Ljetna akcija POKLON PAKET + KNJIGA

Na što prvo pomislite kada pročitate “uživanje na ljetnom odmoru”? Vidite li plažu sa sitnim pijeskom ili šljunak obasjan žarkim suncem, možda terasu s pogledom na more i ležaljkom ili vrč s ukusnim hladnim pićem pored vas dok vas zrake sunca griju? Nedostaje li još što? Naravno! Dobra knjiga uz koju će vam vrijeme na ljetnom odmoru naprosto proletjeti dok upijate pozitivnu energiju i rješavate se stresa.

Za vas smo pripremili posebnu akciju POKLON PAKET + KNJIGA s kojom želimo darovati i vas, kupce poklona! Kada kupite SelectBox poklon paket iz bilo koje od četiri kategorije (turizam, wellness, sport i adrenalin, ljepota i wellness), BESPLATNO ćete dobiti knjigu po vašem izboru! Možete birati između sedam različitih tematika. Više o knjigama možete pročitati OVDJE.

Jesu li vaši najdraži željni romantičnog odmora u dvoje u luksuznim hotelima i lijepim apartmanima ili su možda ljubitelji opuštajućeg wellnessa i kraljevskih masaža s pravim zlatom? Jesu li ljubitelji adrenalina i sporta ili su strastveni gurmani u srcu koji najviše vole počastiti svoje nepce? S poklon paketima SelectBoxa zadovoljit ćete svaki zahtjev i garantiramo da poklon nikad neće propasti! Poklonite svojim najmilijima predivna iskustva koja se nalaze u ponudi SelectBox poklon paketa koja će im zauvijek ostati u sjećanju, a mi ćemo vam pokloniti knjigu i dočarati vrlo posebno iskustvo čarobnih ljetnih trenutaka u sjajnom društvu junaka knjiga. Zašto bi se razveselili samo vaši bližnji kada ​​i vi zaslužujete svoju dozu opuštanja uz odličnu knjigu. Poklonite nešto i sebi!

I ne zaboravite, najljepša iskustva su ona za koja ne pronalazimo riječi.

 

SelectBox poklon paketi
Paketi_264x202px
Možete izabrati između 15 različitih poklon paketa iz kategorija Turizam, Sport i Adrenalin, Ljepota i wellness, Gourmet. Poklonite slobodu izbora i više od 2200 doživljaja! Za informacije o ponudi kliknite OVDJE.
Knjige
Knjige_264x202px
Možete izabrati između sedam literarnih uspješnica koji će vas odvesti u priče o uspjehu, svijetu ljubavi, povijesti, nasmijati vas i možda vas poučiti nečemu novom. Za više informacija kliknite OVDJE.

 


SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz 15 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr