Ako vam krv u žilama traži dnevnu dozu adrenalina, prepustite se nezaboravnom iskušenju!

Svi vi koji sanjate kako ćete jednog ljeta možda unajmiti jedrilicu i otići na jedrenje sa svojim društvom te pritom osjetiti nevjerojatan osjećaj slobode kada uhvatite vjetar u jedra broda ili osjetiti sunce i sol na licu dok windsurfate, znajte, vašem čekanju došao je kraj. Ovog ljeta na raspolaganju su vam najbolji novi SXP1 doživljaji za pravo adrenalinsko, morsko, ljeto ispunjeno zabavom i smijehom. Od ovog ljeta, u šarolikom izboru SelectBox poklon paketa možete pronaći još bolji, još zanimljiviji i još uzbudljiviji sadržaj! Božanstveno, zar ne?

Ova godina je kao naručena za jednu takvu morsku avanturu te stoga isprobajte neki od novih SXP1 sadržaja koji će vas oduševiti. Jer zašto samo maštati o vrhunskim iskustvima kada već sada možete uživati u mnogobrojnim čarobnim jadranskim destinacijama. U nastavku teksta, donosimo vam neke od odabranih prijedloga za nezaboravnu morsku avanturu!

Morski hedonizam začinjen adrenalinom

Otkrijte čari jedrenja uz zabavu i dobru hranu na svakodnevnim izletima po biogradskom arhipelagu. Zaputite se na jedrenje do otoka Galešnjaka ili odradite turu po Pašmanskom zaljevu. Srcoliki otok Galešnjak već godinama privlači svjetsku pozornost svojim simpatičnim izgledom, dok otok Pašman svojom razvedenom obalom i mnogobrojnim skrivenim uvalama pruža idealnu destinaciju za bijeg od užurbane svakodnevice. Dok jedrite, uživajte u zalasku sunca ili se opustite se uz umirujuće zvukove vjetra. Jednom kada osjetite snagu vjetra u napetim jedrima i propinjanje broda dok juri preko zaigranih valova, shvatit ćete pravo značenje izraza „morski hedonizam začinjen adrenalinom“.

Sjeverozapadno od Dubrovnika, smjestio se pitoreskni arhipelag rajskih otoka poznat pod nazivom Elafiti ili Elafitski otoci. Upoznajte skrivene ljepote svih 13 Elafitskih otoka uz najam luksuzne jahte i doživite nezaboravnu perspektivu starog grada Dubrovnika uz jedinstvene avanture, adrenalinske i opuštajuće. Doživite Stari grad s mora, bilo dok se skijate na vodi, uživate u panoramskoj vožnji gliserom ili ste pošli na izlet brodom. Iskušajte parasailing, uzdignite se visoko iznad crvenih krovova Dubrovnika i doživite božansku smirenost iznad ovog UNESCO-ovog dragulja ili postanite istraživač i otkrijte sve skrivene tajne zelenih otočnih smaragda elafitskog arhipelaga. Izbor je vaš.

Otok Hvar pravi je jadranski dragulj očuvane prirode i arhitektonskih znamenitosti kao i najsunčaniji hrvatski otok svjetskog glasa. Doživite pravu avanturu na otoku Hvaru uz najam broda i otkrijte gdje točno na svojim obalama skriva prekrasne šljunčane i pješčane plaže, otkrijte znamenitosti kao što su Arsenal ili Fortica ili doplovite do Sućuraja, Starog Grada ili Jelse i uživajte u izletima po ovim predivnim ambijentalnim gradićima. Navucite masku i zaronite u podvodni svijet Jadrana i otkrijte podvodne vizure koja oduzimaju dah i kakve vam pruža samo plavetnilo hvarskog akvatorija. Za kraj dočekajte zalazak na palubi broda dok posljednje zrake spektakularnim bojama obasjavaju horizont.

Prebacite ljetovanje u višu brzinu

Jedrenje na dasci ili windsurfing, definitivno je najljepši vodeni sport. Ova svojevrsna meditacija u pokretu, tijekom koje svaki mišić na vašem tijelu drži ravnotežu na dasci i jedro u pravom položaju, iziskuje od vas da uspostavite sinergiju s vjetrom, sve dok ne naiđe idealan val za okret i skok. Zbog svog  geografskog položaja i klime, Crveni Otok ima savršene uvjete za učenje osnova, kao i naprednih vještina jedrenja na dasci, što je ekipa u Windsurf centru Crveni otok odlično iskoristila. Naime, ovaj otok u blizini Rovinja poznat je po prekrasnim plažama i bogatoj povijesti, prava je prilika za sve one željne aktivnog odmora i učenja novih vještina. Zato – dođite, isprobajte i oduševite se!

Netko ste tko uživa u morskim radostima, no svejedno cijenite izazove na kopnu? U tom slučaju ispunite svoju dozu adrenalina uzbudljivim zipline spustom. Prođite brzinom 100 km/h samo 70 metara iznad mora s pogledom na otok Lokrum i to sve u nezaboravnom iskustvu Zipline Du the Wire, najduljeg morskog ziplinea u Hrvatskoj. Možete uživati i u trosatnoj avanturi 6 ziplineova u ukupnoj dužini od 2500 metara i jednom 90-metarskom visećem mostu od borovih stabala.

Ako niste nikada naučili jedriti, sada imate tu mogućnost, i to u Bolu na Braču! Najam freeride gear u Windsurfing centru na Braču omogućava vam da klizite na površini vode koristeći vjetar i valove, a uživanje je omogućeno i početnicima, koji neće imati problema u svladavanju ove adrenalinske vještine. Profesionalni tim instruktora s dugogodišnjim iskustvom strpljivo će vas naučiti kako se snaći u naletu vjetra i valova, a na vama je samo da se prepustite uživanju i adrenalinu. Dodatan bonus je blizina najljepše plaže na Jadranu, Zlatni rat te kristalno bistro more, mnoštvo zelenila i konstantan povjetarac koji će vas u vruće ljetne dane rashladiti. Zaista, za neke se stvari stvarno isplati živjeti!

Kada se želite otisnuti u morsku avanturu i kada spojite brzinu, adrenalin i čisti gušt, dobijete jedrenje.  Jedrenje, windsurfing, kajakarenje i sve ostalo što ne uključuje buku brodskog motora, znači plovidbu isključivo uz šum vjetra i valova što čitavom iskustvu daje jedan poseban šarm. Uživajte u klasičnim Selectbox poklon paketima, dobro se odmorite i zabavite, no pritom ne zaboravite posebnu pozornost obratiti na genijalnu ponudu novih SXP1 doživljaja koji pružaju još više raznolikosti, još više zabave i još više novih iskustava. Odaberite neku od novoponuđenih SXP1 aktivnosti, prebacite se u višu brzinu te se upustite u nezaboravnu ljetnu avanturu.