Savršen poklon za njega

Svojim najdražima želimo sve najbolje pa tako i kada biramo darove za njih, želimo odabrati nešto savršeno, najbolje, nešto što će ih oduševiti.  Često se nađemo, par dana prije rođendana, Valentinovog, godišnjice, pred velikim problemom; što pokloniti dragom, a da ga usreći?! Sada je tu spas za svaku prigodu, SelectBox poklon paketi sa više od 900 doživljaja!

Ukoliko je vaš dragi pravi adrenalin ovisnik, SelectBox je za vas pripremio izvrstan poklon iznenađenja, Adrenalinski doživljaji, poklon paket kojim će Vaš dragi napuniti dušu i tijelo adrenalinom. Ovaj paket nudi više od 80 adrenalinskih ponuda poput skoka padobranom, leta avionom, vožnja Ferrariem, rafting, paintball i mnoštvo drugih sportskih aktivnosti s velikom dozom adrenalina.

 

SB Adrenalinski dozivljaj G

Ako pak ne provodite dovoljno vremena s partnerom, iznenadite ga Ektravagantnom večerom, poklon paketom uz koji ćete uživati jedan u drugom uz romantičnu večeru od 4 i više slijeda uz čašu vrhunskog vina u toplom ambijentu ekskluzivnih restorana na području Hrvatske i Slovenije.

SB Ekstravagantna večera G 1

Odličan izbor je i  Romantični bijeg sa više od 40 romantičnih ponuda noćenja na području Hrvatske, Slovenije i Srbije. Paket uključuje noćenje sa doručkom u ugodnim smještajima u prirodi ili ekskluzivnim apartmanima u blizini većih gradova, uz  razna iznenađenja i gurmanske dobrodošlice.

SB Romantični bijeg G 1Ponudu svih poklon paketa SelectBox-a, koji u 12 kategorija ponuda, od gurmanstva, sporta, turizma i wellnesa i ljepote nudi više od 900 doživljaja i ideja za savršen poklon možete naći na internetskoj stranici www.selectbox.hr ili potražite SelectBox na prodajnim mjestima Školske knjige, Narodnih Novina, TechnoMarketa, Xplorera, Robot-a ili na internet portalu e-kupi.hr te odaberite savršen poklon za svog dragog.

Budite sigurni da  će poklon paket SelectBox oduševiti vašeg partnera, jer će sigurno naći ponudu koja će ga očarati na prvi pogled, a što je najbolje, možda odabere ponudu u kojoj ćete moći uživati i vi.