Ožujak je mjesec za ljepotu i fitness

Ovaj vikend, od 13.-15. ožujka na Velesajmu održat će se Dani ljepote, vodeći sajam  regije u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.

Integracijom ovih  sadržaja koja su na europskom tržištu vrlo povezana otvaraju se regionalna vrata suradnje između zdravlja, tjelovježbe i estetike. I to upravo iz razloga što svake godine nastojimo uvesti zanimljive i nove, svježe i kreativne sadržaje koji će izdvojiti sajam Dani ljepote kao mjesto koje se ne zaobilazi, bilo da ste profesionalac ili amater koji  želi saznati  novosti iz ponude  industrije ljepote i fitnessa.Spring-colors-8-makeup-trends-you-need-to-try

Sajam se održava u  u paviljonima 6, 7, 7a i u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma gdje će izlagati 215 izlagača iz 20 zemalja od zemalja Alpe Adria regije do Izraela, Velike Britanije, Nizozemske, Češke,  Španjolske itd.

Tijekom tri dana očekuje vas bogat program, predavanja, prezentacije i radionice.Posjetiteljima se nudi osobno sudjelovanje u različitim kozmetičkim, medicinskim i sportskim tretmanima, besplatni savjeti kozmetičkih majstora i vrhunskih vizažista.

  • MEĐUNARODNA FITNESS KONFERENCIJA „BUDUĆNOST FITNESSA U REGIJI“

U petak, 13. ožujka u dvorani Cres na Zagrebačkom velesajmu  započinje veliko okupljanje stručnjaka iz fitnessa koji će na dva panela pokušati odgovoriti na neka ključna pitanja.

  1. panel: Službena fitness edukacija – modeli, opcije i primjeri
  2. panel: Fitness institucije – uloga i zadaci
  • MAKE UP RADIONICE – ZLATNI RUŽ – NAIL ART DIZAJNMorgan-Applying-Makeup-2000x1333

Subotnji program  ovogodišnjih Dana ljepote obogaćuju i dvije make up radionice u organizaciji MUD ACADEMY HRVATSKA – Smokey eyes i Evening look te prezentacija rada zračnim kistom iKRYOLAN HRVATSKA – Dermacolour camouflage te natjecanja  kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke županije ZLATNI RUŽ pod atraktivnim nazivom inspiriranim poznatim svjetskim bestsellerom  „51 NIJANSI SIVE“.

  • FANTAZIJA KOSE

Nedjelja 15. ožujka rezervirana je za cjelodnevno frizersko događanje pod nazivom Fantazija kose.

Dani ljepote_naslovna

Svoja umijeća na pozornici Kongresnog centra prezentirat će obrtnici iz cijele Hrvatske pod pokroviteljstvom HOK-a i Ceha frizera u show-u Sinergija ljepote, Mark Wolley iz Electric Hair-a,Max Lamparter iz label.m-a, Rodrigo Silva iz Keratherapy-a, a večernji show upriličiti će nam na look&learn seminaru kreativni tim talentiranih umjetnika RUSK – Fashion Culture Attitude koji se po prvi put prezentira u Hrvatskoj.

  • DANI FITNESSA

Dani ljepote šire se novom temom – Fitness, koja se održava pod motom POKRENIMO SE  u suradnji s našim stručnim i organizacijskim partnerom Orlando Fitness Grupom.Na jednom mjestu naći će se instruktori aerobika, osobni treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, profesori kineziologije, vrhunski sportaši i rekreativci.

dani-ljepote-i-fitnessa-2015.Sljubljivanje zdravlja, njege i ljepote svakako je novi suvremeni portal koji će proširiti vidike korisnika i dati novu energiju sajmu.

  • SKIN CENTAR

To je opuštajući kutak gdje će posjetitelji besplatno moći obaviti dermatološki pregled kože, dobiti savjete za svoje probleme (madeži, akne, rosacea, psorijaza) te po izuzetno povoljnim sajamskim cijenama kupiti preporučene dermokozmetičke preparate. Ove godine Skin centar širi tematiku  na prirodnu kozmetiku i zdravu prehranu te stvara tzv. ZELENU ZONU, posebno uređeni “zeleni ambijent“ sajma za ekološke proizvode.

  • SHOW, PROMO I ZABAVNI PROGRAM FITNESS PAVILJONA

Pod moderatorskom palicom Maria Valentića, očekuje nas i bogat zabavni, nagradni i prezentacijski program na otvorenoj pozornici u paviljonu 6 kao i na otvorenom prostoru: od  STREET WORKOUT PRVENSTVa HRVATSKE, demo zone vježbanja za posjetitelje, live DJ show, CRO Zumba® fitness Party” s licenciranim Zumba® fitness instruktorima i mnogih drugih fitness programa. Zahvaljujući našim cijenjenim izlagačima podijelit ćemo mnoštvo poklona. Svaki dan na pozornici u paviljonu 7 bit će nagradna igra za posjetitelje u kojoj ćemo dijeliti atraktivne poklone.

Među izlagačima naći će se Citroen sa novim modelimay,  SelectBox, poklon paket sa 900 doživljaja, čiji će neki od ponuđača usluga također izlagati, te neki od gastro ponuđača.10849747_777330058982487_939998635766777805_n

 

 

 

 

Ulaznica za jednokratni posjet   30,00 kuna,  za učenike, studente i umirovljenike 15,00 kuna te ulaznica za sve dane trajanja sajma 60,00 kuna ( parking oko Zagrebačkog velesajma je besplatan).Radno vrijeme za posjetitelje: pet-ned 10,00 do 19,00 sati.

Vidimo se!!