Kako postati ‘cool’ u očima svog tinejdžera

Tinejdžerske godine donose mnoge promjene, kako za samu mladu osobu tako i za njihove roditelje. Dok tinejdžeri istražuju svoj identitet i osjećaju potrebu za neovisnošću, roditelji se često suočavaju s izazovom kako ostati bliski i važni u životima svoje djece.

Praćenje trendova koje tinejdžeri slijede nije samo stvar skakanja s jednog trenda na drugi. Radi se o dubljem razumijevanju njihovih interesa, vrijednosti i načina na koji se izražavaju. Trendovi su često odraz društvenih promjena, glazbenih preferencija, modnih stilova i tehnoloških inovacija.Cool roditelj

Iz tog razloga, kupovina poklona za tinejdžere može biti poput hodanja po tankoj žici. Trendovi se mijenjaju brzo, a mladi često imaju visoka očekivanja. Kako to sve popratiti i ne razočarati ih darom? Evo nekoliko prijedloga koji bi mogli oduševiti svakog tinejdžera:

Tehnološki Dodaci

Bez obzira na to je li tinejdžer zaljubljenik u računalne igrice, glazbu ili društvene mreže, tehnološki dodaci uvijek su dobrodošli. Bežične slušalice, pametni satovi, ili čak pametni zvučnici mogu dodati “cool” faktor njihovoj svakodnevici. Razmotrite tehnološke poklone koji će poboljšati njihovo iskustvo i zadovoljiti njihovu radoznalost prema novim gadgetima ili im dopustite da sami odaberu što im je potrebno darujući im SuperCard poklon-karticu za trgovinu E-mobile koja je specijalizirana za digitalne gadgete.

Modni Hitovi

Modni trendovi često igraju ključnu ulogu u životima tinejdžera. Razmislite o poklonu koji odražava njihov stil. To mogu biti tenisice popularnog brenda,  majica s njihovim omiljenim sloganom, ili torba koja prati trenutne modne smjerove. Proučite njihov modni ukus i pokušajte pronaći komad odjeće koji će istovremeno biti moderan i izražavati njihovu osobnost. Možete spojiti ugodno s korisnim pa ih odvesti u shopping kako bi sami odabrali što im se sviđa, a kako bi se osjećali neovisnima pri kupovini, darujte im poklon-karticu omiljenog dućana.Cool - shopping

Kreativni Alati

Ako je vaš tinejdžer kreativan duhom, razmislite o darivanju seta za crtanje, slikanje ili izradu nakita. Kreativni alati potiču njihovu maštovitost i pružaju priliku za izražavanje. Dajte im alate da izraze svoju umjetničku stranu i podržite ih u njihovim kreativnim nastojanjima. Ako su izrazili želju za upisivanjem plesa ili neke druge aktivnosti, poklonite im darovnu karticu SelectBoxa kako bi sami izabrali kreativnu aktivnost u kojoj se žele okušati.

Iskustva

Tinejdžeri vole stvarati uspomene. Poklonite im iskustvo koje će dugo pamtiti, poput karata za koncert njihovog omiljenog izvođača, ulaznica za zabavni park ili vaučera za vožnju balonom. Ovo su vrste poklona koje će vam pomoći stvoriti posebne trenutke zajedno i produbiti vaš odnos. Razmislite o njihovim interesima i strastima kako biste odabrali iskustvo koje će ih zaista oduševiti. Poklonite im nezaboravni dan u Karting Areni ili detektivsku igru u Escape Roomu koji će njima i njihovim prijateljima pružiti ogromnu količinu sreće i zabave. Cool - Escape room

Adrenalinski doživljaj

Ako vaš tinejdžer od malena pokazuje znakove zaljubljenosti u svaku adrenalinsku aktivnost, zbilja je vrijeme da na svoj dan uživa u toj navali endorfina koju takve aktivnosti omogućuju. Ako ga cijelo vrijeme želite imati pod kontrolom, poklonite mu darovnu karticu za Amazingu koja nudi pregršt aktivnosti za svačiji ukus ili za Axe Throwing Arenu kako bi se okušao u neobičnom sportu bacanja sjekira. S druge strane, ako je vaš tinejdžer izrazito odvažan i samostalan, sjajno bi mu bilo pokloniti opremu za sport ili aktivnost po želji, kao što je primjerice, surfanje. Sve potrebno za surfanje možete pronaći u Ion Surf Shopu.

Prvo kozmetičko uređivanje

Ako vaša tinejdžerica ili tinejdžer žarko žele isprobati neki neinvazivni kozmetički tretman, pravo je vrijeme da im za sljedeću prigodu darujete poklon-karticu za kozmetički centar Kala kako bi iskušali prvu masažu, šminkanje, manikuru, pedikuru ili neki drugi tretman po želji. Oni će se osjećati sjajno, a vi ćete biti zadovoljni i sretni jer ste im darovali savršen poklon.Cool - kozmetički salon

Makeover sobe

Znate da vaša tinejdžerica ili tinejdžer već dugo želi preurediti svoju sobu? Onda nema boljeg poklona od makeovera sobe! Nema ljepšeg osjećaja od prostora uređenog po želji, a već nekoliko komada namještaja ili dekoracije čine ogromnu razliku. Ipak, ako im želite prepustiti da sami odaberu neke nove komade, poklonite im darovnu karticu za Bonami trgovinu koja nudi originalne i moderne komade namještaja, dekoracije i svih stvari potrebnih za uređenje bilo koje prostorije u domu.

“Cool roditelji”

Biti “cool” u očima svog tinejdžera nije samo pitanje površnih gesta ili materijalnih poklona. Radi se o investiranju vremena, razumijevanju njihovih svjetonazora i pokazivanju da ste prisutni u njihovim životima. Trendovi dolaze i odlaze, ali veza koju gradite s njima ostaje. Povezivanje putem razumijevanja i pametni izbori poklona pokazat će im da ste osoba na koju se mogu osloniti, ne samo kao roditelj, već i kao netko tko razumije njihov svijet i podržava njihove strasti.

Cool - SuperCard kartica

Za sve poklone koji pomažu pri zbližavanju s vašim djetetom u tim izazovnim godinama tu je SuperCard koja se može koristiti u više od 500 fizičkih i preko 50 internetskih trgovina što je čini idealnom za ukus i preferenciju čak i onih najzahtjevnijih!