Pokloni doživljaj- on traje vječno

Dokazano je da iskustvo čini čovjeka ispunjenim. Svako iskustvo, pa čak i ono loše, s vremenom postaje dobra priča.

Nova istraživanja pokazaju da su ljudi sretniji kada troše novac na iskustva  umjesto na materijalne stvari.  Iskustva nam pričinjavaju više sreće, zato jer ih ne možemo odjednom konzumirati, te je potrebno više vremena da se pripremimo za njih, ali i da ih proživimo.

Stručnjaci ističu kako je mnogo bolje živjeti u iščekivanju iskustva i doživljaja, jer samim čekanjem da se dogodi novo iskustvo njegova vrijednost raste, i prije negoli ga doživimo. Stoga, odvažite se i doživite nešto sasvim drugačije. Iskustva koja će Vas oduševiti, koja ćete zauvijek nositi u svojim mislima i srcima. Obogatite Vaš život novim uspomenama, novim iskustvima, i nezaboravnim doživljajima. Selectbox Vam nudi brojne mogućnosti i doživljaje, koje jednostavno morate isprobati. Poklonite svojim najmilijima vrhunske doživljaje, koje je nemoguće zaboraviti.

Za sve one koji su spremni iskusiti pravu adrenalinsku avanturu, klub za slobodno letenje „Krila Kvarnera“ idealan je izbor. Letenje zmajevima i paragliderima specijalnost su članova kluba, sa kojima ćete zasigurno doživjeti nezaboravnu avanturu. Osnovna obuka, trenažno letenje, a prema interesu pojedinca može se nastaviti i s natjecateljskim letenjem ili stjecanjem specijalnih ovlaštenja (kao što su instruktorsko, akrobatsko, tandem i slično).krila kvarnera

Ukoliko se bojite visine, isprobajte vožnju u automobilima iz snova. Vožnja Ferrarijem i Lamborghinijem, uz poklon pakete Selectboxa, sada postaje moguća.Nezaboravno iskustvo vožnje u luksuznim sportskim automobilima, pružiti će Vam nevjerovatno iskustvo. Na sasvim jednostavan način, osjetiti ćete adrenalin i užitak, ali i pravu snagu i brzinu ovih automobila.vožnja ferrarijem

Ukoliko se pak, odlučite za avanturu na živoj stijeni, u kojoj je glavni cilj savladavanje detalja posjetite „Sportsko penjajanje Paklenica Avanturist“. Morate biti psiho-fizički zdravi, te je vrlo bitno da ne bolujete od kroničnih bolesti. Penjanje je sport koji Vas oslobađa od stresa, jača organizam i tijelo, te pozitivno djeluje na emocije i samopouzdanje. Ljubitelji prirode i ekstremnih sportova zasigurno će uživati u ovoj disciplini. paklenica Poklonite doživljaj, jer doživljaj živi zauvijek!