmilije.  Izaberite željeni doživljaj u velikoj ponudi od preko 500 objekata i uživajte.
 

Više na : www.selectbox.hr

 

KONTAKT

Braće Čeh 21, Pula, Hrvatska

T:052 542 890

[email protected]

http://www.skladno-tijelo.com/

Odgovori