Make up: ‘točka na i’ za Vaše vjenčanje iz bajke

Ne znate da li biste naglasili usne ili oči? Odabrati klasičan smokey, crveni ruž ili možda nude look? Koji god make up odaberete za dan koji će te uvijek pamtiti, važno je da odaberete kvalitetnog vizažista.

Savjeti i trendovi

“Tekući puder nikako ne smije biti tamniji od boje kože. Mora biti u istoj nijansi ili čak nijansu svjetliji kako bi puderom u prahu ili kamenu mogli lakše sjenčati lice. Svakako zapamtite zlatno pravilo manje je više.

wedding-makeup-tips

Trendovi u vjenčanjima prate ostale trendove iz modne i beauty industrije. Tako i make up polako izgleda drugačije nego prije desetak godina. Ove godine su jako trendi žive boje poput neona,pink, crvene, plave i žute. Nosimo ih na očima i usnama, ali kada se radi o bijeloj večernjoj haljini,  nastao bi “cirkus” kada bi se koristile takve boje.

makeupmakeup1

 

 

 

 

 

 

 

Kako bi se osjećale lijepo u svojoj koži, počnite na vrijeme razmišljati o make-upu koji želite imati na sebi i koji će biti idealan uz Vašu vjenčanicu i frizuru. Uz odabir prave vjenčanice i frizure, jedna od važnijih stvari treba biti make-up, stoga uskladite svoj make-up s godišnjem dobom, crtama Vašeg lica, godinama, ali i onome kako se Vi kao osoba najbolje osjećate.

makeup2

SelectBox – jedinstven vodič raznolikih doživljaja. Izaberite aktivnost koju već dugo želite isprobati, odmor iz snova ili savršen poklon za vaše najmilije. Izaberite željeni doživljaj u velikoj ponudi od preko 500 objekata i uživajte.

Više na : www.selectbox.hr

 Usluge Professional Makeup Studia Marija Butković su dio ponude SelectBox-a te se nalazi u sljedećim paketima:

Oaza zdravlja i ljepote (profesionalno šminkanje za posebne prigode)

Oaza zdravlja i ljepote (‘high definition’ oblikovanje obrva)

Harmonija ljepote (profesionalno šminkanje za posebne prigode, ‘high definition oblikovanje obrva)

Navedene usluge vrijede za 1 osobu uz obaveznu rezevaciju 3 dana unaprijed.

 

KONTAKT:

Professional Makeup Studio Marija Butković

II. Ravnice 16, 10000 Zagreb

T:098 451 000

E:[email protected]

W:http://www.marijabutkovic.com/

 

Odgovori