Trajno lakiranje noktiju

Komu je trajni lak za nokte namijenjen?

Nanošenje laka za nokte zahtjeva puno vremena i preciznosti, a unatoč vašim naporima često se događa da se lak već sljedeći dan oljušti, zbog čega ste prisiljeni ponoviti postupak, pri čemu vam bezvoljnost ne gine. Je li vam poznata takva situacija?trajni lak za nokte je savršeno riješenje za sve aktivne žene koje si zbog pretrpanog rasporeda ne mogu priuštiti neuredan izgled. Usluga nije namijenjena samo uređenju notkiju na rukama, već se lako nanosi i na nožne prste, što je osobito zgodno u ljetnim mjesecima kada su otvorene cipele gotovo neizbježne.

Soak-off-trajni-lak

PREDNOSTI I NEDOSTACI?

Jedna od najočitijih prednosti trajnog laka jest ta da premaz traje oko mjesec dana, a uz stupanj opreza čak i malo duže. Cijeli proces (uključujući i sušenje) traje oko 30 minuta, što znači da u konačnici štedite mnogo vremena, pogotovo ako inače često lakirate nokte. Pojavljuju se špekulacije o tome da li se može trajnim lakom oštetitit nokat, puno e žena koje su već koristile trajni lak i odbacuju takve optužbe – proces je zapravo manje agresivan od kontinuiranog lakiranja, posebice i odstranjivaja normalnog laka za nokte, naravno, važno je odabrati kvalitetan salon, gdje zaposlenici imaju dovoljno iskustva sa trajnim lakom.

Trajni lak, s druge strane, nije preporučljiv ako su vaši nokti jako oštećeni, u tom slučaju treba se prvo pobrinuti za njihovu obnovu. Još jedna od prednosti je mogućnost skidanja trajnog laka u salonu besplatno, kada niste više zadovoljni izgledom svojih noktiju. Prije novog premaza preporučuje se nekoliko dana pauze – moći ćete sami prosuditi da li je to noktima potrebno ili ne.

Kozmetički_salon_Bellissima_Uhvati_val_naslovna_nails

TRAJNI LAK PO VAŠOJ MJERI

Pri trajnom lakiranju noktiju ne upotrebljava se obični lak za nokte, već posebno otporan gel. Proces također zahtijeva izvrsnu UV ili LED lampu, stoga je najbolje da se za vaše nokte brine iskusni profesionalac. Postoji vrlo širok izbor boja između kojih ćete sigurno naći nešto za sebe. Možete se odlučiti za trajnu francusku manikuru, a ako to želite, možete i dodati poseban ukras. Izgled trajno nalakiranih noktiju potpuno je prirodan, jer se gel prilagođava obliku nokta, pa je zabrinutost da bi konačan rezultat mogao izgledati previše umjetno – nepotreban.

Odgovori