Događaji ovaj vikend koji SelectBox neće propustiti

Ako tražite ideju kako korisno, aktivno i zabavno provesti nadolazeći vikend, ovi događaji su kao stvoreni za vas.

  1. svibnja od 6 do 10 sati na savskom nasipu održava se Savski maraton na koji se još uvijek možete prijaviti. Pitate se zašto bi ovo bilo dobro provedeno subotnje jutro? Osim činjenice da je trčanje maratona jedan izazov čije ostvarenje donosi nevjerojatnu dozu endorfina i ponosa te poboljšava zdravlje, kondiciju, san i raspoloženje, na Savskom maratonu možete osvojiti naše vrijedne nagrade. Ove godine možemo ponosno reći da smo jedan od sponzora poznatog Savskog maratona i da nam je iznimno drago što su nas organizatori prepoznali kao vjerodostojnog partnera koji će pobjednicima omogućiti vrijedne nagrade.

Sretni možemo reći kako SelectBox nagrađuje prva tri mjesta u muškoj i prva tri mjesta u ženskoj konkurenciji, a nagradni paketi su sljedeći:

Muškarci:

  1. mjesto- paket ‘adrenalinski doživljaj’
  2. mjesto- paket ‘sport i zabava’
  3. mjesto- paket ‘sport i rekreacija’

Žene:

  1. mjesto- paket ‘oaza zdravlja i ljepote’
  2. mjesto- paket ‘masaža i wellness’
  3. mjesto- paket ‘avantura okusa’

Ako vam je, ipak, poduzetnički duh snažniji od sportskog, imamo nešto i za vas! Hrvatska studentska asocijacija organizira ‘Start It Up’ događaj koji će se održati istog dana, ali od 16 do 23 sata. Riječ je o natjecanju koje čine tri edukacije te završno natjecanje studenata koji se prijavljuju u timovima od dvije do četiri osobe kako bi svoju poslovnu ideju usavršili i prezentirali pred stručnim žirijem.

SelectBox, koji je i sam jedna inovativna i mlada tvrtka, podržava mlade poduzetničke nade, a  kako bi im dali dodatnu motivaciju za ostvarivanje snova, osiguravaju nagrade za drugo mjesto (paket ‘adrenalinski doživljaj’) te za treće mjesto (paket ‘sport i zabava’). Pobjednici ovog natjecanja osvajaju čak 3.000,00 EUR, tako da se veselimo ovom događaju jer će natjecatelji doista morat dati 150% kako bi došli do vrha

 

Ovako nešto definitivno ne želite propustiti zato svakako istražite ova događanja na društvenim mrežama, prijavite se i osigurajte sebi vikend za pamćenje!