Dobitna formula za savršen poslovni poklon u svakoj prilici

Kada se postavi pitanje kako postići uspjeh u poslovnom svijetu, jedan od najvažnijih faktora su gotovo uvijek kvalitetni zaposlenici.

Dovoljno je obratiti pozornost koliko se u posljednjih dvadesetak godina promijenila čitava paradigma koja se tiče zapošljavanja. Odnos poslodavac-zaposlenik postaje puno dinamičniji, zaposlenici shvaćaju svoju vrijednost te ih je puno teže zadržati. Stara izreka „kvalitetan radnik zlata vrijedi“ danas je točnija nego ikad prije, jer moderne tehnologije omogućile su talentiranim individuama mogućnost izbora.  Rad od kuće, članstvo u teretani ili sportskom klubu, rad za inozemnog poslodavca, četverodnevni radni tjedan, hibridni raspored dolazaka u ured i sve ostalo jasan su indikator kako su uistinu velike promjene zahvatile čitave sektore.poslovni poklon

Vrhunski poslodavci znaju da je za motiviranje zaposlenika, ključno kreiranje pozitivne radne atmosfere, osiguravanje fleksibilnosti te kontinuirano nagrađivanje njihovog truda u svakoj prilici koja to zahtijeva. Upravo ove tri komponente rezultiraju uspjehom. No, mnogi poslodavci i dalje pokušavaju implementirati metode i koristiti načine koji su se pokazali neadekvatni za moderne prilike.

Iz tog razloga, pronašli smo dobitnu formulu koja će pokazati kako na idealan način poslodavci mogu zaposlenicima dati do znanja kako bez njihovog angažmana i kvalitetno odrađenih zadataka, posao propada.

poslovni poklon

  1. Stvaranje pozitivne radne atmosfere i pružanje podrške

Važno je da zaposlenici osjete kako su cijenjeni i da su dio tima. Kada radno okruženje potiče međusobnu podršku, razumijevanje i toleranciju, smanjuju se razine stresa, a zaposlenici se osjećaju sigurnije i opuštenije na poslu.

Takva pozitivna radna atmosfera ne samo da motivira zaposlenike, već i pomaže u zadržavanju kvalitetnih talenata i poboljšava imidž tvrtke.

Zadovoljstvo zaposlenika ima direktni utjecaj na produktivnost i uspjeh poslovanja. Stoga je važno pružiti im priliku za usavršavanje i razvoj karijere. To ne samo da pomaže tvrtki da postigne bolje rezultate, već pokazuje zaposlenicima kako želite da razviju karijeru.

poslovni poklon

  1. Individualne potrebe

Svaki zaposlenik ima različite potrebe i način rada. Fleksibilnost u radnom vremenu može biti izuzetno korisna u održavanju ravnoteže između poslovnih i privatnih obaveza. Kao poslodavac, vaša sposobnost prilagodbe nepredviđenim situacijama koje utječu na zaposlenike, pokazuje istima kako vam je stalo do njihovog blagostanja.

Fleksibilnost u radnom vremenu omogućuje zaposlenicima da bolje upravljaju svojim životom izvan posla. Na primjer, dopuštanje rada od kuće ili omogućavanje fleksibilnog radnog vremena može biti osobito korisno za zaposlenike s djecom ili drugim obvezama koje ih sprječavaju da dolaze na posao u standardno radno vrijeme.

  1. Vrijednost rada

Zaposlenici žele osjećati kako njihov rad ima vrijednost i biti nagrađeni na odgovarajući način. Stoga je važno imati jasnu shemu nagrada za zaposlenike. Omogućavanje jasne karijerne putanje zaposlenicima i nagrađivanje za dobro obavljen posao, ne samo da ih motivira, već i održava visoku razinu produktivnosti.

Upravo zato, darivanje je jedan od najljepših načina izražavanja pažnje, zahvalnosti i uvažavanja prema zaposlenicima. No, kako pronaći savršen poslovni poklon koji će zaista obradovati osobu kojoj ga darujete?

poslovni poklon

SuperCard poklon kartice – savršen poslovni poklon u svakoj prilici

Naime, poklon kartice postale su sve popularnije u poslovnom svijetu, a razlozi za to su brojni. Za poslodavce, ove kartice predstavljaju idealan način da pokažu svoju zahvalnost prema zaposlenicima, potiču njihovu motivaciju i stvore pozitivno radno okruženje.

Iz tog razloga, najbolji mogući način nagrađivanja, upravo su SuperCard poklon kartice. Ove kartice omogućuju zaposlenicima da sami odaberu nagradu koja odgovara njihovim individualnim interesima i željama. SuperCard poklon kartice su fleksibilne i mogu se koristiti na različitim mjestima i za različite stvari.

SuperCard može biti poslovni poklon u fizičkom obliku ili da jednostavno pošaljete zaposleniku na email kupljeni kod u odabranoj vrijednosti uz Vaš osobni pozdrav. Primatelj zatim odabire u kojoj trgovini želi iskoristiti kod i čarolija može započeti! Ovo je jedina poklon kartica s kojom je moguće kupovati u različitim vrijednostima i koristi se u više od 500 fizičkih i 50 internet trgovina. Dolazi u 4 različita motiva: Super E, SuperCard White, SuperCard Black i SuperCard Eco i može se iskoristiti kod partnera kao što su Crystal Vision-Swarovski, Elysees, Pivovara Medvedgrad, DM, Intersport, Decathlon, Head, Superdry, BabyCentar, Froddo, Amazinga i mnogi drugi.

poslovni poklon

Zbog svega nabrojanog, jasno je zašto je SuperCard dobitna formula za savršen poslovni poklon u svakoj prilici

Stvorite pozitivnu radnu atmosferu, pružite fleksibilnosti i prilagodljivosti zaposlenicima te nagradite njihov trud već danas. Budite vrhunski poslodavac i osigurajte da vaša tvrtka bude primjer uspješnosti i produktivnosti. Jer motiviran zaposlenik je sretan i produktivan zaposlenik!