Harmonija duha i tijela u hladnim zimskim mjesecima

Godina ide prema kraju, temperature se spuštaju sve niže, a vaše tijelo vapi za opuštajućim tretmanima u wellness i spa centrima. 

mexico-sun-zagreb-1-1024x551 http://www.selectbox.hr/place/mexico-sun-day-spa/

U zimskim mjesecima  posebno je preporučljivo opuštanje u saunama, koje zagriju cijelo tijelo te tako ojačaju imunološki sustav, koji je u ovom periodu godine ionako oslabljen. Isto tako, iako su omiljene staze i parkovi za trčanje prekriveni snijegom i ledom, važno je tijelo rekreirati sportom ili kakvom drugom tjelesnom aktivnošću.

Zima i nadolazeći blagdani  idealno su vrijeme kako biste sebi i svojim najbližima poklonili cjelovit tretman kojim ćete u novu godinu zakoračiti sretni, opušteni i poletni. Poklon paketi Selectbox, u suradnji sa sportsko- rekreativnim, wellness i spa centrima omogućuju oboje.

Poklon paket Harmonija ljepote (I) nudi više od 20 lokacija za njegu, ljepotu i opuštanje po vašem izboru od sveukupno 900 različitih ponuda doživljaja u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Uključuje posjet luksuznim centrima ljepote za njegu i masažu tijela i lica, opuštajuće kupelji uz čokoladno iznenađenje, svijet sauna, opuštanje u studijima ljepote s posebnim tretmanima ljepote i antistresnim metodama te mnoge druge usluge.

Saznajte više o paketima i odaberite svoj tretman na http://www.selectbox.hr