Zapalite se vrućom karting vožnjom

Ljubitelj ste adrenalina? Brze vožnje? Iskoristi priliku, pokaži frendu, ženi ili sinu tko je veća faca za volanom!

Jedan od najzanimljivijih ‘benzinskih’ sportova svakako je karting.imagesž Uz to  što je vrlo zabavan, to je  i siguran sport koji će oduševiti sve ljubitelje avanture. Ovaj sport je pogodan za sve uzraste, od najmlađih do najstarijih. Za mnoge vozače u različitim kategorijama moto sporta, karting je prvo postolje u karijeri, što ga čini još više popularnim među malim moto sportašima.

Prvi go-kart je učinio Art Ingels, ‘vrući’ Rodder veteran u južnoj Kaliforniji u 1956.g. i od tada do danas,  ova se sportska disciplina proširila diljem svijeta, a posebno je postala popularna u Europi.

povijest

Na slici je prikazan prvi karting vozač u Hrvatskoj, Stjepan Srbljinović, a Hrvatska se može pohvaliti karting tradicijom dužom od 50. godina.

Ako ste uvijek sanjali da ste  Schumacher,  City Center One East  vam pruža priliku da okušate svoje vozačke sposobnosti i približite se svom snu. Dođite i uzmite  svoju dozu adrenalina i zabave u najvećoj unutarnje karting stazi u Hrvatskoj.

imagesikk

Na adresi  City Centru One Split, Vukovarska 22 možete naći odlične ponude.

10557285_735178286553357_3789726750106730273_n

 

Karting groznica trese cijelu Hrvatsku, tako u njemu možete uživati uz karting centar Splitu i u Osijeku.

karting

 

Karting tim Osijek  pruža Osijeku vrhunsku ponudu i avanturu za svaki džep i svaki uzrast. Odaberite neku od opcija njihove ponude u podzemnu garažu Avenue Mall centra Osijek. Ova uzbudljiva sportska disciplina idealna je za druženje i organizaciju team buildinga .timthumb.php

Za organizirane skupine od četiri ili više posjetitelja,bez obzira da li se nalaze privatno ili na razini tvrtke,omogućuju:
-utrke u vožnji kartinga
-druženje uz pizzu u restoranu Pit Stop na 1. katu Avenue Malla

 

U ponudi imaju i školu karting vožnje  za najmlađe i to u bolidu primjenjenom za njihov uzrast.

 

Obuka se sastoji od tri faze

-teoretski dio
-praktična obuka
-samostalna vožnja 5 minuta

Po završetku obuke mali polaznici dobivaju vozačku dozvolu za vožnju kartingom i time stječu pravo na iznajmljivanje bolida po važećim cijenama (2,50kn za jedan krug) na našoj stazi.
Cijena aranžmana: 50,00kn

Neka bolji pobijedi !!

 

imagesk

 

Odgovori