6 doživljaja koje ovisnici o adrenalinu ne smiju propustiti

Vikende volite provoditi na otvorenom u avanturističkim doživljajima? Imamo nešto za vas. Tijekom travnja i svibnja iskoristite promotivan popust do 40% na razne sportske i adrenalinske doživljaje u ponudi SelectBoxa. Poklon paketi SelectBoxa idealni su i kao poklon, jer njime darujete izbor između čak 1800 iskustava. Kraj tako velike ponude nije lako izabrati, zato mi nudimo nekoliko prijedloga za prave ljubitelje adrenalina.

Adrenalinski doživljaji

1.  Adrenalinska vožnja go-kartom

Ljubitelj ste Formule 1 ili sportske vožnje? Gotovo sigurno znate da ste najbolji vozač u Hrvata, ali niste to do sada pokazali? Sad imate priliku. Posjetite Karting Arenu, prvi Indoor kartodrom u Hrvatskoj i iskusite kvalitetna i vrhunski pripremljena go-kart vozila u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači.

U paketima SelectBoxa pronađite mogućnost vožnje u kartovima za dvije osobe, ali i ostvarivanje driving licence. Najprije ćete za zagrijavanje zajedno u dvostrukom Go-kartu uživati u adrenalinskoj vožnji, a zatim možete svatko u svom vozilu napraviti utrku i pokazati tko je brži.

Priznajte, nema ništa bolje od utrka koje pumpaju adrenalin i omogućuju Vam da zaboravite na dosadne i uobičajene Teambuildinge na koje ste navikli. Dođite po svoju dozu adrenalina u najsigurnijim uvjetima, unaprijedite svoje vozačke sposobnosti i pritom se odlično zabavite.

Ponudu pogledajte na LINKU.

11111

 

2. ZIP line 

Želite doživjeti nezaboravan dan s obitelji, prijateljima, kolegama ili možda poslovnim partnerima? Pustolovno-izletnički centar Rizvan City nudi jedinstvenu kombinaciju uzbudljivog i inovativnog programa na moru i planini. Staro obiteljsko gospodarstvo pretvoreno je u pustolovno-izletnički centar koji grupama nudi mnoštvo atraktivnih pustolovnih aktivnosti.

Vozite se na zip-line-u prikopčani na 150 metarsku sajlu polazeći sa litice, i vozeći se kroz krošnje drveća, preko polja doživite nezaboravnu navalu adrenalina. Popnite se na divovsku ljuljačku visine 15 metara i, dok se ljuljate, gledajte vrhove Velebita koji će vam se činiti na dohvat rute. Adrenalina sigurno neće nedostajati.

Uz SelectBox ponudu doživite još mnoge nezaboravne pustolovine, kao što je paintball, špiljarenje, absailing, trekking, jeep safari, ostale aktivnosti i to sve na području netaknutog Velebita i Like. Više pogledajte na LINKU.

Zipline

3. OFF ROAD avantura

Doživite nezaboravnu OFF ROAD avanturu na Quad Safariju, istražite netaknutu prirodu i otkrijte iznimnu ljepotu koju pruža  Istra. Doživljaj vožnje quada neponovljiv je, a pogled na prekrasnu Istru za vrijeme vožnje se ne zaboravlja.

Moguće je organizirati trosatni, poludnevni te cjelodnevni programa uz pratnju stručnih vodiča. Quad Safari uključuje vožnju uzbudljivim šumskim puteljcima prema istoku Istre te savladavanje brojnih prirodnih prepreka. Posjećuje se vidikovac ”Sv.Nikola” kraj mjesta Rakalj sa kojega se vidi cijeli Raški zaljev i Kvarner, ruča u restoranu uz samo more, posjećuju stari mlinovi i još mnogo toga…

Isprobajte ovo jedinstveno iskustvo, a ukoliko niste ljubitelj vožnje Quadom u ponudi SelectBoxa pronađite i Buggy ili Kajak Safari u organizaciji Istra Adventure-a.

Više o ponudi pogledajte OVDJE.

quad avantura

4. Rafting avantura na Mrežnici

Priuštite si aktivan odmor u društvu netaknute prirode, bogatog biljnog i životinjskog svijeta, te srdačnih domaćina. Rafting vam nudi ljepote prirode, nezaboravno druženje, zabavu, ali i mogućnost da iskušate svoje sposobnosti.

Veslajte trasom dužine 15 kilometara. Da je savladate, bit će vam potrebno 2 do 5 sati, ovisno o vodostaju rijeke. Prekrasna Mrežnica kao da je stvorena za ovu vrstu zabave. Uz obilje brzaca, slapova i zelenila, pružit će vam neponovljivi doživljaj.

Program biciklima na rafting ili kanuing kombinira vožnju bicikla do startne pozicije i spuštanje rijekom Mrežnicom u raftovima za dvije osobe. No ukoliko niste spremni na vožnju bicikla dugu 10 kilometara, na start će vas odvesti vozilima. Koju god varijantu odabrali zagarantiran vam je nezaboravni doživljaj i uživanje u prirodi.

Više saznajte klikom na LINK.

rafting

 

5. Vrhunska zabava u adrenalinskom parku

Pripremite se na nezaboravno adrenalinsko iskustvo u novom turističkom sadržaju visećih staza integriranih u šumi u Crikvenici. Instalacija čeličnih sajli, špaga i platformi u drvu postavljenih na 1, 5 i 8 metara visine omogućuju korisnicima realizaciju u potpunoj sigurnosti, a potrebna Vam je ravnoteža, koncentracija, malo tjelesne kondicije te dobro raspoloženje.

Isprobajte nogomet u kavezu, adrenalinsko penjanje na maloj stazi, trampoline ili se okušajte u paintballu i sumo hrvanju. Svi ljubitelji adrenalina zasigurno će uživati u vrhunskoj zabavi i druženju. Povedite svoje prijatelje i uz savladavanje brojnih prepreka i izazova uživajte u nezaboravnom doživljaju koji ćete pamtiti godinama.

adrenalin park

6. Hiking s prekrasnim pogledima Split

Iskoristite priliku za uspon najviše vrh Mosora visok 1339m. Pješačenje počinje uz staru nepotpunu Napoleonovu cestu koja služi kao sjajno zagrijavanje. Predivna planinska staza dovest će vas do mjesta na kojima ćete uživati u bajkovitim pogledima. S jedne strane oborit će vas pogled na Split, a s druge impresivan planinski greben Mosor.  U ponudi Selectbox paketa agencija u suradnji s agencijom Iris Adventures nalazi se još i i cliff jumping te rock climbing.

Ponudu paket apogledajte OVDJE.

 Hiking Split

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr

footer gušter