Terapijska masaža kralježnice u Health centru, Zagreb

Lakoća – to je prva riječ koja mi pada na pamet nakon terapijske masaže kralježnice i opuštajuće masaže lica koje sam doživjela u Health Centru u Zagrebu. Ponekad se sasvim slučajno nađete u takvom biseru, kao što su tretmani u Health Centru. Prije nego što vas upoznam sa svojim iskustvom, dopustite mi da vam kažem da se ponuda, koju svakako treba isprobati, nalazi u ponudi SelectBox poklon paketa.

Health Centar

Savjeti uz biljni čaj

Svaka zdravstvena usluga mora započeti dobrim savjetovanjem. Ne površnim, već dubinskim. Takvo sam savjetovanje dobila u Health Centru. Najprije sam dobila šalicu biljnog čaja, koji blagotvorno djeluje na raspoloženje, a koji meni pogotovo paše jer sam uvijek pod stresom. Tada sam mirno ispunila upitnik koji je obuhvaćao fizička i psihička stanja. Terapeutkinja je pregledala upitnik i počela mi postavljati pitanja. Htjela je upoznati pozadinu mojih problema i pobrinuti se da izaberem pravu vrstu terapije.

Uskoro smo došli do zaključka da nam život nameće tisuću i jedan problem, što se naravno odražava i na naša tijela. Moj rad je sjedeći i često vrlo stresan. Ukočena ramena, bolna kralježnica i umor također su moji stalni pratioci. Kada je terapeutkinja bila sigurna da je saznala sve što je trebala saznati, pozvala me u sobu za masažu.

Živa Kovačević

Terapijska masaža kralježnice

Prva na redu je masaža kralježnice. To je kombinacija više znanja – od kiropraktike do tradicionalne kineske medicine i energetskog rada s tijelom. Terapeutkinja je masažu započela ručnikom, zagrijala je mišiće i pripremila me za jače korake koji su uslijedili. Ubrzo je sve mirisalo po uljima, a moji su se mišići počeli opuštati pod pritiskom terapeutkinjinih ruku. Vjerojatno nikada u životu nisam dobila tako opsežan tretman kralježnice. Mišiće je masirala odvojeno, a krećući se uz kralježnicu otkrivala mjesta kojima je potrebno malo više pažnje.

Health Centar

Na ramenima, vratu i glavi postalo je pogotovo zanimljivo. Uh, imam jako ukočen gornji dio tijela i moje česte glavobolje uzrokovane su napetim mišićima. Bol u mišićima proizvod je stresa, a može se opustiti samo uz odgovarajuću masažu. Nakon masaže, terapeutkinja mi daje detaljno objašnjenje o tome što je otkrila i daje mi neke smjernice. Kaže da bi bilo dobro kada bih se prestala ljutiti (mhm, kimam u sebi, stvarno se brzo naljutim). I da mi treba malo vremena za opuštanje, jer je stres u mom tijelu vrlo prisutan – osjećam ga cijelo vrijeme. Također me upozorava da ću vjerojatno imati reakciju na masažu i nije pogriješila – navečer sam imala takvu glavobolju da mi je bilo loše. Samo sam pala u krevet, a sutradan sam se probudila preporođena, svježa, opuštena, a glavobolji nije bilo niti traga.

Health Centar

Opuštajuća masaža lica

Nakon završene terapijske masaže, uživam u opuštajućoj masaži lica. Ne znam za vas, ali ja predem od užitka kada mi netko masira lice i vlasište – čak sam ovaj put skoro zaspala. Nalazim se negdje između zemlje i neba, toliko je lijepo. Terapeutkinji treba vremena i dobro mi izmasira sve akupresurne točke lica i glave. Taj užitak se ne može opisati, jedino ga možete doživjeti. I toplo preporučujem da se predate u iskusne ruke pri masaži lica. Nakon toga više nema povratka – otkrit ćete da je to jedan od najboljih osjećaja u životu. Odmah nakon čokolade…

Health Centar

Na kraju sat i pol dugog tretmana, sva sam omamljena i osjećaj je gotovo blažen. Terapeutkinja i vlasnica centra odvojila je vrijeme da mi objasni daljnje postupke koji će mi se odvijati u tijelu i pruža mi posljednje smjernice za smanjivanje stresa u svakodnevnici.

 

Skupljanje znanja diljem svijeta

Health Centar nije samo ugodno mjesto s dobrim masažama, već je i centar znanja. Osoblje je stjecalo znanja širom svijeta – u Kini, Americi, diljem Europe, Novog Zelanda i Emirata. Njihovi programi kombiniraju najbolje iz različitih disciplina – od kineske medicine, akupresure, kiropraktike, refleksoterapije, do detaljnog poznavanja kralježnice i energije u tijelu. Imaju preko 14 godina iskustva i postižu nevjerojatne rezultate kod svojih posjetitelja. Cijela priča je počela jer je vlasnica centra, Štefania, imala ozbiljne zdravstvene probleme. Otkrila je da će morati naučiti pomoći sebi i počela je tražiti rješenja. Kad je ozdravila, svojim znanjem je odlučila pomoći drugim ljudima. Obišla je svijet, akumulirala znanje i iskustvo, a Health Centar plod je njezine intuicije i ustrajnosti.

Štefania Health Centar

 

Kada bih ovakav paket dobila na poklon, bila bih oduševljena. A vjerojatno biste i vi, zar ne? Terapije koje se provode u Health Centru možete pronaći i u sklopu SelectBox poklon paketa te ih pokloniti sebi ili svojim najmilijima, a za koje znate da im treba pomoć u rješavanju nakupljenog stresa u tijelu ili drugih poteškoća. Detalje ponude možete pronaći OVDJE >>

 

__________________________________________________________________________

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox, slobodno pogledajte www.selectbox.hr.