Doživljaji kao iz filmova

Upravo ste pogledali vrlo zanimljiv i uzbudljiv film, film koji je bio prepun različitih i neobičnih iskustava? Zaljubili ste se u pustolovine koje su Vaši najdraži glumci imali priliku iskusiti? Iako vam se čini da su neke od scena moguće samo u filmovima, to ipak nije tako. Poslušajte svoj unutarnji glas i uživajte u neobičnim i zanimljivim iskustvima i doživljajima za kojima žudite.

Dakle, danas vam predstavljamo doživljaje iz filmova! Ne morate biti filmski glumac da biste isprobali sve ove avanture. U poklon paketima SelectBox možete pronaći doista jedinstvena iskustva koja su pristupačna svima.

Vožnja Ferrarijem ili Lamborghinijem

Cijeli život sanjate o vožnji iz sna? Često u filmskim scenama možemo vidjeti kako se filmski junaci utrkuju i upravljaju luksuznim automobilima. Došlo je i vaše vrijeme! Priuštite si nezaboravnu i divlju vožnju Ferrarijem ili Lamborghinijem! Na pisti u Milanu očekuje vas garaža puna različitih modela Ferrarija i Lamborghinija. Ovi snažni i brzi automobili čekaju na strastvenu vožnju. Prvi krug vožnje provesti ćete u društvu profesionalnog vozača koji će vas naučiti sve tajne divlje vožnje. Nakon toga imati ćete priliku sjesti za volan i iskusiti snagu motora kao nikada prije! 3, 2, 1 i već uživate u svojim snovima iz djetinjstva. Vožnju Ferrarijem ili Lamborghinijem možete pronaći u poklon paketima SelectBox, a kompletnu ponudu možete pogledati OVDJE.

1

Escape room

Zajedno sa svojim prijateljima zaključani ste u sobi iz koje morate pobjeći. Vrijeme istječe, a adrenalin raste iz minute u minutu. Uspjeti ćete? Ne možete se riješiti rešetaka dok ne riješite složene zagonetke. Morate tražiti skrivene tragove, predmete koji su naizgled beskorisni no kriju vrlo složene šifre i kodove. Jeste li uhvaćeni u zamku, hoćete li pasti na trik? Jeste li dovoljno brzo i snalažljivi da uspijete pobjeći prije isteka vremena? Escape room Arena Zagreb uzbudljivo je mjesto, a nalazi se u glavnom gradu. Mogućnosti je nekoliko, a najbolje od svega je što možete odabrati svoju avanturu, prema vašim afinitetima. Okupite ekipu i krenute u pravu detektivsku avanturu. Kompletnu ponudu pogledajte OVDJE.

2

Razgledavanje grada tajnovitim stazama

Posjetite grad Zagreb i upustite se u vrlo neobično razgledavanje –  razgledavanje opsjednutog Zagreba. Strahovite kuće, napuštena groblja te potraga za duhovima i otkrivanje drevnih tajni omogućiti će vam ovaj neobičan način obilaska. U večernjim satima kroz Zagreb će vas voditi duhovi te vam otkriti tajne o starom dijelu grada gdje se nalazi bogata i tajanstvena povijest. Spoznati ćete posebnosti koje se nalaze u svakom turističkom vodiču i upoznati tajne ljepote grada. Tajanstveni Zagreb temelji se na lokalnoj povijesti, legendama, mistici te znatiželjnim i zanimljivim ličnostima koje su nekada živjele u Zagrebu. Pripremite se za noćne šetnje i otkrivanje neobičnih mjesta koja će vam dugo ostati u sjećanju. Tajanstveni ponuda Zagreba može se pronaći u poklon paketu SelectBoxa ili pogledati OVDJE.

3

Let avionom

Svi agenti u filmovima uživaju u letu avionom ili helikopterom. Sada i vi sami možete uživati ​​u ovoj vrsti iskustva! Uz Ecos Pilot School letjeti ćete iznad prekrasnog grada i uživati u prelijepom pogledu. Slobodni poput ptice letjeti ćete visoko iznad zemlje, gledajući u ljepote iznad i ispod vas te ćete svjedočiti pravoj avanturi. Vjerujemo da ste letjeli avionom- no jeste li upravljali njime? Značajna je razlika letjeti i upravljati avionom. Vidjeti ćete prekrasan krajolik koji će vas ostaviti bez daha. Kada na trenutak postanete pilot osjetiti ćete pravu dozu adrenalina. Prije polijetanja dobiti ćete upute pomoću kojih ćete upoznati osnove leta. Letjeti ćete visoko iznad prekrasnog grada i krajolika te uživati u istraživanju novih mjesta, a više o tome kako na trenutak postati pilot možete pogledati OVDJE.

4

Penjanje

Pravi izazov za vaše tijelo i um. Jeste li ikada razmišljali kako se možete opustiti i smiriti svoj um, te na koji način možete racionalizirati svoje osjećaje,tijelo i duh? Uz skupinu mladih i ambicioznih osoba možete pobijediti svoje strahove, zavoljeti prirodu i ekstremne sportove koji će vas učiniti živima i vratiti sjaj u vaš život. Više ne morate maštati o penjanju po živim stijenama, sada konačno imate priliku postati dio ove nevjerojatne aktivnosti i uživati u svim čarima koje vam donosi. Filmske scene koje su vam ostale urezane u sjećanje sada mogu postati dio vaše svakodnevice, a više o ovoj zabavnoj aktivnosti možete vidjeti OVDJE.

shutterstock_124908608

U ponudi SelectBoxa pronađite savršene doživljaje uz koje ćete se osjećati kao pravi filmski junak. Darujte neobičan, inovativan i nezaboravan poklon!

 Autor: Živa Kovačević

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed (5)