Pet idealnih poklona za vjenčanje

Osim što su rezervirani za godišnji, ljetovanje i uživanje, s ljetnim mjesecima dolazi i sezona vjenčanja. Kako bi nečiji dan vjenčanja bio savršen i po njihovoj mjeri, potrebni su mjeseci priprema i planiranja, što zna biti veoma stresno kako za mladence, tako i za sve one koji su uključeni u pripreme. Nakon što prođe vjenčanje, ono što novopečenom bračnom paru treba jest odmor – odmor i uživanje negdje daleko od svih i svega.

Posljednjih nekoliko godina trend tradicionalnih vjenčanja u koja su uključeni tradicionalni lokalni običaji opada. Sve se više mladih bračnih parova odlučuje na modernija vjenčanja, kojima je cilj da dan kada uplovite u bračnu luku bude dan sreće, veselja i ljubavi, a ne dan kada ćete se živcirati jer nešto nije bilo po pe-es-u. Upravo zbog modernog pristupa vjenčanjima promijenio se i trend vjenčanih poklona (čitaj: vešmašine su ispale iz mode, totalno!). Ljudi mladencima žele pokloniti nešto originalno i posebno, nešto što će pamtiti cijeli život. Baš zbog tog originalnog i drugačijeg pristupa poklonima, SelectBox je idealno riješenje ako ste u dilemi što pokloniti nekome za njihov dan vjenčanja!

Danas Vam donosimo popis pet super poklon paketa iz SelectBox ponude koje možete iskoristiti kao savršen vjenčani dar!

Jedrenje

Ako želite da se novopečeni bračni par u potpunosti opusti nakon napornih priprema vjenčanja, a s druge strane želite im pokloniti nešto što će zaista dugo pamtiti, predlažemo da Vaš izbor idealnog poklona bude Jedrenje zadarskim arhipelagom. Ovaj jedinstveni poklon zaista je nešto posebno što se pamti, a u našoj ponudi možete izabrati između dvije opcije. More, sunce i profesionalno osoblje koje vodi ove izlete učiniti će ovo iskustvo posebnim te će Vaš poklon biti jedan od onih koji se pamte čitavog života!

IMGP3113-1024x678

Odmor na autentičnom western ranchu

Često ste se pitali kako bi bilo barem na jedan dan živjeti na ranču? Uz SelectBox imate priliku doživjeti i to iskustvo, a ovo iskustvo može biti jedinstven i poseban poklon nekome za vjenčanje! Linden Tree Retreat & Ranch jedini je autentični western ranch u Hrvatskoj! Provedite noć u indijanskim šatorima ili drvenim planinskim kućicama, doživite iskustvo jahanja u nedirnutoj prirodi, pijte lokalni viski ili pivo te okusite neobičnu organsku kuhinju od divljači i samoniklog bilja. Nakon napornih priprema za vjenčanje, ovo će biti savršen ‘divlji’ odmor novopečenom bračnom paru i iskustvo koje će pamtiti cijelog života!

lindenturizamV-1024x551

Let balonom

Zamislite ovakvu romantičnu situaciju: dvoje mladih i zaljubljenih u balonu, lete iznad prekrasne prirode i uživaju u savršenim zajedničkim trenucima. Ovo jedinstveno iskustvo možete pronaći u u SelectBox ponudi, a mi ga predlažemo kao još jedan od idealnih poklona za vjenčanje. Pogled iz ptičje perspektive oduševiti će sve ljubitelje prirode i adrenalinskih doživljaja, a ovo predivno iskustvo Vaši će mladenci pamtiti cijelog života. Let balonom savršena je aktivnost za još savršeniji medeni mjesec, a Vi se usudite biti ti koji će im omogućiti ovo prekrasno iskustvo !

Polet-z-balonom_Selextbox_šport_s1-1024x621

Wellness u srcu istarske zemlje

Ima li išta bolje od wellness tretmana nakon napornih dana? Nema! Upravo Vam zbog toga predlažemo da novopečenom bračnom paru poklonite wellness tretman u srcu Istre, u predivnom Motovunu! Wellness hotel Kaštel tretmani omogućit će punjenje baterija, relaksaciju i zasluženo opuštanje. Novopečeni bračni par biti će Vam itekako zahvalan na ovakvom poklonu!

Kaštel-s7

Odmor u Mlinima

Petnaestak minuta od predivnog Dubrovnika, u Župi dubrovačkoj, nalaze se mjesto Mlini. Ova mala oaza mira, tišine, divnog krajolika i još divnije atmosfere idealno je mjesto za medeni mjesec! Raskošan i moderan dizajn Hotela Mlini odmorit će njihova tijela i njihov duh, a bogata ponuda koju nudi hotelski kompleks savršena je za odmor mladih ljudi. Kratak medeni mjesec na samom jugu Hrvatske idealan je poklon za vjenčanje, posebice ako mladenci sami nisu isplanirali medeni mjesec. Iznenadite ih, neka se opuste nakon priprema i stresnih dana. Biti će Vam zahvalni čitavog života!

Selectbox_Hotel_Mlini4_Hrvatska_1358x732px-1024x551

Mi smo izabrali ovih pet doživljaja, a Vi slobodno zavirite u bogatu ponudu SelectBox paketa, pretražite svih 1500 doživljaja te pronađite originalan i poseban poklon za Vaše mladence! Vjerujte nam, koji god doživljaj da odaberete za njih, s ovakvim poklonom jednostavno ne možete pogriješiti!

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed (5)