Priprema, pozor – ljeto!

Ljeto nam se konačno vratilo u grad! Pred nama je sezona sunčanja, izležavanja na plaži, godišnjih odmora i uživanja. No, da bismo u potpunosti bili spremni na ljetne izazove koji su pred nama, za ljeto treba osim duha pripremiti i naša tijela, kako bi bila fit i spremna za uživanje.

Zbog toga danas donosimo popis tretmana koje Vam preporučamo da ih svakako napravite prije nego se zaputite negdje put Jadrana ili put neke egzotične destinacije ukoliko ćete tamo provesti Vaš zasluženi godišnji odmor.

Sauna i antistres masaža

Ljekoviti i pozitivni učinci saune poznati su već oda davnina, a slične pozitivne učinke na ljudski organizam ima i antistres masaža. Prije odlaska na godišnji odmor, priuštite si opuštanje uz finsku saunu i antistres masažu za dvije osobe, a tretman možete pronaći u ponudi naših poklon paketa Harmonija ljepote. Posjetite Wellness centar Mei u Zagrebu i priuštite si uživanje prije uživanja.

SelectBox_Wellness_Mei3-1024x551

Panthermalna komora

Svjetski poznati tretman u komori s kisikom i ozonom koji ima veliki regeneracijski učinak na organizam možete isprobati i u Hrvatskoj. Ovaj jedinstveni i posebni tretman možete isprobati u Wellness centru AQUATHERMAL, a možete izabrati između nekoliko opcija tretmana. Osim u komori, Wellness centar AQUATHERMAL nudi i brojne masaže te ostale opuštajuće tretmane za tijelo.

aquathermal2krop

Depilacija

Obavezan kozmetički tretman za žene prije ljetnih mjeseci je depilacija. Kako ovo iskustvo ne bi bilo bolno, predlažemo Vam da posjetite Kozmetički salon Bella Vita gdje će Vas oduševiti profesionalno osoblj i tretmani uljepšavanja koje nude. Zablistajte na plaži, pokažite sve svoje atribute bez kompleksa i straha! Bella Vita također u ponudi ima i brojne druge tretmane – zavirite u njihovu ponudu i doživite vrhunska iskustva kozmetičkih tretmana.

1907742_700629383324346_1387544261190690146_n

Tretmani za povratak prirodnoj ljepoti

LPG Endermo Spa salon je iz Zagreba koji nudi zaista veliki spektar tretmana za lice i tijelo. Njihovi tretmani vraćaju prirodnoj ljepoti te teže tome da se Vaše tijelo vrati u stanje te ljepote nakon napornih dana. Prije odlaska na more, preporučamo posjet ovom vrhunskom salonu kako biste povratili energiju koja će Vam biti potrebna za savršen godišnji odmor!

illustration-traitements-1024x551

U bogatoj ponudi SelectBox poklon paketa koji se odnose na tretmane ljepote pronađite najbolji za sebe i priuštite si nebeska uživanja i vrhunske tretmane prije odlaska na zasluženi godišnji odmor. Pripremite Vaše tijelo i budite kraljica plaže!

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.