POSLOVNI POKLONI – što pokloniti poslovnim partnerima?

Poslovni pokloni dio su poslovne kulture i predstavljaju dobar početak za uspostavljanjem pozitivnih poslovnih odnosa. Pokloni koji se uručuju opisuju Vaš stil i govore o poštovanju koje ukazujete poslovnom  partneru, a najvažnije od svega – poklon predstavlja cijelu tvrtku i njime podižemo reputaciju cijelog poduzeća i zaposlenika.

poslovanje2 (1)

Pokloni mogu bit raznoliki, ovisno o tome kome se daruju, povodom čega i u kojoj prilici, ali uvijek trebaju biti originalni i prikladni. Ne smije se smetnuti s uma ni to da poklon treba biti primjerene vrijednosti, kako bismo izbjegli neugodnosti zbog preskromnih ili pak preskupih poklona.

 Kada darujemo ženu, muža, prijatelje ili obitelj prilično nam je jasno što oni vole, što ih zanima, kakvi su im interesi, što bi voljeli isprobati, a što ne bi nikad. S poslovnim partnerima situacija je mnogo kompliciranija. Poslovni odnosi su većinom hladniji i suzdržaniji, a o privatnim interesima i afinitetima poslovnog partnera najčešće znamo malo ili ništa. Ako želite izbjeći neugodnosti oko poklanjanja finih slatkiša dijabetičaru ili pak boce skupocjenog pića liječenom alkoholičaru, dosta vam je tipičnih poklona kojih ste se i sami nadobivali tijekom godina, a koji vam nikad nisu donijeli zadovoljstvo jer nemaju ni natruhe individualnosti u sebi, ako vam je dosta ručnih satova i aktovki ili pak jednostavno želite pokloniti nešto novo i originalno, SelectBox poklon paketi mogli bi Vas zainteresirati.

SelectBox nudi više od 900 doživljaja između kojih osoba kojoj je paket namijenjen može izabrati onaj koji je najbliži njenim interesima i željama. Tako općenit poklon paket postaje strogo individualiziran i originalan poklon koji se pamti, jer doživljaj vrijedi više no bilo koja stvar. Na izbor imate 14 različitih poklon paketa sa više od 900 doživljaja. U različitim cjenovnim kategorijama (od 185 do 1690kn) možete odabrati između različitih tematskih paketa, bili to kulinarski užici, njega u spa ili wellness centrima, područje turizma i putovanja, sportski i adrenalinski izazovi. U ovom slučaju, ne morate se mučiti saznati kakvu hranu vaš poslovni partner voli, koji vikend  može nekuda otputovati, koja bi mjesta  uopće rado posjetio ni voli li adrenalinske sportove ili ne. On će sam znati izabrati najbolje za sebe iz našeg kataloga doživljaja.

NL_e-podpis_800x216px_hr

Bilo kako bilo, poslovnim poklonom se zahvaljujemo na uspješnoj suradnji, a kada je idealnije vrijeme za tako nešto nego na kraju tekuće godine. Proučite SelectBox poklon pakete i razveselite poslovne partnere nezaboravnim doživljajem jer s ovakim poklonom jednostavno ne možete pogriješiti, a istovremeno ćete ostaviti dojam inovativne i originalne osobe.

http://www.selectbox.hr