Poklonite nešto drugačije, poklonite doživljaj!

Božić je tipično vrijeme darivanja, ali i po mnogima vrijeme najvećeg stresa i dilema oko toga što pokloniti svojim najbližima. Trgovine su u prosincu prepune ljudi koji traže primjerene poklone za prijatelje, članove obitelji, poslovne partnere, a većina ih to radi u zadnjem trenu.

Sa socijološkog stajališta darivanje predstavlja obnavljanje međusobnih veza i odnosa te zbog toga ne čudi što je to čest predmet izučavanja psihologa, antropologa, ekonomista i trgovaca. Njihovi zaključci podudaraju se u jednom: darivanje predstavlja vrlo važan i kompleksan oblik međuljudske interakcije. Pokloni su također jedan od najočitijih odraza našeg mišljenja o nekome. Iz tog razloga, dobro odabranim poklonom te trudom i uloženim vremenom možemo prema nekome iskazati interes za produbljivanjem odnosa, kao i krivo odabranim poklonom upravo suprotno.

Često puta tijekom kupnje poklona nađemo se u situaciji kada nismo sigurni hoće li izabrani predmet uopće imati kakvu uporabnu vrijednost kod osobe kojoj poklon kupujemo ili pak hoće li se osobi poklon svidjeti. Jeste li se ikad zapitali koliko poklona koje ste u svom životu poklonili je zapravo ostvarilo svoju namjenu, a koliko ih žalosno stoji na polici?

Zašto umjesto predmeta za promjenu ne biste poklonili doživljaj? Doživljaj neće na polici skupljati prašinu, već ostaje u sjećanju zauvijek. Isto tako, nemoguće je da ga poklonite u krivoj boji ili veličini. Stoga, poklonite doživljaj. Gurmanu ekstravagantnu večeru, dami njegu u spa centru, voljenoj osobi romantični bijeg, zaljubljeniku u sport adrenalinski doživljaj. Poklonite poklon paket SelectBox jer njime naprosto ne možete pogriješiti.

Za sve one koji vole putovati i istraživati nova mjesta, tu su turistički paketi Turizam i putovanja.

Naslovni_turizem_HR_960x395px

Romantični bijeg, ili čarobni odmor negdje daleko od gradske vreve i svakodnevnih briga u društvu voljene osobe na kraju tjedna je idealna mogućnost za punjenje baterija prije početka novog radnog tjedna.

Gurmani mogu izabrati između brojnim mogućnostima u kategoriji Gourmet i vino, gdje su skupljeni najbolji ugostiteljski objekti u cijeloj Hrvatskoj i Sloveniji. Avantura okusa, stol za dvoje ili ekstravagantna večera vaša su ulaznica u svijet gastronomskih užitaka uz času vrhunskog vina.

Naslovni_gourmet_HR_960x395px

Poklon paketi SelectBox su upravo to – vrhunski doživljaj u kutiji, primjereni za svaki ukus, bez obzira na spol, starost ili pak osobne preferencije darovane osobe.

Ukoliko želite osmijeh na usta izazvati zaljubljeniku u sport, poklon paketi iz kategorije Sport i adrenalin prava su stvar za vas. Mnoštvo zabavnih sportskih doživljaja u specijaliziranim sportskim objektima ili pak vani na otvorenom garantira da će ljubitelje kretanja oduševiti.

Naslovni_sport_HR_960x395px

Na koji način pak razveseliti žene? Ponuda brojnih tretmana ljepote u specijaliziranim wellness centrima i spa oazama, razne masaže i druge antistresne metode u kategoriji Ljepota i zdravlje zasigurno će ih opustiti i pripremiti za nadolazeću godinu.

Naslovni_lepota_HR_960x395px

Više na web stranici www.selectbox.hr