Select Box – jednostavan i originalan poklon s kojim ne možete pogriješiti

Gotovo svatko s vesljem dariva druge  i time izaziva osmijeh na licu osobe kojoj je namijenjen poklon. Bez obzira radi li se o rođendanskom poklonu, poklonu za dan žena, božićnom, novogodišnjem, poslovnom  poklonu, poklonu za nju ili njega, svatko se barem jednom našao u situaciji da ne zna što odabrati za poklon.  Žurite na rođendansku zabavu, zaboravili ste da je baš danas dan žena ili vaša bliska osoba ima rođendan ili neku drugu važnu proslavu? Select Box poklon paketi riješit će vaše dileme i pomoći u zadnji čas.

romantični_bijeg

Pitate se zbog čega su poklon paketi Select Box tako dobro i praktično rješenje? Sa Select Box poklon paketima zadovoljit ćete svačiji ukus te pronaći poklon čak i za one najzahtjevnije. Na izbor imate 14 različitih poklon paketa sa više od 900 doživljaja. U različitim cjenovnim kategorijama (od 185 do 1690kn) možete odabrati između različitih tematskih paketa, bili to kulinarski užici, njega u spa ili wellness centrima, područje turizma i putovanja, sportski i adrenalinski izazovi ili posebna premium ponuda za one najzahtjevnije. Paketi za dvije osobe odlična su prilika da se prepustite romantičnim užicima ili poklonite lijep dar prijateljima za vjenčanje ili godišnjicu braka. U velikoj ponudi sigurno će se pronaći nešto što će odgovarati i najizbirljivijim slavljenicima.
Ekstravagantna_večera
U poklon paketima pronaći ćete opsežan vodič doživljaja, koji uključuje doživljaje različitih cjenovnih razreda, a cijelu ponudu možete pronaći na stranicama www.selectbox.hr. Ponude su sa područja cijele Hrvatske, većeg dijela Slovenije te nekoliko iz Srbije. Kada poklonite određeni poklon paket, osoba sama odabire ponuđača koji mu najbolje odgovara obzirom na lokaciju ili ponudu. Još uvijek niste sigurni da bi neki od poklon paketa bio pravi odabir za tu osobu? Odluka je lakša nego što se to čini na prvi pogled. Ukoliko možda i pogriješite pri odabiru paketa, osoba kojoj poklanjate može zamijeniti paket za bilo koji u istom cjenovnom rangu. Ukoliko želi odabrati paket višeg cjenovnog ranga, to je moguće učiniti uz doplatu.
Adrenalinski_doživljaji

Select Box poklon pakete možete pronaći na većim prodajnim mjestima u cijeloj Hrvatskoj. Naručiti ga možete i preko internet stranice www.selectbox.hr, e-mailom na [email protected] ili telefonom na 01/4572 288 svakim radnim danom od 9 do 17 sati.

Odgovori