Veliko priznanje za SelectBox: Slavili smo u čak 5 kategorija

Došli, vidjeli i pobijedili! Tako ukratko možemo opisati naše prvo sudjelovanje na utrci Magenta B2B run koja se 13. rujna održala u Zagrebu. Više od 6.000 zaposlenika iz 380 tvrtki okupiralo je Velesajam, a među masom velikih i priznatih korporacija i tvrtki svoje mjesto pod reflektorima osigurala je mala, ali  srčana ekipa SelectBoxa

IMG_9676

Prve (utrke) se pamte!

Atmosfera je bila uzavrela već na samom startu. Po energiji koja je vladala u zraku dalo bi se zaključiti da se velika većina sudionika nije vodila onom poznatom „važno je sudjelovati“ već onom „važno je pobijediti“. Veseli tim SelectBoxa predstavljale su muške snage, petorica Veličanstvenih – Sanjin, Tomislav, Dinko, Igor i Danijel.

IMG_0199

Ovaj potonji, ujedno i najmlađi član ekipe, priredio nam je najveće iznenađenje kad je u cilj utrčao četvrti! Da, četvrti od 6250 prijavljenih trkača! Već tad bilo nam je jasno da smo na dobrom putu za osvajanje trona. Da budemo iskreni, postolje smo priželjkivali, ali uzevši u obzir jaku konkurenciju pobjeda se isprva činila kao vrlo zahtjevna misija. Ali ne i nemoguća jer granice nemogućeg za nas odavno ne postoje. Sjećate se samo naše teambuilding avanture sa ziplineom u Sloveniji? Upravo tamo, negdje u zraku  na visini od 1.300 metara ostavili smo sve naše strahove i nesigurnosti, a sa sobom ponijeli nezaboravne doživljaje i uspomene koje ćemo pamtiti zauvijek.

“Tek ćete čuti za nas” 

No, vratimo se mi utrci…Nedugo nakon Danijela na cilj su munjevito počeli prolaziti i ostali članovi tima. „Dobri su ovi vaši“, s oduševljenjem mi je doviknuo čovjek koji je stajao uz samu stazu i brinuo o tome da utrka prođe u najboljem redu. Samo sam se osmjehnula i uzvratila: „Tek ćete čuti za nas“.

IMG_9765

Dionica je bila dugačka 5 kilometara, a naši dečki nisu gubili snagu. Svoju zavidnu formu dokazivali su svakim pretrčanim kilometrom. Čak i kad bi pokleknuli (a takvi trenuci su bili doista rijetki) motivirale su ih kolegice iz ureda u pratnji vatrenih navijačica. „SelectBox, SelectBox je najbolji“, skandirale su djevojke raspoređene čitavom dužinom dionice. I doista, njihovi uzvici ubrzo su se i ostvarili.

IMG_9835

Malo nas je, al’ nas ima

Ekipa SelectBoxa završila je na tronu! Znali smo oduvijek da imamo zlatne dečke u timu, a sada smo to dokazali pred svima. Naši trkači pokazali su zavidnu formu i doslovno pomeli konkurenciju. 1. mjesto u ukupnom poretku svih timova, 1. mjesto u konkurenciji malih tvrtki, 1. mjesto u kategoriji najbrži muški tim te 1. i 2.mjesto u konkurenciji najbolji individualni muški trkač. Pet prvih i jedno drugo mjesto za prvo trkačko natjecanje naše male, borbene ekipe. WOOOW! 🙂

IMG_0114

Bila je ovo prilika da dokažemo drugima, ali i samima sebi koliko možemo. Bila je ovo prilika i da shvatimo da u timu imamo mlade snage uz koje je naša budućnost neupitna jer onakvim kakvima su se pokazali na utrci takvi su i u poslu. Entuzijastični, motivirani i spremni za izazove koji nas čekaju.

Utrka Magenta 1 B2B run naš je kolektiv još više osnažila, ujedinila i dokazala nama samima, a i drugima da i mali postaju veliki kada se srcem bore za ostvarenje zajedničkih snova i ciljeva. A to je, kad smo mi u pitanju, okruniti se titulom najboljih poklona na tržištu. K tome suvereno koračamo zahvaljujući povjerenju koje nam Vi iz dana u dan poklanjate. Hvala vam na tome!

Do iduće godine i nove utrke,

Pozdrav od pobjedničke ekipe SelectBoxa.

IMG_9807

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr

XXL_splosni_960x395px_HR (1)