Rimske toplice – raj za dušu i tijelo

“Osjetite tajanstvenu pustolovinu u stilu starih Rimljana.”

Rimske toplice mjesto su gdje ćete se od glave do pete u cijelosti odmoriti i opustiti. Čudesan i odlično osmišljen dizajn Rimskih toplica pravi je raj za oči. Termalna voda ozdravljuje vaše tijelo, otklanja stres i vraća vam vezu sa samima sobom. Boje, mirisi, zvukovi i okusi omogućuju integrirani doživljaj koji će Vam dodirnuti sva osjetila te ostaviti trag na vaš um i tijelo.

Rimske terme smještene su u Rimskim Toplicama, jednom od najljepših mjesta u Sloveniji, gdje se isprepliće bogata tradicija s modernom turističkom ponudom. Toplice nude puno više od pukog estetskog kupališta s termalnom vodom.

U SelectBox ponudi možete pronaći pet ponuda koji uključuju odabrana iskustva Rimskih terma, a možete birati između wellness i sportskih paketa

Vodene kupelji nimfa

Već i sama pomisao na kupke čudesnih bića kao što su sirene zvuči primamljivo.  Prepustite se čarima koje će vas odvesti u zemlju snova, nježnosti te povijesnih mitova i legendi. Predajte se iskustvu prošlosti i putovanju kroz povijest rimskih toplica. Stari Rimljani znali su ljekovitu moć izvora voda koji se nalaze u ovim krajevima, a ljekovita svojstva termalnih voda pripisivali su vječno mladim  vodenim nimfama, odakle i potječe naziv “vodene kupelji nimfa”. Prepustite se ljekovitm izvorima, ojačajte imunološki sustav i vratiti svoju životnu energiju.

Autentične kamene kade kulturno su nasljeđe, a kupke u njima jedinstveni spoj tradicije, mističnosti i ljekovitih učinka vode. Ušuškajte se u mističnim vodenim pričama

Rimska njega kao nigdje drugdje

Rimske toplice poznate su po ponudi posebnih tretmana i masaža koje se ne mogu naći nigdje drugdje. Jeste li ikada bili na rimskoj masaži? Kako nam život ne bi postao monoton, u životu moramo istražiti i doživjeti novitete. Zbog toga si priuštite osjetiti potpuno drugačije spa iskustvo, prepustite se znanju Rimljana i uživajte u njihovim tradicionalnim masažama. Rimska masaža, Amalijina anti-stres masaža, Masaža s dodirima Slovenije i Masaža Valeduta podsjetit će vas na hedonističke užitke koje si rijetko kada priuštimo.

Wellness paketi za one koji žele sve

Kada ste si posljednji puta priuštili višesatnu njegu i odmor? Rimske toplice u ponudi imaju  probrane wellness pakete koji će vas očarati, začarati i probuditi u vama davno zaboravljenu energiju. Boginju u vama probuditi će dva pomno osmišljena paketa, Amalijino opuštanje i Valetudino sanjarenje. No, i muškarci će lako probuditi Cezara u sebi uz pomoć tri izvanredna paketa: Rimsko opuštanje, Spartakovo opuštanje i Cezarovo izdanje.

Bogata gastronomska tradicija

Nakon svih tetošenja, posjeta bazenima i saunama, sigurno će Vas umoriti glad, a zna se da niti jedna ponuda i niti jedno iskustvo nisu potpuni bez grješno dobre hrane. Rimske terme nude ponešto za svačiji ukus, a izbor restorana je dovoljno raznolik da svakog dana možete jesti na drugoj lokaciji. U Rimskim termama preferiraju načelo suvremenih jela obogaćenim lokalnom kulinarskom tradicijom. Istovremeno, odlično su upućeni u poznavanje kvalitetnih vina, koja će zaokružiti ukusan obrok. Budući da su Rimljani nadaleko bili poznati po svojim izvrsnim i ljekovitim čajevima, u Rimskim se termama i dalje koristi njihov originalni recept biljnih čajeva. Ljubitelji čajeva dobit će priliku istražiti lokalno uzgojeno bilje, koje je sastavni dio tajanstvenih, tradicionalnih, mirisnih čajeva.

 

Romantičan bijeg, ali i obiteljski odmor

Rimske terme dizajnirane su tako da su pogodne za sve tipove gostiju. Ukoliko želite romantičan odmor za dvoje, dobit ćete svu privatnost koja vam je potrebna. Ako pak želite razveseliti svoju djecu i na odmor ići zajedno s obitelji, u termama su uređeni i bazeni te igrališta za djecu. Ako pak ste “vuk samotnjak”, također ste dobro došli! Za sebe ćete imati dovoljno mira i vremena, a tijelo će Vam se obnoviti prije ponovnog susreta s vašom svakodnevnicom!

 

SelectBox je naziv za originalne poklon pakete koji pružaju izuzetne doživljaje i nezaboravna iskustva. Kompletan program objedinjuje više od 1500 različitih poklon doživljaja koji se mogu pronaći u 14 različitih poklon paketa. Pozivamo vas da pogledate cijelu ponudu SelectBox-a, koju možete pronaći na web stranici www.selectbox.hr.

unnamed (5)