Što pokloniti za Majčin dan? Prijedlozi koji će oduševiti sve majke

Što znači biti majka? Kakav je osjećaj podariti dio sebe drugome? I živjeti od jutra do mraka prvenstveno zbog nekog drugog, a tek onda zbog sebe? Pitate li majke ne postoji ljepša životna uloga bez obzira na svu odgovornost koju nosi sa sobom. Gledati dijete kako odrasta, savladava nove izazove i nastavlja koračati za svojim snovima čast je i privilegija koju imaju samo one – naše majke. A osim te časti imaju i dan koji ih slavi – Majčin dan!

adult-affection-baby-259363

Majčin dan najposebniji je dan u godini, dan koji nas podsjeti na sve ono što nam majke pružaju, dan koji slavi bezuvjetnu ljubav i dan koji s kojim nam često na vrata pokuca i grižnja savjesti. Jesmo li joj dovoljno uzvratili? Jesmo li joj rekli hvala za sve?

Večera u restoranu Noel

Riječi su dakako bitne, ali bitne su i uspomene koje stvaramo. Priuštite svojoj majci nezaboravne doživljaje koji će se urezati u sjećanje doživotno. Umjesto da ona kuha vama, skuhajte vi njoj! Ili još bolje počastite ju ručkom ili večerom u restoranu po izboru. Zahvaljujući SelectBoxu na izbor ima više od 150 ugostiteljskih objekata u kojima zajedno možete uživati u nezaboravnim trenucima, ali i gastro avanturi u tri ili četiri slijeda. Jedan od njih je i restoran Noel u samom srcu Zagreba u kojem će se vaša majka konačno osjećati kao kraljica. Izaberite a la carte, tasting menu ili chefs table, iskustvo je neponovljivo!

selectbox_poklon_paket_restoran_noel_2

Opuštanje u wellness&spa oazi Lambergh

Sve one majke kojima je kratak predah prijeko potreban razveselite SelectBox paketima iz kategorije “Ljepota i zdravlje“. Podarite im odmor od užurbane svakodnevice tretmanima opuštanja u wellness oazama ili kozmetičkim salonima. Neka njihova ljepota ponovno zasja u punom sjaju!

U ponudi su najtraženiji centri u Hrvatskoj i Sloveniji, a među njima nalazi se i Wellness & Spa Lambergh. Ondje će vaša majka pronaći utočište mira, opuštanja i nove energije. Uz prekrasan pogled na Julijske Alpe zaboravit će na sve probleme. Nakon opuštanja u bazenu vrijeme je i za šetnju kroz dvorac iz 18. stoljeća koji se nalazi u obližnjem parku i pruža impozantan pogled na jezero.

darilni_paketi_wellness__spa_lambergh_1

Odmor u rustikalnoj vili Stancija Kovačići

Kada je vaša majka posljednji put bila na odmoru? Odmoru na kojem nije morala kuhati, čistiti, spremati? Odmoru na kojem joj je glavni i jedini zadatak bezuvjetno opuštanje i punjenje baterija do maksimuma?

Sigurni smo da se velika većina toga ne može sjetiti. Pravedno? Nije nimalo, stoga pokažite majci koliko vam je stalo do nje i darujte joj idiličan vikend bez briga i problema. Naoružajte ju snagom za nove izazove boravkom u predivnoj vili Stancija Kovačići. Raskošna i rustikalna vila okružena je zelenim brežuljcima stoga je odmor od gradske vreve, užurbanih ulica i velikih gradova zagarantiran. Domaćini su izvrsni, baš kao i gastro ponuda tradicionalnih jela koja oduševljava na prvu. Spoj užitka i odmora u ugodnom ambijentu oduševljava sve posjetitelje, a ravnodušnim neće ostaviti ni vašu majku koja će vam biti vječno zahvalna za toliko željenom odmoru.

Podsjetite ih koliko ih volite i koliko vam znače. Ovaj Majčin dan in recite hvala za sve ono što vam pružaju! To je najmanje što zaslužuju.

darilni_paketi_villa_stancija_kovacici_rukavac_slika_5

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr.

footer gušter