Seoski turizam Ojstrica- u srcu Logarske doline

Želite li otkriti čarobne predjele Logarske doline i provesti nekoliko mirnih dana u srcu prekrasne prirode? Idila s pogledom na okolne gore mami na malo odmora daleko od hektične svakodnevice, a dobrodošli su i vaši kućni ljubimci.

ojstricakrop-1024x551

 

Seoska kuća Ojstrica predstavlja pansion s tri zvjezdice koji se nalazi u sredini Logarske doline, na 760 m nadmorske visine. Pansion nudi ukupno 9 soba, od toga 2 jednokrevetne, 4 dvokrevetne, 1 apartman s kuhinjom i 1 apartman bez kuhinje. Svaka soba ima kupaonicu, satelitsku TV i bežični internet.

Možete birati između noćenja s doručkom, polupansiona i punog pansiona. Možete se opustiti na prostranoj drvenoj terasi, s koje se pruža bajkovit pogled na vrhove Kamniško – Savinjskih Alpa.

o1-1024x681

Višenamjenski unutarnji prostor primjeren je također i za razno razni “team-building”, manje konferencije, poslovne sastanke, radionice, sastanke, plesne aktivnosti i vjenčanja.

Sama lokacija Kuće Ojstrica predstavlja odličnu destinaciju za raznovrsne sportske aktivnosti, a posebice: planinarenje, penjanje, biciklizam, nordijsko hodanje, streličarstvo, jahanje…

U zimskim mjesecima moguće je i klizanje, skijanje te sanjkanje. Posebno zanimljivo bit će djeci koja se mogu igrati s kućnim ljubimcima kuće – psićem Lajkom, praščićom Pepom, konjima, magarcem, kozama, patkama, mačkama, kravama i škotskim govedom. Raznovrsnosti tako garantirano neće nedostajati.

U sklopu poklon paketa SelectBox moguć je romantični bijeg za dvije osobe koji uključuje jedno noćenje s doručkom, gurmansku degustaciju i iznenađenje te čarobni odmor koji uključuje noćenje s doručkom i pjenušcem, košaru i piće dobrodošlice te cjelodnevni najam bicikla i planinarskih palica.