SuperCard White – idealan Božićni poklon i za one najzahtjevnije

Odabir pravog poklona nije uvijek najlakša stvar. Pogotovo kada znamo kako osoba kojoj želimo pokloniti dar ima sve i već smo joj prošle godine kupili onaj savršen poklon. Stvar se dodatno zakomplicira u ovo predblagdansko vrijeme kupnje kada nastupe žurba i stres, a vi jednostavno ne stignete odabrati pravi dar. Nimalo ugodna situacija, zar ne? Jeste li znali da u prosjeku tri do četiri osobe koje darujete, nisu baš sretne s poklonom, ali vam se ipak nasmiješe i zahvale na daru? Kako bismo izbjegli ovaj scenarij i kako bismo svima olakšali stvar, donosimo vam savršeno rješenje – SuperCard poklon kartice, najbolji poklon za sve generacije!

Kao idealan Božićni poklon, svakako bismo izdvojili SuperCard White poklon karticu koja dolazi s besplatnom čestitkom, a prilikom kupnje možete birati između 59 raznovrsnih motiva za različite prigode. Uz to, mnogobrojni partneri i širok izbor usluga koje nude, jamče kako će svatko biti u prilici pronaći nešto za sebe.

Man in Red Long-sleeved Shirt

Beskrajna mogućnost odabira!

Karticu je moguće iskoristiti na mnogobrojnim lokacijama kao što je primjerice DM Hrvatska, omiljeni lanaca drogerija u zemlji s gotovo dvije stotine poslovnica širom Hrvatske. DM nudi široku paletu proizvoda koja obuhvaća više od 20.720 drogerijskih proizvoda iz područja zdravlja i ljepote, dječje hrane i njege, domaćinstva i dodatnog asortimana poput hrane za kućne ljubimce, tekstila i sezonskih proizvoda. Za sportske tipove tu je Intersport, vodeći svjetski trgovački lanac u maloprodaji sportske opreme, odjeće i obuće. S ponudom najkvalitetnije sportske opreme najpoznatijih brendova, predstavlja destinaciju u kojoj će zaljubljenici u sport i aktivan stil života moći kupovati vrhunske proizvode.

Crop young sportswoman unfolding blue fitness mat

Jedna od opcija ujedno je i trgovina Froddo. Nježna dječja stopala izuzetno su osjetljiva te je izbor prve obuće jako važan. Froddo obuća proizvedena je na ekološki način bez štetnih tvari te prilagođena stopalu svakog djeteta. Što je u svemu tome najbolje – vama draga osoba kojoj ste odlučili pokloniti SuperCard poklon karticu, moći će odabrati proizvode putem internetske trgovine izravno iz udobnosti dnevnog boravka, a što smatramo ključnim za ponuditi u trenutnoj zdravstvenoj situaciji. Tu bismo svakako spomenuli i L’Occitane koji nudi široku paletu kvalitetnih kozmetičkih proizvoda i parfema razvijenih u skladu s načelima fitoterapije i aromaterapije. Darujte našu karticu i dopustite svojim najdražima da iskuse L’Occitane proizvode za njegu lica te istraže odlične kreme za lice i tijelo s raskošnom teksturom i vrhunskim mirisima.

Ljubitelji tehnologije, svoje mjesto pronaći će u trgovini Mikronis u zagrebačkom Arena Centru gdje je otvorena prva specijalizirana prodavaonica HP-ovih proizvoda u Hrvatskoj. Otvaranje ovlaštene prodavaonice stvara prostor u kojem HP svojim korisnicima i kupcima može predstaviti strast koju gaji prema tehnologiji, a širok izbor ponude garantira ponešto za svakog. Za one koje interesira kvalitetna ponuda kofera, poslovnih torbi i ruksaka te ženskih torbica i putnih dodataka, tu je Maras. Ova trgovina koja nudi najveći izbor najkvalitetnijih brendova od vrhunskih materijala na jednom mjestu, jamstvo je zadovoljstva svakog kupca. U ponudi se nalazi raznolik izbor Samsonite putnog i poslovnog programa – sve vrste i veličine kovčega, kao i atraktivne torbe te modni dodaci.

Embracing diverse couple lying on bed during relocation in new house

Ove poklon kartice nisu samo pravi poklon za vaše prijatelje i obitelj, već i idealan božićni poklon za sve; vaše kolege, partnere, suradnike i sve druge kojima želite pokloniti nešto drugačije. Pritom, izuzetno važna je i činjenica kako na ovaj način možemo zaboraviti stres u predblagdansko vrijeme, barem kada je riječ o kupnji poklona. Jer što je bolje, nego biti siguran u poklon koji darujemo? Moglo bi se zato bez sumnje reći, kako je ovo gotovo terapijski potez za smanjivanje stresa u ovom predblagdanskom razdoblju.

Stoga zapamtite, kada kupujete SuperCard poklon karticu ne trebate brinuti hoće li se osobi svidjeti poklon jer SuperCard sadrži baš ono idealno – beskrajnu mogućnost izbora.

SuperCard poklon karticu možete iskoristiti u 86 trgovina.

Više o ovim karticama doznajte na www.supercard.hr.

SuperCard je poklon koji pristaje svima i lako se može kupiti putem interneta te iskoristiti u više različitih trgovina. Počastite svoje najdraže savršenim poklonom koji mogu iskoristiti po želji. SuperCard kartice dostupne su u obliku zanimljivih i tematskih čestitki za različite prigode (Božić, rođendan, vjenčanje ili za vaš poseban i sretan događaj). SuperCard kartice mogu se kupiti u različitim vrijednostima i to od 100, 200, 300 i 500 kuna.