Proljetna akcija za one koji žele više od života

Svima je zasigurno poznat ovaj scenarij: Cijeli tjedan jurite na posao, kuhate, spremate, brinete o djeci i psu, a sa svojom boljom polovicom ne pronalazite vremena za odmor i zabavu. Onda dođe vikend s novim obvezama. Nedjelja prolazi kao od šale i opet ste na početku. Nameće se logično pitanje, gdje je tu odmor za vas? 

Vrijeme je da stanete malo na loptu i na dan ili dva postanete pravi hedonist. Za vas koje zaslužujete više od života pripremili smo vrlo posebnu proljetnu akciju. Ali i za vašeg partnera koji baš kao i vi zaslužuje više zabave. Razveselite sebe, svoje najmilije, rodbinu ili pak susjede odabranim SelectBox paketima koji su sada još povoljniji. Ovo je proljetna akcija za vas!

Spomladanska_960x395px_HR1

Romantični bijeg

Poklon paket koji parovima nudi odmor koji im je prijeko potreban. Oni sami biraju između više od 70 smještajnih jedinica u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji. Među njima su i apartmani i hoteli u prekrasnim primorskim gradovima kao što su Rovinj, Split, Pula i Portorož. Ako more nije za vas tu su planine. U našoj ponudi naći ćete baš sve – od turističkih farmi do vrhunskih hotela. Uzmite kratak predah i odmorite od užurbanosti svakodnevnog života. Paket Romantičan bijeg tijekom kampanje snižen je za 10%, a njegova cijena iznosi samo 539 kn. Više možete pronaći OVDJE.

Selectbox_poklon_paketi_apartma_tubej_wellness_bohinj_jacuzzi

Njega u spa centru

Ovaj paket idealan je za sve žene koje vole lijepo izgledati, ali i osjećati se maženo i paženo. Ni muškarci koji drže do svog izgleda nisu iznimka. Saune, bazeni i tretmani ljepote idealan su poklon za oba spola. Poklon paket Njega u spa centru kombinira više od 60 opcija za opuštanje. Žudite za alpskim wellnessom, masažom, njegom lica, satom joge ili pak novom frizurom? Razmislite o paketu koji je trenutno snižen za 10%. Poklonite si najbolji mogući dar za samo 166,50 kn! Više možete pronaći OVDJE.

selectcard_darilni_paket__holisticni_klub_salsa_libre

Avantura okusa

Oduvijek ste bili prvi u redu kad su se isprobavali novi okusi? Onda je ovaj gourmet paket savršen za vas! Otkrijte najbolje vinare diljem Hrvatske i Slovenije i kušajte vrhunska vina u društvu vama drage osobe. Poklon paket Avantura okusa pun je iznenađenja među kojima vas čeka više od 50 različitih gurmanskih užitaka. Počastite se degustacijom domaćih i stranih delicija i iskoristite popust od 20% koji smo vam pripremili tijekom proljeća. Avanturu okusa sada možete dobiti po nevjerojatnoj cijeni od samo 148 kuna. Ponuda vrijedi za 2 osobe, a više informacija možete pronaći OVDJE.

Josić-8-crop-1024x551

Sport i zabava

Oduvijek maštate o tome da naučite jahati? Ili pak da idete na divlji rafting? A što je s obiteljskom zabavom u prirodi? Za one odvažne tu je Zipline, hodanje po konopu, karting, paintball i druga nezaboravna iskustva. Život je jedan stoga ne dopustite da vam prođe u dosadi. Uz poklon paket Sport i zabava, avantura nikad ne prestaje. Paket je trenutno snižen za 20%, a nevjerojatna iskustva dostupna su po cijeni od 239 kn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sport i rekreacija

I za kraj spremili smo akciju koju nikako ne smijete propustiti. Poklon paket Sport i rekreacija nudi zabavnu i neobvezujuću sportsku aktivnost  te garantira ugodno i kvalitetno poslijepodne. Mogućnosti su različite: od bowlinga, joge, fitnessa, adrenalinskih parkova, badmintona, kartinga i brojnih drugih zabavnih aktivnosti. Čarolija je u malim stvarima koje nisu tako male ako nas vesele. Stoga požurite po paket koji je snižen za nevjerojatnih 40%. Tijekom trajanja proljetne akcije u brojnim sportskim aktivnostima možete uživati za samo 111,00  kn. Više pronađite OVDJE. 

Amazona-Fitness21

 

Tekst napisala Živa Kovačević, Uzivac.si.

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr

footer gušter