Povratak iz bajkovitih blagdanskih užitaka u zdrav život

Par dana nakon, vjerujemo, ubojitog dočeka Nove godine i blagdana , savršeno je  vrijeme za detoksikaciju tijela i pripremu za nadolazeće “napore”. Postoji više načina detoksikacije tijela. Iako vam skoro svaki wellness centar može ponuditi tretman detoksikacije, nemojte se žuriti: priroda nam nudi jednostavne i besplatne načine čišćenja organizma.
Postoji mnogo načina, ali prirodna detoksikacija je najbolji način. Prirodnom detoksikacijom u naš organizam unosimo puno zdravih namirnica koje ga čiste od štetnih toksina. Ne zaboravite da je hrana lijek za čišćenje organizma potreban nakon bogate blagdanske trpeze koja nam je bila servirana svakoga dana. Želite li izgubiti nakupljene kilograme i pritom svome tijelu pružiti samo najbolje ne morate gladovati, već jedite mudro, prirodno .
Odličan prijedlog za detoksikaciju uz užitak tijela i nepca je prvi hrvatski vege-raw fast food restoran s jelima i pićima od konoplje i samoniklog bilja Bistro Šumski kuhar otvoren u Tkalčićevoj 7, Zagreb.
kuuhar

Ideja o bistrou  koji  će se  bazirati na jelima od konoplje, potekla je od Antona Rudana,  “lovca na samoniklo bilje”. Ugodni ambijent dizajniran prirodnim sirovinama  daje poseban osjećaj prirodnosti i topline doma. šumski interijer

Šumski koncept restorana sastoji se od četiri cjeline, kao što su raw food, fast food, dnevna ponuda jela  i à la panj poznatiji kao à la carte.

Uz konoplju, tu je i kraljica samoniklog bilja,  kopriva, te njezina vrhunska ljekovitost koja se slavi već tisućama godina.U restoranu će se kopriva moći kušati u obliku čajeva, sokova, u pitama i juhama te naravno i u svježoj, sirovoj varijanti.šumskiii kuhar

Sve to bit će nadopunjeno raznovrsnim zdravim i svježe cijeđenim sokovima od koprive, gljiva, breze i ostalih biljaka, neobičnim pivima, kupinovim vinom, mlijekom od konoplje, ekološkim kavama, ali, naravno, i slasticama te integralnim kruhom i pecivima – otkriva Rudan, koji navodi da će jela u Šumskom kuharu biti pristupačnih cijena.

šumski

Dođite u Tkalčićevu 7, očistite organizam, riješite se stresa te počastite nepce blagodatima čiste prirode i vidimo se u ŠUMSKOM KUHARU !!!Zagreb, 28.11.2014 -  Interijer bistroa Sumski Kuhar.

Odgovori