7 prestižnih smještaja čeka samo vas…

Jeste li se ikad zapitali kada će doći to vrijeme kada ćete si i vi priuštiti malo luksuza? Predstavljamo vam 7 luksuznih poslastica SelectBox poklon paketa, s kojima se možete prepustiti sanjarenju, a povrh svega dostupni su gotovo svima! Omogućite si nesvakidašnji osjećaj uživanja i iznenadite svoje najmilije jednim luksuznim iskustvom.

Luxury Rooms Prima Luce, Split

U jednom od najvećih hrvatskih gradova, u blizini Dioklecijanove palače, Muzeja grada Splita i Narodnog trga – Pjace smjesto se Luxury Rooms Prima Luce, elegantni hotel koji će vam boravak u Splitu učiniti i više nego ugodnim iskustvom! Nema do uživanja u čarima grada Splita uz udobnost koju će vam pružiti hotel Luxury Rooms Prima Luce!

Heritage Hotel San Rocco, Brtonigla

San Rocco najbolji je hrvatski Heritage hotel i očarat će vas na prvi pogled. Nudi 14 soba, a svaka je dizajnirana na poseban način te stvara poseban ugođaj. Iskusite luksuz u idiličnom okruženju kroz potpuno opuštanje u bazenima, sauni ili terasi usred vrta! Odabir je na vama.

Roxanich Wine & Heritage Hotel, Motovun

Roxanich Wine & Heritage Hotel vašem će boravku u Motovunu pridodati nužnu notu luksuza, stila i elegancije. Osim odmora i opuštanja u predivnom srednjovjekovnom gradu Motovunu i luksuznom hotelu, možete se upustiti u potragu za bijelim i crnim tartufima, naučiti sve o proizvodnji vina te kušati najbolju ponudu iz podruma. Savršen spoj odmora i vrhunske gastronomije!

Ribarska Koliba Resort, Pula

Ribarska Koliba Resort idealno je luksuzno odredište za sve one koji se žele opustiti od užurbane svakodnevice. Ovdje se s vašim najdražima i onim najmanjima možete odmoriti u apartmanima s pet zvjezdica, wellnessu te restoranu i to sve uz ugodan ambijent, mir, tišinu i ljubazno osoblje. Sve što vam treba za nezaboravan odmor!

Port 9 Resort, Hotel Melion, Korčula

Port 9 Resort smješten je u mirnoj uvali, Zaljevu školjki, udaljenoj približno dva kilometra od starog grada Korčule. Sastoji se od pet paviljona, kompleksa restorana, a u odmaralištu dominiraju sadržaji idealni za obitelji s djecom i onima koji žele aktivan odmor u okruženju mora i bogate vegetacije.

Hotel San Antonio, Podstrana

Ukoliko preferirate romantične zalaske sunca, moderno okruženje, šum valova i ukusnu hranu s naglaskom na prirodne sastojke, rješenje potražite u Hotelu San Antonio koji se nalazi na bajkovitoj lokaciji koja stvara poseban doživljaj. Uz prostrane sobe s pogledom na more učinit će vaš odmor jednim nezaboravnim iskustvom i svaki puta ćete se poželjeti ponovo vratiti!

Heritage Hotel Plaza Marchi, Split

Možda ste zaljubljenik u svjetsku kulturnu baštinu i u odmore u luksuznom stilu. Tada svoj odmor rezervirajte u Heritage Hotelu Plaza Marchi u Splitu, spomeniku svjetske kulturne baštine, gdje vas očekuju elegantne i šarmantne sobe s predivnim pogledom na grad. Idealno za večernje šetnjice!

Svi navedene ponude pažljivo su odabrane iz ponude SelectBox poklon paketa. Poklon paketi vam omogućuju poklanjanje sebi ili dragim osobama. Nacrtajte im osmijeh na licu, koji u miru može odlučiti koja je ponuda prikladna za njega.


SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz 15 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr