Ljeto je na vratima, a tvoja forma i nije baš neka?

Kriza je i nemaš novaca?? Teretana ti nije blizu ili  su ti dosadile iste vježbe ? Prestani nalaziti isprike i isprobaj zabavne načine kojima ćeš postati fit u vlastitom domu ili vani!
1. Napravi vlastiti boot camp
Vježbe poput onih vojničkih vrlo su zabavne i djelotvorne. Obuj tenisice, otiđi do obližnjeg parka , napravi par jumping jacksa, čučnjeva, trbušnjaka…

1e5214ff97974aa808f1d437464bf52a

c8f9172d50866125228f6e7c4e2885c6_content_medium_noaspectMožeš se poslužiti klupicom i sličnim objektima koje nađeš u parku kao odličnim rekvizitima za dodatne vježbe! Primjer: jumping jacks, iskorak, visoki skip, sklekovi i trbušnjaci, dizanje drva. Svaku vježbu radi 60 do 90 sekundi, a cijeli set ponovi dva ili tri puta.

2. Probaj neki ekipni sport
Ponekad je teže vježbati sam, a društvo se pokazalo kao odlična motivacija za fitness. Istraži koje ekipne sportove možeš naći u blizini, skupi hrabrost i pridruži se nekom timu! Sportovi su zanimljiv način tjelovježbe jer ćeš gubiti kalorije i oblikovati mišiće dok se zabavljaš.

1_bih_kosarka_slovenja_vKošarkaški klub Fortuna iz Zaprešića  je idealan klub ako želiš malo istegnuti tijelo, nabiti kondiciju i ispucati negativnu energiju.

www.selectbox.hr/place/kosarkaski-klub-fortuna/

3. Prošeći po gradu
Šetanje je lak način održavanja forme jer ti je potrebna samo udobna obuća, a možeš se uputiti bilo gdje. Obližnje brdo, park, jezero ili pak tvoj kvart, uvijek možeš naći neki neistraženi kutak i iskoristiti ga za trošenje kalorija. Ili povežite šetnju sa planinom.
4. Isprobaj nordijsko hodanje.
Hodanje +planinarenje je odličan način da ubrzaš puls dok uživaš u svježem zraku i divnom pogledu. Pozovi prijatelje, nabavi potrebnu odjeću ili opremu, informiraj se o stazi i počni s penjanjem! Gorski tok je klub koji ima svu potrebnu opremu i odličnu stazu za Vas.

nordic-walking-011-588x250

5. Kućanske poslove pretvori u vježbe
Ova 2 u 1 ideja idealna je ako želiš uštediti vrijeme! Čišćenje kade i usisavanje sagorjet će najviše kalorija, a između svakog posla možeš napraviti i nekoliko sklekova ili čučnjeva!
free-yoga
6. Prakticiraj jogu
Joga će te opustiti i ojačati mišiće, riješiti te stresa i izbaciti negativnu energiju. Posudi ili kupi knjigu o osnovama joge ili potraži primjere vježbi na internetu. Sportski centar Lučko je pravo mjesto ukoliko želite naučiti upravljati energijom u tijelu i opustiti se. Više o ponudi možete vidjeti na :www.selectbox.hr/place/sportski-centar-lucko/