Kako najbolje provesti dan s ekipom s posla?

Jutro je, budilica zvoni i pred vama je još jedan radni dan prepun obaveza i novih uzbuđenja.
Mnogi od nas odlazak na posao povezuju sa stresom i kolegama s kojima ne možemo pronaći zajednički jezik, dok sretnici uživaju u poslu kojeg vole i ljudima koji ih okružuju.

teambuilding

Dokazano je da međuljudski odnosi uvelike utječu na našu produktivnost i učinkovitost na radnom mjestu, a mnoge kompanije su upravo zbog toga prepoznale važnost team buildinga. U SelectBoxu možete pronaći zanimljive pakete i razveseliti svoje kolege s odličnim teambuildingom.

teambuidling

U današnjim poslovnim trendovima, važnost povezivanja radnog kolektiva često se smatra važnijim čak i od privatnih odnosa. Team building programi odlikuju se atraktivnim destinacijama, zanimljivim doživljajima i aktivnostima, a cilj takvih doživljaja je stvoriti zdrave međuljudske odnose i bolju povezanost cijelog tima. Vaša ekipa s posla, bilo da je riječ o manjem ili većem timu, obožavat će SelectBox prijedloge.

Aerodium Logatec, Logatec

darilni_paketi_vetrovnik_aerodium_logatec_1 (1)

 

 

Sjećate li se snova iz djetinjstva kad ste htjeli letjeti poput ptice? Sada je to zaista moguće – letite kao ptica u zračnom tunelu Aerodium Logatec. Protok zraka je toliko moćan da vam jednostavno omogućuje da letite bez krila. Odličan način zabave za cijeli tim, osim što će vas dobro nasmijati, sigurno ćete vas i zbližiti s kolegama, jer se zračni tunel nalazi u Sloveniji, pa će vas i sam put do Slovenije povezati s kolegama i šefom. Zvuči kao vrhunska zabava, zar ne?

Accredo Centar

paintball_hrvatska

Oduvijek ste maštali o pravom team buildingu koji uključuje boravak u prirodi, dobru zabavu i adrenalin. Selectbox nudi pravi sportsko adrenalinski doživljaj za sve željne avanture, u gornjem djelu Međimurja, a to je Accredo Centar. Vaša zabava će biti potpuna uz sportove poput streličarstva, penjanja na umjetnu stijenu, gađanja zračnom puškom s optičkim nišanom, viseće kuglane i ostalih. Idealan izbor za svako timsko druženje! Požurite s rezervacijama!

Fenomen Plitivice, Plitvice

fenomen_plitvice

U potrazi ste za netipičnim boravkom u prirodi? Imamo idealan prijedlog za vas. Resort Fenomen Plitivice u netaknutoj prirodi osvaja na prvi pogled. Interijer samog apartmana je luksuzan i elegantan, dok izvana izgled resorta podsjeća na ličko selo. Kompleks sadrži vrhunski restoran, opuštajuću spa zonu, teretanu na otvorenom te sve što je potrebno vama i vašem timu za ugodno druženje. Ne trebate biti avanturist da biste se povezali sa svojim kolegama, ovo je idealan način za provesti dan van ureda. Osjetite dašak luksuza u srcu Plitivičkih jezera.

Rimske Terme, Rimske Toplice

rimsketerme

Akro – termalna voda ima blagotovorni učinak na ljudsko tijelo i pomaže liječenju mnogih bolesti, uključujući otropedske, reumatske, neurološke, plućne bolesti. Poseban užitak Rimskim termama predstavljaju i kristalno čist zrak, predivno okruženje i krajolik netaknute prirode.

Okolno područje je popularno za biciklizam, planinarenje i šetnje po prirodi, a možete iznajmiti i bicikle. U blizini je i Rijeka Savinja koja je savršena za bezbrižne šetnje ili samo divljenje s udaljenosti. Ako ste na vodećoj poziciji u firmi, svom timu priuštite bijeg od ubrzane svakodnevice i provedite nezaboravne trenutke Rimskim termama u Sloveniji, gdje možete uživati u svim blagodatima termalne vode. Sigurni smo da će ekipa s posla će vaš prijedlog naprosto obožavati. To vam je bio i cilj, zar ne?

Vina Cattunar

vina_cattunar

 Zašto sljedeći vikend ne biste proveli obilazeći obiteljsko gospodarstvo i vinski podrum u Istri? Spakirajte svoje kufere i kolegama s posla predložite ovaj jedinstveni odmor. Sigurni smo da ćete se uz degustaciju izvrsnih sorti vina jako dobro zabaviti i upoznati ekipu s posla u opuštajućoj atmosferi, a možda i doznate neke zanimljive detalje o nekom od njih koje do sada niste znali.

Vinski podrum nalazi se okružen vinogradima udaljen samo 5 km od mora. Ponuda ove vinarije sastoji se od preko 400 tisuća butelja vina godišnje, što je čini jednom od posebnijih na tržištu. Priroda, ukusna jela, sunčani obronci koji oduzimaju dah, može li bolje? Ponudu ove prekrasne vinarije pronađite u paketu.

Vse-najboljse_843x403px_email-HR

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr